A vonal tetején ihletésű , csúcsminőségű anyagok, legújabb technológia és őrült ár!

Ultra8

okosóra

Kiváló dizájn

A legkedveltebb legújabb generációs márkamodellek vonalaiból merít ihletet, mániákusan ügyelve az anyagok minőségére, amelyek már tapintásra is szilárdságot és kifinomultságot .

49 mm-es titánötvözetből készült tok

Igazi védőburkolat, amely CNC-gépekkel készült, amelyek a fémet megmunkálva milliméteres pontossággal az óraház formáit. A végső homokfúvás az órának egy ékszerhez méltó fényes-matt hatást kölcsönöz.

Kiváló kijelző

A nagy felbontású képernyő akár 50%-kal nagyobb, mint más okosóráké. Napfényben is tökéletesen látható, és igény szerint aktiválható mindig bekapcsolva funkcióval rendelkezik.

GPS és iránytű

A GPS-érzékelőnek köszönhetően szuper könnyű lesz nyomon követni egy útvonalat futás vagy hegyi kirándulás közben, az iránytűnek köszönhetően pedig soha nem fog elveszíteni a tájékozódást.

Egészségügyi érzékelők

Folyamatosan érzékeli a szívverést, a vér telítettségét és a vérnyomást. Az életfontosságú paraméterei mindig ellenőrzés alatt lesznek, az alvásfigyelő funkciónak köszönhetően pedig tudni , milyen minőségű a .

Fitness funkciók

Tökéletes edzőtársa lesz. Nyomon követi a fejlődését, és ha elfelejti, emlékeztetni fogja, hogy mikor van itt az ideje vizet inni. Ha sportol, ez a tökéletes választás!

Mindig kapcsolatban

A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak és az iOS és Android okostelefonokkal egyaránt kompatibilis alkalmazásnak köszönhetően mindent a csuklójáról irányíthat: hívást kezdeményezhet vagy válaszolhat, ellenőrizheti az értesítéseket, válaszolhat az üzenetekre, a mesterséges intelligenciának köszönhetően kifejlesztett virtuális asszisztensnek köszönhetően pedig mindig kész válasza lesz bármilyen kérdésére.

Műszaki specifikációk

Gyakran ismételt kérdések

Az Ultra8 minden Android és iOS rendszerű okostelefonhoz csatlakoztatható.

Természetesen! A szíjakat bármikor gyorsan és szerszámok nélkül cserélheti, amikor csak akarja. Az összes 44 és 49 mm-es tokkal rendelkező Apple Watch-csal kompatibilis szíjat használhat majd.

Egyáltalán nem! A titánötvözetből készült toknak köszönhetően könnyű és kényelmes.

Nem, a hívások indításához Bluetooth-on keresztül kell csatlakoztatni az okostelefonhoz.

Minden termékünk a hazai raktárban van, így a megrendelés visszaigazolásától számítva 2 munkanapon belül megkapja a terméket.

Természetesen, és ez az egyetlen fizetési mód, amit elfogadunk. Szeretnénk, ha nyugodt lenne, és csak akkor nyúlna a pénztárcájába, amikor a termék már a kezében van.

A termék átvételétől számított 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje a terméket, ha nem volt elégedett, és 2 év garancia a gyártási hiba okozta meghibásodásra.

Ajánlások

5/5

El vagyok ragadtatva az Ultra8 készülékemtől! Stílusos , teljes körű fitnesz funkciók, megbízható akkumulátor és szuper ár!

5/5

A képernyő csodálatos, az akkumulátor pedig egész nap kitart, és még mindig bőven van belőle. Szkeptikus voltam, de megbarátkoztam vele.

5/5

Esztétikailag megegyezik az eredetivel! Megrendeltem és 2 nap alatt megkaptam.

5/5

Ultra8: egy igazi gyöngyszem megfizethető áron. Fejlett egészségmegfigyelés, tökéletes stílus és nagyon masszív.

5/5

Nem gondoltam, hogy ilyen kis költséggel ennyi mindent kaphat. Nagyon ajánlott!!!

Korlátozott elérhetőség

Az ajánlat letiltásához töltse ki az űrlapot

16.900 huf

33.800 huf


©Progadgets24 - Minden jog fenntartva.