АКУМУЛАТОРЕН ЪГЛОШЛАЙФ

Комбинацията от новия високопроизводителен безчетков двигател с батерии ProCore18V осигурява мощност, сравнима с тази на 1500-ватов акумулаторен уред.

2 безплатни батерии! – В наличност, остават само няколко броя!

СИЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА НАШИЯ ЪГЛОШЛАЙФ

Оценка 4,88/5

Остатъчно количество на склад
Последни 6 броя

139.00 BGN

вместо 278.00 BGN

Леки, здрави и технологично усъвършенствани

Реже с 50% по-бързо и отстранява повече метал в сравнение с предишните акумулаторни ъглошлайфи благодарение на новата безчеткова технология BITURBO

Разработваме усъвършенствани работни характеристики и интелигентни инструменти за изключителни резултати и безкомпромисна ефективност на работата. Превъзходна производителност с максимална свобода.

Безчетков двигател

50% по-бързо рязане и отстраняване на повече метал в сравнение с други акумулаторни ъглошлайфи благодарение на новата безчеткова технология BITURBO

ИЗТЕГЛИ

Ъглошлайфът не прегрява благодарение на охладителната си система, така че производителността остава стабилна

БАТЕРИИ С ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Неговата батерия осигурява мощността на 1500 W акумулаторен ъглошлайф благодарение на мощния безчетков двигател, оптимизиран за технологията на батерията ProCORE18V.

Оценка 4,88/5

Ето защо Turbo Grind е по-добър от традиционните ъглошлайфи

НАШИЯТ ПРОДУКТ

1 TurboGrind 139,00BGN

ALTE PRODUSE

1 Конвенционален ъглов шлайф 490BGN

50% ОТСТЪПКА + ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ

Нашите клиенти не могат да грешат...

+787 мнения

5/5

“Много съм доволен от този ъглошлайф. Той е здрав, лесен за използване и досега се справя с всяка работа, която съм му поверил. Препоръчвам го на всеки, който търси надежден и универсален инструмент.”

5/5

“Този ъглошлайф предлага отлично съотношение цена-качество. Не е най-скъпият на пазара, но се представя много добре. Препоръчвам го на всеки, който търси достъпен и качествен инструмент.”

5/5

“Този ъглошлайф е много здрав и издръжлив. Използвам го от години и никога не ме е разочаровал. Препоръчвам го на всеки, който търси инструмент за тежки условия на работа.”

5/5

“Този ъглошлайф е много лесен за използване. Дори начинаещите могат да го използват лесно. Препоръчвам го на всеки, който търси удобен и лесен за използване инструмент.”

5/5

“Този ъглошлайф е много универсален. Може да се използва за много различни задачи – от рязане на метал до рязане на плочки. Препоръчвам го на всеки, който търси универсален инструмент.”

5/5

“Като цяло съм много доволен от този ъглошлайф. Той е здрав, лесен за използване, многофункционален, безопасен и надежден. Препоръчвам го на всеки, който търси висококачествен инструмент.”

Благодарим ви за доверието:

50% VIP отстъпка

Бързо потвърждение на поръчката

Незабавна доставка 1-3 дни

Наложен платеж при доставка

Не изискваме данни за кредитната ви карта.

ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ.

139.00 BGN

вместо 278.00 BGN

Оценка 4,88/5

TurboGrind

Попълнете формуляра, за да блокирате офертата

Последни 6 броя

Само срещу заплащане:

139.00 BGN

вместо 278.00 BGN

Спестете впечатляващите 139.00 BGN