Časovno omejena ponudba - 50% OFF + Brezplačna dostava za nove stranke

Več sto zadovoljnih strank je ocenilo 4,9/5

XL Juicer

Ni na zalogi

NAJMOČNEJŠI MOTORNI SESALNIK NA SVETU

€99

€199

Varno plačilo

PRIPRAVITE HLADNE PIJAČE V 5 SEKUNDAH

Pakirani sokovi vsebujejo konzervanse, dodane sladkorje in pogosto so od njihove priprave minili dnevi, celo tedni, preden so jih zaužili. Poleg tega je njihova cena zelo visoka, popiti eno na dan ob koncu meseca stane celo premoženje. V celoti spoštujte okolje, pripravite svoje pijače v nekaj sekundah brez zapravljanja plastike ali denarja! Izdelan je iz materialov brez BPA, ki vam zagotavljajo največjo varnost.

ZELO ENOSTAVNA IN HITRA UPORABA

1. STOPNJA:

ZA MEHKO SADJE IN ZELENJAVO, KOT SO JAGODE, POMARANČE IN MANGO.

2. STOPNJA:

ZA TRDO HRANO, KOT STA ANANAS IN KORENJE.

Voto 4,9/5 da centinaia di clienti soddisfatti

BREZ GRUDIC, POPOLN REZULTAT

Popoln smuti, standardno prejmete vgrajen filter, ki se izogne ​​prisotnosti citrusov. Zahvaljujoč moči njegovega motorja in rezilom iz nerjavečega jekla,boste lahko pripravili svoj smoothie v nekaj sekundah! Vstavite sestavine, dvokliknite gumb za vklop in v 5 sekundah bo vaš smoothie pripravljen!

LAŽJE IN HITREJE KOT REZANJE JABOLKA!

Zavedamo se, da priprava sadja in zelenjave zahteva čas, in glede na razgiban način življenja, ki ga vodimo, vemo, da smo malo leni. S sokovnikom XL Juicer v nekaj sekundah dobite kozarec naravnega soka, ki zagotavlja potrebno količino vitaminov, mineralov in antioksidantov, da dosežete odmerek, ki ga priporoča WHO. To je najboljši način, da uživanje sadja in zelenjave vključite v svojo rutino. Prav tako je odlična alternativa za otroke, saj bodo pili zdrave in okusne sokove!

Mnenja

5/5

Zelo enostaven za uporabo, samo izberite, katero sadje in zelenjavo želite uporabiti, in končali ste. Dejstvo, da ga lahko celega dam v stroj, mi prihrani veliko časa, sicer bi mi bilo dolgčas to početi. Res je enostaven za čiščenje, samo sperete ga pod vodo z milom. Poleg tega ga zdaj uporabljam vsak dan in rezila so ohranila kakovost prvega dne. Med dieto mi je zelo pomagalo ustvarjanje slastnih prigrizkov z ledom, v praksi ne vem, kako sem do sedaj živela brez njega

5/5

Kupil sem ta majhen aparat in moram reči, da je bilo razodetje! Deluje odlično, je hiter, enostaven za čiščenje in končni rezultat je res zadovoljiv.

Pogosta vprašanja

Običajno kurir GLS dostavi v največ 2-3 dneh.

Da, za zagotavljanje večjega udobja in varnosti nudimo plačilo po povzetju, kurirju lahko plačate neposredno, ko prispe na vaš dom!

Dostava je popolnoma BREZPLAČNA

Vsekakor! Če naročilnice še niste izpolnili in ste neodločeni kaj storiti, vas bo z izpolnjevanjem po telefonu kontaktiral eden od naših operaterjev, da vam pred nakupom odgovori na vsa vaša vprašanja!

Če ste obrazec že izpolnili, nas kontaktirajte po elektronski pošti.

Vsekakor, če zgoraj levo opazite simbol ključavnice s https, to zagotavlja, da so vaši podatki popolnoma varno poslani našim operaterjem, ki bodo poskrbeli za pošiljanje izdelka.

Če želite izvedeti več, preberite naše pravilnike o zasebnosti

OMEJENA PONUDBA

Več sto zadovoljnih strank je ocenilo 4,9/5

IZPOLNITE OBRAZEC ZA BLOKIRANJE PONUDBE