+2168 Elégedett ügyfél

50% kedvezmény

Garantált szállítás 24/48 órán belül

30 PERC ALATT SZÁRÍT, FERTŐTLENÍT ÉS VASAL 20 KG INGET,

NADRÁGOT, LEPEDŐT VAGY EGYÉB RUHADARABOT,

ÉS 80%-OT TAKARÍT MEG AZ ÁRAMSZÁMLÁJÁN.

A++ OSZTÁLYÚ SZÁRÍTÓSZEKRÉNY, HOGY RUHÁI MÉG TÉLI ESŐBEN IS KÉSZEN, VASALVA ÉS FRISS ILLATÚAK LEGYENEK, A HAGYOMÁNYOS SZÁRÍTÓSZEKRÉNY KÖLTSÉGEI NÉLKÜL.

Átlagos értékelés 4.9 / 5

Kihagyhatatlan ajánlat

Szárítógép + Szállítótáska + Ingyen akasztók

Csak 37.999HUF

Helyett 75.998HUF-ért

CSAK 5 DARAB VAN RAKTÁRON

Átlagos értékelés 4.9 / 

Spóroljon 80%-ot a közüzemi számlákon egy hagyományos szárítógéphez képest, és szárítson, vasaljon és fertőtlenítsen 20 kg szennyest 30 perc alatt.

Az új álló elektromos szárítógép leegyszerűsíti a ruhaszárítás folyamatát, időt és energiát takarít meg.

Titka a speciális Vortex70 szárítórendszer, amely akár 70 fokos forró levegőt bocsát ki, gyorsan szárítja a ruhákat, és megszabadítja őket a baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól. Függőleges szárítási rendszere nem gyűrődik össze a ruhája, mint a szárítógépeké, és nem kell vasalnia.

Kevesebbet fogyaszt, mint egy szárítógép, ruhái pedig szárazak és vasaltak lesznek!

GYORSAN SZÁRAD, MIKÖZBEN ENERGIÁT TAKARÍT MEG!

Titka a speciális Vortex70 szárítórendszer, amely akár 70 fokos forró levegőt bocsát ki, gyorsan megszárítja ruháit, és megszabadítja őket a baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól.

Szárítsa és vasalja ruháit télen is!

A hordozható elektromos szárító biztonságosan és kíméletesen szárítja ruháit, ez a termék frissé, tisztává és puhává teszi ruháit. A ciklus végeztével már csak viselnie kell őket.

Sok család vásárolta már meg.

A hordozható elektromos szárító biztonságosan és kíméletesen száríthatja ruháit, ez a termék frissé, tisztává és puhává teszi ruháit.

+2145 ember döntött úgy, hogy nem vasalja tovább a ruháit.

5/5

Egy 70 méteres lakásban élünk 5 emberrel, ez a szárító tényleg megváltoztatta az életemet! Megszünteti a vasalás fáradalmait is, mert a ruhák tökéletesen kijönnek és remek illatúak. Már egy éve használom minden nap, és tényleg sokat spórolok a villanyszámlámon.

5/5

Amellett, hogy jól szárít, nagyon kevés helyet foglal. Folyamatosan átviszem a fürdőszobából a nappaliba, sőt még a garázsba is, csak egy konnektor kell hozzá és 30 perc alatt megszárad a szennyes… jobb, mint a drága szárítók, amik tönkreteszik a szennyest.

5/5

Annyira egyszerű a használata, hogy a férjem többet használja, mint én. A motor elég erős ahhoz, hogy egy teljes rakományt alig több mint fél óra alatt megszárítson. Van időzítője, és amikor befejezi, kikapcsolja magát. Egyszer sem vasaltam, mióta megvettem… Nagyon ajánlott.

Köszönjük a bizalmat:

50% VIP kedvezmény

Gyors rendelés visszaigazolás

Azonnali szállítás 1-3 nap

Készpénz utánvétellel

Csak akkor fizet a futárnak a vásárlásért, ha a termék az Ön kezében van. Nem kérjük el a hitelkártya adatait: Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra!

Figyelem: a készlet fogyóban

MÁR CSAK 5 DARAB VAN RAKTÁRON

A kedvezmény még rövid ideig aktív. Előre fizetés nincs. A postásnak közvetlenül akkor fizetsz, amikor a postás házhoz szállítja a címre.

Szárítógép + Szállítótáska + Ingyen akasztók

Csak 37.999HUF

Helyett 75.998HUF

SuperDry

Töltse ki az űrlapot az ajánlat blokkolásához

Majdnem kimerült

Csak fizetős:

37.999HUF

75.998HUF helyett

Menteni egy lenyűgöző 37.999HUF