Az új készülék a ruhaszárításhoz otthon gyorsan és gazdaságosan.

A tél beköszöntével a ruhanemű szárítása gondot okoz, de most a SuperDry-nek köszönhetően megoldhatja ezt anélkül, hogy drága és zajos hagyományos szárítót kellene vásárolnia.

Alexej Dušek Augusztus 24. 2023

A szárító nem az egyetlen megoldás

Senki sem tagadja, hogy egy jó szárító nem használ, de egy jó minőségű szárító vásárlásához nagyon fontos a kiadás, és nem biztos, hogy van hely a házban.

  Beszéljünk a zajról? Nem számít, mekkora a háza, zajos, és ha esetleg éjszaka kell használnia, az nagyon kellemetlen lesz.

Nem hiányzik a magas áramfogyasztás sem, ami az elmúlt időszak emelkedő energiaárai mellett valóban megdrágítja a használatát.

Van alternatíva?

Ezt a kérdést próbáltuk megválaszolni, és ezt találtuk a SuperDry-ben, abban az alternatív eszközben, amely határozottan megoldja a téli ruhaszárítás problémáját.

SuperDry – Hangtalanul, olcsón és gyorsan szárítja a ruhákat

Az elektro-igény területén műszaki szakértőkből álló csapat kutatásából született meg az első gazdaságos, üzemanyag-hatékony és hangtalan készülék, amely télen is száraz ruhákat ad.

Első pillantásra egy közönséges szárítókötélnek tűnhet, de valójában egy igazán forradalmi technológiát rejt. A lábrészben egy alacsony fogyasztású fűtőmotor található, amely forró levegőt bocsát ki, és kihasználja a forró levegő természetes mozgását, amely hajlamos felemelkedni, hogy megszárítsa a felakasztott ruhákat.

Mindennek a tetejébe találunk egyfajta puha műanyag kupolát, amely egyfajta üvegházhatást kelt, tovább fokozva a száradási folyamatot, ami sokkal gyorsabban megy végbe: a legkönnyebb ruhadaraboknál akár 30 perc is elég lehet!

Felejtsd el a vasat!

Az egyik másik dolog, amit mindannyian utálunk, a vasalás: a SuperDry belsejébe akasztott ruhákat, miután megszáradt, nem kell vasalni. Valójában a SuperDry két másik természetes elemet is kihasznál: a gravitációs erőt, amely a ruhákat természetesen simára fekteti, és a gőzt, amelyet a ruha szárítás közben bocsát ki, ami segít eltávolítani a gyűrődéseket.

Ha alszol, a SuperDry neked dolgozik

Képzeljük el, hogy most csinált egy mosógépet olyan ruhákkal, amelyekre másnap reggel feltétlenül szüksége van. Nem kell mást tenned, mint a SuperDry-be tenni, bekapcsolni, és másnap reggel már hordhatod is: szárazak és gyűrődésmentesek lesznek, tényleg nagy kényelem?

Miért olyan zseniális a SuperDry?

Mindenkinek jó! Azoknak, akiknek csak néhány ruhadarabot kell szárítaniuk, és nem akarnak sok energiát felemészteni a szárítóval, vagy ha a szárító már meg van töltve, de van más ruhadarabja, amit szárítani kell, de azoknak is, akiknek nincs szárítógépet, és esze ágában sincs venni!

Ha nincs rá szükséged, elmúlik!

Próbáltad már a szárítógépet összecsukni és a szekrénybe tenni, amikor nincs rá szüksége? Persze hogy viccelünk!

A SuperDry-vel viszont gond nélkül meg tudod csinálni; Valójában úgy tervezték, hogy összecsukható és sarokban, szekrényben tárolható anélkül, hogy helyet lopna az életéből. Igazán zseniális

Különleges akció az Ön számára!

A SuperDry csak online vásárolható meg az alábbi linkről, és most 50% kedvezménnyel, valamint ingyenes szállítással és az online fizetés biztonságával szerezheti be. Az akció korlátozott ideig tart, kattintson az alábbi gombra, és nézze meg, hogy még érvényes-e!

Korlátozott elérhetőség

50% kedvezmény

Ez a weboldal nem újság, hírportál vagy blog. ez a weboldal olyan promóciós kiadványok számára készült, amelyek történetmesélési technikákat használnak a kínált szolgáltatások és termékek körének bemutatására. a weboldalon elmesélt történet tehát tájékoztató célú hirdetés vagy reklám, amely arra szolgál, hogy az emberek megértsék a kínálatban rejlő lehetőségeket.