Vrhunsko navdihnjeno oblikovanje, vrhunski materiali, najnovejša tehnologija in nora cena!

Pametna ura

Ultra8

Še vedno le 50 % ceneje

Vrhunska zasnova

Navdih črpa iz linij najbolj priljubljenih modelov najnovejše generacije blagovnih znamk, pri čemer je manično pozoren na kakovost materialov, ki že na dotik izražajo trdnost in prefinjenost.

49 mm ohišje iz titanove zlitine

Prava zaščitna lupina, izdelana s stroji CNC, ki obdelujejo kovino tako, da z milimetrsko natančnostjo oblikujejo oblike ohišja ure. Končno peskanje daje uri sijajno-maten učinek, vreden dragulja.

Vrhunski zaslon

Zaslon visoke ločljivosti je do 50 % večji od zaslona drugih pametnih ur. Odlično je viden na sončni svetlobi in ima funkcijo Always on, ki jo lahko aktivirate na zahtevo.

GPS in kompas

Zahvaljujoč senzorju GPS boste med tekom ali odhodom v gore izjemno enostavno sledili poti, zahvaljujoč kompasu pa ne boste nikoli izgubili orientacije.

Zdravstveni senzorji

Stalno zaznavajo srčni utrip, nasičenost krvi in krvni tlak. Vaši vitalni parametri bodo vedno pod nadzorom, zaradi funkcije spremljanja spanja pa boste vedeli, kako kakovosten je vaš počitek.

Funkcije za fitnes

Bo vaš popoln spremljevalec pri vadbi. Spremljala bo vaš napredek in če boste pozabili, vas bo opomnila, kdaj je čas za pitje vode. Če ste športnik, je to popolna izbira!

Vedno povezani

Zaradi povezave Bluetooth 5.0 in aplikacije, združljive s pametnimi telefoni iOS in Android, boste lahko z zapestja upravljali vse: opravili ali sprejeli klic, preverjali obvestila, odgovarjali na sporočila, zaradi virtualnega pomočnika, razvitega s pomočjo umetne inteligence, pa boste imeli vedno pripravljen odgovor na vsako svoje vprašanje. Ni pametna ura, ampak vaša pametna ura: na voljo je več kot 500 različnih številčnic in možnost izbire med tisoč različnimi pasovi, s katerimi lahko Ultra8 prilagodite svojemu videzu. Združljiv s trakovi za pametne ure Apple s 44- in 49-milimetrskim ohišjem. Priložen je športni trak iz visoko trdnega silikona.

Tehnične specifikacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Uro Ultra8 lahko povežete z vsemi pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android in iOS.

Seveda! Pasove boste lahko zamenjali, kadar koli boste želeli, hitro in brez orodja. Uporabili boste lahko vse trakove, združljive z uro Apple Watch s 44- in 49-milimetrskimi ohišji.

Nikakor ne! Zaradi ohišja iz titanove zlitine je lahka in udobna za nošenje.

Ne, za opravljanje klicev mora biti povezana s pametnim telefonom prek povezave Bluetooth.

Vsi naši izdelki so v domačem skladišču, zato boste od potrditve naročila izdelek prejeli v 2 delovnih dneh.

Seveda in to je edini način plačila, ki ga sprejemamo. Želimo, da ste mirni in da roko v denarnico položite šele, ko je izdelek v vaših rokah.

Če z izdelkom niste bili zadovoljni, ga lahko vrnete v 14 dneh od prejema in imate 2 leti garancije za okvare zaradi proizvodnih napak.

Pričevanja

5/5

Navdušen sem nad svojim Ultra8! Elegantna zasnova, vse funkcije za fitnes, zanesljiva baterija in super cena!

5/5

Zaslon je neverjeten, baterija pa zdrži ves dan in je še vedno dovolj. Bila sem skeptična, vendar sem prišla na svoj račun.

5/5

Ultra8: pravi dragulj po dostopni ceni. Napredno spremljanje zdravja, popoln slog in zelo trpežen.

5/5

Nisem si mislil, da lahko za tako majhen strošek dobiš toliko. Zelo priporočljivo!!!

Omejena razpoložljivost

Izpolnite obrazec za blokiranje ponudbe

€49

€98


® 2023 Ultra8 Vse pravice pridržane.