Miért fogja ez az új olcsó okosóra megremegtetni a nagy márkákat?

Az okosórák piacán, ahol a nagy márkák árai elérik a megfizethetetlen számokat, a dolgok változnak. Az új Ultra8 okosóra egy nagyon jó minőségű termékként robban be a piacra, de olyan árcédulával, amely az 50%-os kedvezménynek köszönhetően veri a konkurenciát! legyőzi a konkurenciát!

Adél Kocsis augusztus 24. 2023

Okosóra vagy ékszer?

Az okosórák piaca egy érett, de növekvő piac. Sajnos, ami növekszik, azok különösen a nagy márkák termékeinek árai, amelyek egyes esetekben elérték és meghaladták az 1000 eurós határt: ez tényleg abszurd!

Másrészt ott van az olcsó okosórák piaca, amelyet sok alacsony minőségű termék népesít be: Sok ilyet láttam és próbáltam már, és mindig rendkívül csalódott voltam, mind az anyagok és az összeszerelések minősége, mind a felhasználói élmény, majd az áttörés tekintetében.

Az Ultra8 megváltoztatja a játékszabályokat

Alig néhány nap kellett a bemutatása után ahhoz, hogy az Ultra8, hiszen a gondolat, hogy egy csúcskategóriás modellhez hasonló minőségű okosórát vásároljunk hihetetlen áron, tegnapig valami lehetetlennek tűnt, de az Ultra8-nak köszönhetően ma már valóság!

Csúcskategóriás funkciók, belépő szintű ár

Összefoglalni mindent, amit az Ultra8-ról nem lesz könnyű, de megpróbálok a lehető legátfogóbb lenni.

Óraház: könnyű és tartós titánötvözetből készült monoblokk, amelyet kifinomult CNC-gépekkel , hogy egyszerűen tökéletes legyen.

Kijelző: egy több mint 2 hüvelykes, ultra nagy felbontású AMOLED típusú kijelző, amely még közvetlen napfényben is tökéletes megjelenítést tesz lehetővé. 

Védelem: a kijelzőt speciális, ultranagy szilárdságú edzett üveg védi, amely gyakorlatilag bármilyen ütésnek vagy nyomásnak ellenáll.

Felszereltség: gyors vezeték nélküli töltővel és sportos, mégis stílusos megjelenésű, dizájnos szilikonpánttal szállítva. A gyorscsatlakozónak köszönhetően a szíjat bármikor szerszám nélkül cserélheti.

A legjobb azonban akkor jön, amikor : a képernyő lenyűgöző, és hihetetlen az a folyékonyság, amellyel a nagy teljesítményű kétmagos processzor reagál a képernyő érintésére!

Az Ultra8 -on keresztül csatlakozik az okostelefonjához, és az iOS és Android rendszerre egyaránt elérhető alkalmazásnak köszönhetően mindent a csuklóján tarthat kézben: hívások, üzenetek, értesítések, közösségi hálózatok: minden elérhető lesz a csuklóján anélkül, hogy feltétlenül ki kellene vennie a telefonját a zsebéből!

Egészség és fitnesz, egy másik erősség!

Az Ultra8-nak itt sincs párja! Szívritmus, vérnyomás, telítettségmérő, alvásminőség és még sok minden más. Egy igazi személyi asszisztens, amely éjjel-nappal folyamatosan figyeli az egészség, és ha kevés vizet , az Ultra8 emlékeztetni fog rá!

Ha sportol, az Ultra8 -kapcsolatot, iránytűt, lépésszámlálót, kalóriaszámlálót is tartalmaz, így figyelemmel és a teljesítmény edzés közben és után.

Akkumulátor problémák? Nem, köszönöm!

Az olcsó és gyakran drága okosórák egyik hátránya a gyenge akkumulátor-üzemidő, de az Ultra8 esetében nem kell : normál használat mellett akár 3 napig is bírja, de még erős sportolás esetén sem lesz gond, ha a napot.

Óvakodjon a rossz példányoktól!

A hatalmas sikerre való tekintettel az Ultra8 több klónja is egyre nagyobb elszántsággal jelenik meg.

Ezek olcsó anyagokból készült termékek, gyenge, alacsony felbontású kijelzőkkel, lassú processzorokkal, könnyen törő pántokkal és kínos üzemidővel rendelkező akkumulátorokkal.

Az Ultra8 csak online, a hivatalos weboldalon érhető el. Az Amazonon vagy az eBayen soha nem találja meg az eredetit eladásra.

Ma 50%-os kedvezménnyel szerezheti be az Ultra8-at ingyenes szállítással, és kényelmesen fizethet szállításkor.

Alapvetően az Ultra8 ma 33.800 huf helyett csak 16.900 huf kerül, egyéb járulékos költségek nélkül. 

Ha ezután úgy dönt, hogy 2 darabot vásárol, akkor a másodikért csak féláron fizet! Tökéletes lehetőség, hogy hasznos és divatos ajándékot adjon valakinek, aki közel áll a szívéhez.

Szerez meg az Ultra8-at most az alábbi gombra kattintva!

Korlátozott elérhetőség

50% kedvezmény

Ez a weboldal nem képvisel újságot, híroldalt vagy blogot. ez egy olyan weboldal, amelyet olyan promóciós kiadványok számára szánnak, amelyek történetmesélés technikával illusztrálják a kínált szolgáltatások és termékek körét. Az ezen az oldalon elmesélt történet tehát egy tájékoztató célú reklám vagy reklám, amely alkalmas arra, hogy az emberek megértsék a javasoltban rejlő lehetőségeket. Ez az oldal nem része a Facebooknak vagy a Facebook Inc.-nek. Ezenkívül ezt az oldalt a Facebook semmilyen módon nem támogatja. A Facebook a Facebook, Inc. bejegyzett védjegye