Design de top, materiale de calitate superioară,tehnologie și un preț nebun!

Ultra8

smartwatch

Design superior

Se inspiră din liniile celor mai îndrăgite modele ultimă generație, cu o atenție ă calitatea materialelor care transmit și rafinament la atingere.

Carcasă de 49 mm din aliaj de titan

O adevărată carcasă de protecție realizată cu ajutorul unor utilaje CNC care lucrează metalul sculpt cu precizie milimetrică formele carcasei ceasului. ablare finală ceasului un efect lucios-mat, demn de o bijuterie.

Display superior

Ecranul de înaltă rezoluție este cu până la 50% mai mare decât cel al altor ceasuri inteligente. Este perfect vizibil în lumina soarelui și are o funcție Always on care poate fi activată la cerere.

GPS și busolă

Datorită senzorului GPS va fi ușor să urmi un traseu în timp ce alergi sau mergi munte, iar datorită busolei nu vei pierde niciodată orientarea.

Senzori de sănătate

Detectează în mod constant bătăile inimii, saturația sângelui și tensiunea arterială. Parametrii tăi vitali vor fi mereu sub control și, datorită funcției de monitorizare a somnului, vei calitatea odihnei tale.

Funcții de fitness

Va fi partenerul perfect pentru exerciții fizice. va urmări progresul și, dacă uiți, va reaminti când este timpul să bei apă. Dacă i sportiv, este alegerea perfectă!

Mereu conectat

Datorită conexiunii Bluetooth 5.0 și aplicației compatibile atât cu smartphone-urile iOS, cât și cu cele Android, vei putea gestiona totul de la încheietura mâinii: efectuează sau răspunde la un apel, verifică notificările, răspunde la mesaje, iar datorită asistentului virtual dezvoltat inteligenței artificiale, vei avea mereu un răspuns pregătit pentru oricare dintre întrebările tale.

Specificații tehnice

Întrebări frecvente

Pți conecta Ultra8 la toate smartphone-urile Android și iOS.

Bineînțeles că da! Vei putea schimba curelele oricând dorești, rapid și fără unelte. Vei putea folosi toate curelele compatibile cu Apple Watch cu carcase de 44 și 49 mm.

Categoric nu! Datorită carcasei realizate din aliaj de titan, este ușor și confortabil de purtat.

Nu, trebuie să fie conectat la smartphone prin Bluetooth pentru a efectua apeluri.

Toate produsele noastre se află în depozitul național, de la confirmarea comenzii vei primi produsul în 2 zile lucrătoare.

Bineînțeles și este singura metodă de plată pe care o acceptăm. Vrem să fii liniștit și să portofel doar atunci când produsul e în mâinile .

Ai la dispoziție 14 zile de la primire pentru a returna produsul dacă nu mulțumit și 2 ani garanție cauzat de defecte de fabricație.

comentarii

5/5

Sunt încântat de Ultra8! Design elegant, funcții fitness, baterie fiabilă și un preț super!

5/5

Ecranul este uimitor, iar bateria durează toată ziua și încă mai are destulă. Am fost sceptic, dar am revenit.

5/5

Ultra8: o adevărată bijuterie la un preț accesibil. Monitorizare avansată a sănătății, stil perfect și foarte robust.

5/5

Stetic identic cu originalul! Comandat și primit în 2 zile.

5/5

Nu credeam că poți obține atât de mult pentru o ă atât de mică. recomand!!!

Disponibilitate limitată

Completați formularul pentru a bloca oferta

199lei + 29lei expediere

458 lei


® 2023 Ultra8 Tutti i diritti riservati.