Zakaj bodo zaradi te nove poceni pametne ure velike blagovne znamke trepetale?

Na trgu pametnih ur, na katerem so cene velikih blagovnih znamk dosegle previsoke številke, se stvari spreminjajo. Nova pametna ura Ultra8 je na trg prišla kot zelo kakovosten izdelek, vendar s ceno, ki zaradi 50-odstotnega popusta prekaša konkurenco!

Jože Kovačević 24. avgust 2023

Pametna ura ali nakit?

Trg pametnih ur je zrel, vendar rastoč trg. Žal pa rastejo predvsem cene izdelkov velikih blagovnih znamk, ki so v nekaterih primerih dosegle in presegle mejo 1 000 EUR: to je res absurdno!

Na drugi strani pa obstaja trg poceni pametnih ur, na katerem je veliko izdelkov nizke kakovosti: Videl in preizkusil sem jih že veliko in vedno sem bil izjemno razočaran, tako glede kakovosti materialov in sklopov kot tudi uporabniške izkušnje, potem prelom….

Ultra8 spreminja pravila igre

Le nekaj dni po predstavitvi je bilo potrebnih, da je Ultra8 na ustnicah vseh, saj se je razmišljanje o nakupu pametne ure primerljive kakovosti z vrhunskim modelom po neverjetni ceni do včeraj zdelo kot nekaj nemogočega, a po zaslugi Ultra8 je danes to resničnost!

Vrhunske funkcije, vstopna cena

Povzeti vse, kar je treba povedati o Ultra8 v tem članku, ne bo enostavno, vendar bom poskušal biti čim bolj izčrpen.

Ohišje ure: lahek in trpežen monoblok iz titanove zlitine, obdelan s prefinjenimi stroji CNC, tako da je preprosto popoln.

Zaslon: zaslon tipa AMOLED z izjemno visoko ločljivostjo, velik več kot 2 palca, ki omogoča popolno gledanje tudi pri neposredni sončni svetlobi. 

Zaščita: zaslon je zaščiten s posebnim izjemno trdnim kaljenim steklom, ki prenese praktično vse udarce ali pritiske.

Oprema: priložen hitri brezžični polnilnik in oblikovalski silikonski trak s športnim, a elegantnim videzom. Zahvaljujoč hitri spojki lahko trak zamenjate, kadar koli želite, ne da bi za to potrebovali orodje.

Najboljše pa je, ko ga vklopite: zaslon je dih jemajoč, tekočnost, s katero se visokozmogljivi dvojedrni procesor odziva na dotik na zaslonu, pa je neverjetna!

Ultra8 se prek bluetootha poveže z vašim pametnim telefonom, z aplikacijo, ki je na voljo za iOS in Android, pa vam omogoča, da imate vse pod nadzorom na zapestju: klice, sporočila, obvestila, družbena omrežja: vse bo na voljo na vašem zapestju, ne da bi vam bilo treba nujno vzeti telefon iz žepa!

Zdravje in telesna pripravljenost, še ena močna točka!

Tudi tu Ultra8 nima enakega! Merjenje srčnega utripa, krvnega tlaka, merjenje nasičenosti, kakovosti spanja in še veliko več. Pravi osebni pomočnik, ki neprestano spremlja vaše zdravje noč in dan, in če pijete malo vode, vas bo Ultra8 opomnil, da to storite!

Če ste športnik, Ultra8 dodaja tudi gps povezavo, kompas, pedometer, števec kalorij, da lahko spremljate in beležite svojo zmogljivost med vadbo in po njej.

Imate težave z baterijo? Ne, hvala!

Ena od slabosti poceni in pogosto dragih pametnih ur je slaba življenjska doba baterije, vendar pri uri Ultra8 ni treba skrbeti: ob običajni uporabi lahko zdrži do 3 dni, tudi ob intenzivni športni uporabi pa ne boste imeli težav s preživetjem dneva.

Pazite se slabih kopij!

Zaradi velikega uspeha se z vse večjo vztrajnostjo pojavlja več klonov Ultra8.

Gre za izdelke iz poceni materialov, slabe zaslone z nizko ločljivostjo, počasne procesorje, trakove, ki se zlahka zlomijo, in baterije s sramotno življenjsko dobo.

Naprava Ultra8 je na voljo samo na spletu na uradni spletni strani. Originala nikoli ne boste našli za prodajo na Amazonu ali eBay.

Danes lahko Ultra8 dobite s 50-odstotnim popustom in brezplačno dostavo ter udobno plačate ob dostavi.

V bistvu Ultra8 danes stane le 49,95 EUR namesto 99,90 EUR brez drugih dodatnih stroškov. 

S klikom na spodnji gumb zahtevajte Ultra8 zdaj!

Omejena razpoložljivost

50-odstotni popust

Ta spletna stran ne predstavlja časopisa, spletnega mesta z novicami ali bloga. je spletna stran, namenjena promocijskim publikacijam, ki uporabljajo tehniko pripovedovanja zgodb za prikaz obsega ponujenih storitev in izdelkov. zgodba na tej strani je torej oglas ali oglas z informativnim namenom, ki ljudem pomaga razumeti potencial ponudbe.