Vaš stari likalnik z žico? Lahko ga tudi zavržete!

Likanje je naporna dejavnost, ki jo še dodatno otežuje prisotnost žice, ki omejuje gibanje in povzroča težave, vendar so se zdaj stvari za vedno spremenile!

Alexej Dušek 23. Januar 2024.

Namesto kabla imate zdaj majhno polnilno bazo, na kateri likalnik počivate le 3 minute, da dobite polnih 30 minut toplote in pare, brez baterij: absurdno? Ne. To je novi SteamPro!

SteamPro, nisem mogel verjeti, preizkusil sem ga in vse je bilo res!

Vsi smo enaki! Tudi vi, ko se vam nekaj zdi predobro, da bi bilo res, ste nagnjeni k dvomom in iskanju napak v tem, in tako sem storil tudi jaz.

“Kako je mogoče, da lahko brezžični likalnik brez baterije v treh minutah pridobi sposobnost likanja do 30 minut, ne da bi bil priključen na elektriko ali bojler?”

Tehnologija napreduje in z njo tudi udobja, ki nam pridejo na pot, a tukaj se mi je zdelo preveč, zato sem se zaradi 50-odstotnega popusta in garancije za vračilo denarja, ki ju najdete tukaj na uradni strani, odločil naročiti SteamPro in ga preizkusiti.

Ne vem, kako mu to uspeva, ampak uspeva!

Ko sem prejela izdelek, sem le sledila navodilom:

polnilno ploščico sem priključila na napajalnik

v rezervoar likalnika sem dala vodo

na osnovni ploščici sem nastavila, da se polni 3 minute

začela sem likati

Likalnik mi je bilo treba napolniti šele po 25 minutah!

Noro, a res, likalnik je ves ta čas deloval brez kabla na poti, ne da bi varčeval z uporabo pare celo za odstranitev nekaj gub navpično, ne da bi se naslonil na zgornji del.

Likalnik deluje odlično in je veliko, ampak veliko lažji od običajnega likalnika, zaradi česar je vse delo manj naporno.

Na srečo nisem bil skeptičen

Po prvih nekaj minutah uporabe mi je prišlo na misel, kaj bi zamudil, če bi se ustavil pri skepticizmu in se odločil, da ne bom preizkusil SteamPro. Po drugi strani pa le bedak, ki se sooča z možnostjo manjšega napora, ne bi želel raziskovati naprej. 

Ker sem prepričan, da bi tudi vi radi likali enostavno, hitro in predvsem brez žic, ki bi vas motile, lahko tudi vi dobite 50-odstotni popust, brezplačno dostavo in plačilo po povzetju s klikom na spodnji gumb, ki vas bo popeljal na uradno stran ponudbe.

Ograniczona dostępność

50-odstotni popust

To spletno mesto ni časopis, novičarska stran ali blog. To je spletno mesto za promocijske publikacije, ki uporabljajo tehnike pripovedovanja zgodb za ponazoritev ponudbe storitev in izdelkov. Zgodba, ki se pripoveduje na tem spletnem mestu, je torej oglas ali reklama informativne narave, ki ljudem pomaga razumeti potencial ponudbe.