V-Max прахосмукачка

Работете усилено и това се вижда!

Високопроизводителен двигател, батерия с дълъг живот и ниско тегло – V-Max е идеалният избор за тези, които искат най-много за най-малко пари!

Ще платите 129 BGN вместо 258 BGN, до изчерпване на количествата!

Изключително тънка и гъвкава четка за достигане на всеки ъгъл

под леглото

под масата

под дивана

V-Max

Практичен и лек

Нещо повече, благодарение на теглото си от само 890 грама дори няма да забележите, че я държите в ръцете си, и дори няма да се налага да купувате скъпи торбички, защото нямате нужда от тях.

Едно зареждане може да продължи до 2 часа и да покрие площ от 150 квадратни метра. Можете да я презаредите чрез включения в комплекта USB кабел за около 1,5 часа.

А филтърът? Той задържа дори най-малките частици и отново няма нужда да го сменяте: просто го измийте под чешмяна вода!

V-Max

Работете усилено и това се вижда!

Благодарение на мощния си 500-ватов двигател, проектиран в Германия, V-Max е в състояние да посрещне нуждите ви от почистване на домакинството без компромиси.

Комплектът с аксесоари и възможността да я сглобявате по различни начини ще направят живота ви много по-лесен. Независимо дали се нуждаете от електрическа метла за подовете и килимите или от компактна прахосмукачка за дивана, столовете или интериора на автомобила, винаги ще намерите подходящата конфигурация.

За да ви благодарим за доверието, което ни оказвате:

50% VIP отстъпка

Бързо потвърждение на поръчката

Светкавична доставка 1-3 дни

Наложен платеж при доставка

Плащате покупката си на куриера едва когато продуктът вече е в ръцете ви. Не ви молим да въвеждате данните на кредитната си карта: вашата сигурност е най-важна за нас!

Положителни характеристики на прахосмукачката

V-Max

Хиляди хора са закупили прахосмукачката V-Max в Европа!

5/5

След като изпробвах няколко акумулаторни прахосмукачки, най-накрая намерих тази, която търсех. V-Max е мощна и тиха, идеална за почистване на къщата, без да пречи на никого. Използвах я за прахосмукиране на подове, килими и дори на дивана и останах много доволна от резултатите.

5/5

V-Max е идеална за почистване на цялата къща. Останах много доволен от нейната универсалност и лекота на използване. Пристигна само за 2 дни след поръчката!

5/5

V-Max е много лек и лесен за използване. Мога да почистя къщата за миг, без да полагам никакви усилия. Тя е идеална за хора като мен, които имат голяма къща или имат проблеми с придвижването.

5/5

Високо качество и ненадмината цена. Бях много изненадана от цената му, като се има предвид неговата производителност. Препоръчвам го на всеки, който търси мощна, тиха и универсална акумулаторна прахосмукачка. Хубаво е, че мога да платя с наложен платеж при доставката, тъй като не обичам да поставям данните на кредитната си карта в интернет.

5/5

Имам котка, която хвърля много косми. Тази прахосмукачка успява да премахне всички косми от дивана ми. Супер доволен съм и я препоръчвам на всички други собственици на домашни любимци.

Възползвайте се от офертата!

V-Max може да бъде ваш само за 79 евро вместо за 158 евро благодарение на 50% отстъпка до изчерпване на количествата. Освен това доставката е безплатна и плащате удобно при доставка.

Вземете:

Попълнете формуляра, за да блокирате офертата

При изчерпване

Само за плащане:

129 BGN

Вместо 258 BGN

Спестете впечатляващите 129 BGN