De ce acest nou smartwatch ieftin va face să tremure marile branduri?

Pe o piață a ceasurilor inteligente prețurile marilor branduri au atins cifre e, lucrurile se schimbă. Noul smartwatch Ultra8 dă buzna pe piață ca un produs de foarte bună calitate, dar cu un preț care, datorită reducerii de 50%, bate concurența!

George Ghiță 24 august 2023

Smartwatch sau bijuterie?

Piața smartwatch-urilor este o piață matură, dar în creștere. Din păcate, ceea ce crește sunt mai ales prețurile produselor de la marile i, care în unele cazuri au atins și depășit pragul de 1.000 de euro: este de-a dreptul absurd!

Pe de altă parte, există piața smartwatch-urilor ieftine, populată de o mulțime de produse de slabă calitate: m văzut și am încercat multe dintre ele și am fost întotdeauna extrem de dezamăgit, atât în ceea ce privește calitatea materialelor și a ansambl, cât și experiența de utilizare, apoi descoperirea….

Ultra8 schimbă regulile jocului

A fost nevoie de doar câteva zile de la prezentarea sa pentru ca Ultra8 să fie pe buzele tuturor, pentru că gândul de a cumpăra un smartwatch de calitate comparabilă cu un model la un preț incredibil, până mai ieri părea ceva imposibil, dar datorită lui Ultra8 astăzi este realitate!

Caracteristici de top, preț de

tot ce este de spus despre Ultra8 în acest articol nu va fi ușor, dar voi încerca să fiu cât mai cuprinzător posibil

Carcasa ceasului: un monobloc din aliaj de titan ușor și durabil, prelucrat cu utilaje CNC sofisticate, astfel încât să fie pur și simplu perfect.

Afișaj: un ecran de tip AMOLED cu rezoluție ultra-înaltă de peste 2 inci, care permite o vizualizare perfectă chiar și în lumina directă a soarelui.

Protecție: afișaj protejat de o sticlă tă specială de rezistență ultra-înaltă, care poate rezista

practic la orice șoc sau presiune.

Echipare: furnizat cu încărcător wireless rapid și o curea de din silicon cu un aspect sport, dar elegant. Datorită cuplajului cu eliberare rapidă, pți schimba cureaua oricând dori, fără a avea nevoie de unelte.

Cel mai bun însă vine atunci când îl porni: ecranul este uluitor, iar a cu care procesorul dual-core de înaltă performanță reacționează la atingerea ecranului este incredibilă!

Ultra8 se conectează prin bluetooth la smartphone și, datorită aplicației sale disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, permite să ai totul sub control la încheietura mâinii: apeluri, mesaje, notificări, rețele sociale: totul va fi disponibil la încheietura mâinii, fără neapărat să scoți telefonul din buzunar!

Sănătate și fitness, un alt punct forte!

Ultra8 nu are egal nici aici! Ritm cardiac, tensiune arterială, contor de saturație, calitatea somnului și multe altele. Un adevărat asistent personal care monitorizează constant sănătatea zi și noapte, iar dacă bei puțină apă, Ultra8 va reaminti să faci acest lucru!

Dacă sportiv, Ultra8 adaugă și conexiune gps, busolă, pedometru, contor de calorii, astfel încât să pți supraveghea și înregistra performanțele în timpul și după exercițiile fizice.

Probleme cu bateria? Nu, mulțumesc!

Unul dintre dezavantajele ceasurilor inteligente ieftine și adesea costisitoare este autonomia slabă a bateriei, dar cu Ultra8 nu trebuie să faci griji: în cazul unei utilizări normale, poate dura până la 3 zile, dar chiar și în cazul unei utilizări sportive intense, nu vei avea nicio problemă în a trece ziua.

Fer de copiile proaste!

Având în vedere succesul uriaș, mai multe clone Ultra8 cu tot mai multă insistență.

Este vorba de produse realizate din materiale ieftine, ecrane slabe rezoluție redusă, procesoare lente, curele care se rup ușor și baterii cu o autonomie jenantă.

Ultra8 este disponibil doar online, pe site-ul oficial. Nu vei găsi niciodată originalul la vânzare pe Amazon sau eBay.

Astăzi pți obține Ultra8 la o reducere de 50% și plăti convenabil la livrare.

Practic, Ultra8 costă astăzi doar 199lei + 29lei transport în loc de 458lei, fără alte costuri suplimentare.

Solicit Ultra8 acum ând clic pe butonul de mai jos!

Disponibilitate limitată

50% reducere

Această pagină web nu reprezintă un ziar, un site de știri sau un blog. este o pagină web destinată publicațiilor promoționale care utilizează tehnica povestirii pentru a ilustra amploarea serviciilor și produselor oferite. povestea relatată pe această pagină constituie, prin urmare, un advertorial sau o reclamă cu scop informativ, care are rolul de a-i face pe oameni să înțeleagă potențialul a ceea ce se oferă.

Progadgets24 – Toate drepturile rezervate.

Progadgets24 – Toate drepturile rezervate.