ΓΩΝΙΑΚΌΣ ΤΡΟΧΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ

Ο συνδυασμός του νέου κινητήρα υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες με τις μπαταρίες ProCore18V παρέχει ισχύ συγκρίσιμη με μια ενσύρματη μονάδα 1.500 Watt.

2 μπαταρίες δωρεάν! – Σε απόθεμα, έχουν μείνει μόνο λίγες!

ΙΣΧΥΡΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟΎ ΜΑΣ ΛΕΙΑΝΤΉΡΑ

Βαθμολογία 4,88/5

Υπολειπόμενη ποσότητα σε απόθεμα
Τελευταία 6 τεμάχια

79 EUR

αντί για 158 EUR

Ελαφρύ, ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο

Κόβει 50% ταχύτερα και αφαιρεί περισσότερο μέταλλο από τους προηγούμενους ασύρματους γωνιακούς λειαντήρες χάρη στη νέα τεχνολογία BITURBO χωρίς ψήκτρες

Αναπτύσσουμε προηγμένες επιδόσεις και έξυπνα εργαλεία για εξαιρετικά αποτελέσματα και ασυμβίβαστη αποδοτικότητα στην εργασία. Ανώτερες επιδόσεις με μέγιστη ελευθερία.

κινητήρας χωρίς ψήκτρες

50% ταχύτερες κοπές και μεγαλύτερη αφαίρεση μετάλλων σε σύγκριση με άλλους ασύρματους γωνιακούς λειαντήρες, χάρη στη νέα τεχνολογία BITURBO Brushless

ΛΗΨΗ

Ο γωνιακός λειαντήρας δεν υπερθερμαίνεται χάρη στο σύστημα ψύξης, ώστε η απόδοση να παραμένει σταθερή

ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ ΜΑΚΡΆΣ ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ ΖΩΉΣ

Η μπαταρία του παρέχει την ισχύ ενός ενσύρματου γωνιακού λειαντήρα 1500 W χάρη στον ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες που είναι βελτιστοποιημένος για την τεχνολογία μπαταριών ProCORE18V.

Βαθμολογία 4,88/5

Να γιατί το Turbo Grind είναι καλύτερο από τους παραδοσιακούς γωνιακούς λειαντήρες

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

1 TurboGrind 79,00€

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

1 Συμβατικός γωνιακός τροχιστής 260,00€

50% ΈΚΠΤΩΣΗ + ΠΛΉΡΕΣ ΣΕΤ

Οι πελάτες μας δεν μπορούν να κάνουν λάθος...

+787 κριτικές

5/5

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτόν τον γωνιακό λειαντήρα. Είναι ανθεκτικός, εύκολος στη χρήση και μέχρι στιγμής έχει κάνει κάθε δουλειά που του έχω αναθέσει. Το συνιστώ σε όποιον ψάχνει για ένα αξιόπιστο και ευέλικτο εργαλείο”.

5/5

“Αυτός ο γωνιακός λειαντήρας προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Δεν είναι ο πιο ακριβός της αγοράς, αλλά αποδίδει πολύ καλά. Το συνιστώ σε όποιον αναζητά ένα προσιτό και καλής ποιότητας εργαλείο”.

5/5

“Αυτός ο γωνιακός λειαντήρας είναι πολύ ισχυρός και ανθεκτικός. Τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Το συνιστώ σε όποιον ψάχνει για ένα εργαλείο βαρέως τύπου”.

5/5

“Αυτός ο γωνιακός λειαντήρας είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν εύκολα. Το συνιστώ σε όποιον ψάχνει για ένα εργαλείο που είναι άνετο και εύκολο στη χρήση”.

5/5

“Αυτός ο γωνιακός λειαντήρας είναι πολύ ευέλικτος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές διαφορετικές εργασίες, από την κοπή μετάλλων μέχρι την κοπή πλακιδίων. Το συνιστώ σε όποιον αναζητά ένα ευέλικτο εργαλείο”.

5/5

“Συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτόν τον γωνιακό λειαντήρα. Είναι ισχυρός, εύκολος στη χρήση, ευέλικτος, ασφαλής και αξιόπιστος. Το συνιστώ σε όποιον αναζητά ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας”.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας:

50% έκπτωση VIP

Γρήγορη επιβεβαίωση παραγγελίας

Άμεση παράδοση 1-3 ημέρες

Μετρητά κατά την παράδοση

Δεν ζητάμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Η ΑΣΦΆΛΕΙΆ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΆ ΜΑΣ.

79.00 EUR

αντί για 158 EUR

Βαθμολογία 4,88/5

TurboGrind

Συμπληρώστε τη φόρμα για να μπλοκάρετε την προσφορά

Τελευταία 6 τεμάχια

Μόνο έναντι αμοιβής:

79.00 EUR

αντί για 158.00 EUR

Εξοικονομήστε εντυπωσιακά 79.00 EUR