+2168 zadovoljnih strank

50-odstotni popust

Zagotovljena dostava v 24/48 urah

V 30 MINUTAH POSUŠITE, RAZKUŽITE IN ZLIKATE 20 KG SRAJC

HLAČ, RJUH ALI DRUGIH IZDELKOV TER

PRIHRANITE 80 % PRI RAČUNU ZA ELEKTRIKO.

KABINETNI SUŠILNI STROJ A++, S KATERIM BODO VAŠA OBLAČILA PRIPRAVLJENA, ZLIKANA IN SVEŽE DIŠEČA TUDI V ZIMSKEM DEŽJU, BREZ STROŠKOV OBIČAJNEGA SUŠILNEGA STROJA.

Povprečna ocena 4,9 / 5

Nesprejemljiva ponudba

Sušilni stroj + torba za prenašanje + brezplačni obešalniki

Za samo 99 €

Namesto 198

SAMO 5 KOSOV NA ZALOGI

Povprečna ocena 4,9 / 5

Prihranite 80 % računov za energijo v primerjavi z običajnim sušilnim strojem in v 30 minutah posušite, zlikate in razkužite 20 kg perila.

Novi stoječi električni sušilni stroj poenostavi postopek sušenja ter prihrani čas in trud. Njegova skrivnost je poseben sistem sušenja Vortex70, ki sprošča vroč zrak s temperaturo do 70°, kar omogoča hitro sušenje perila ter odstranjevanje bakterij in neprijetnih vonjav. Njegov navpični sistem sušenja ne mečka oblačil kot pri sušilnih strojih, zato vam jih ne bo treba likati.

Zużywa mniej energii niż suszarka bębnowa, a Twoje ubrania wyjdą suche i wyprasowane!

HITRO SE POSUŠI IN HKRATI PRIHRANI ENERGIJO!

Njegova skrivnost je poseben sistem sušenja Vortex70, ki sprošča vroč zrak s temperaturo do 70°, kar hitro posuši vaša oblačila ter se znebi bakterij in neprijetnih vonjav.

Sušite in likajte oblačila tudi pozimi!

Prenosni električni sušilnik lahko varno in nežno posuši vaša oblačila, zaradi tega izdelka bodo vaša oblačila sveža, čista in mehka. Ko se cikel konča, jih preprosto oblecite.

Številne družine so ga že kupile.

Prenosni električni sušilnik lahko varno in nežno posuši vaša oblačila, zaradi tega izdelka bodo vaša oblačila sveža, čista in mehka.

+2145 ljudi se je odločilo, da ne bo več likalo

5/5

Živimo v 70-metrskem stanovanju s petimi ljudmi, ta sušilni stroj mi je resnično spremenil življenje! Poleg tega mi odvzame skrb za likanje, saj so oblačila popolna in lepo dišijo. Že eno leto ga uporabljam vsak dan in res mi veliko prihrani pri računu za elektriko.

5/5

Poleg tega, da dobro suši, zavzame zelo malo prostora. Nenehno ga prenašam iz kopalnice v dnevno sobo in celo v garažo, samo priključim ga in v 30 minutah so oblačila suha … bolje kot dragi sušilni stroji, ki uničijo oblačila.

5/5

Uporaba je tako preprosta, da ga moj mož uporablja pogosteje kot jaz. Motor je dovolj močan, da posuši polno prtljago v nekaj več kot pol ure. Ima časovnik in se po končanem sušenju sam izklopi. Odkar sem ga kupila, nisem likala niti enkrat… Zelo ga priporočam.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje:

50-odstotni popust za VIP

Hitra potrditev naročila

Takojšnja dostava 1-3 dni

Dobava po povzetju

Kurirju za nakup plačate šele, ko izdelek prejmete v roke. Ne zahtevamo podatkov o vaši kreditni kartici: Vaša varnost je za nas najpomembnejša!

Opozorilo: zaloge so na koncu.

SAMO 5 KOSOV NA ZALOGI

Popust je še vedno aktiven za kratek čas. Brez vnaprejšnjega plačila. Plačajte neposredno poštarju, ko vam ga dostavi na domači naslov.

Sušilnik za oblačila + nosilna vrečka + brezplačni obešalniki

Samo 99 €

Namesto 18

SuperDry

Izpolnite obrazec za blokiranje ponudbe

Prawie wyczerpany

Samo plačljivo:

€99

Namesto €198

Prihranite neverjetnih €99