+2168 zadovoljnih kupaca

50% Popusta

Zajamčena dostava unutar 24/48 sati

OSUŠITE, DEZINFICIRAJTE I ISPEGLAČITE 20 KG KOŠULJA,

HLAČA, PLAHTA ILI DRUGIH PREDMETA U 30 MINUTA I

UŠTEDITE 80% NA RAČUNU ZA ​​STRUJU

ORMARIĆ SA SUŠILICOM KLASE A++ DA VAŠA ODJEĆA DRŽI SPREMNU, ISPEGLANU I MIRISUJUĆU SVJEŽE ČAK I NA ZIMSKOJ KIŠI BEZ TROŠKANJA NA OBIČNU SUŠILICU

Prosječna ocjena 4,9 / 5

Ponuda koja se ne propušta

Gratis sušilica + transportna torba + vješalice

Za samo 99 €

Umjesto za 198

SAMO 5 KOMADA NA STANJU

Prosječna ocjena 4,9 / 5

Uštedite 80% na računima za struju u usporedbi s običnom sušilicom i osušite, ispeglajte i dezinficirajte 20 kg rublja u 30 minuta.

Nova vertikalna električna sušilica s bubnjem pojednostavljuje proces sušenja rublja i štedi vrijeme i trud.

Njegova tajna je poseban sustav sušenja Vortex70 koji ispušta vrući zrak temperature do 70°, brzo suši odjeću i oslobađa je od bakterija i neugodnih mirisa. Njegov vertikalni sustav sušenja neće zgužvati odjeću poput sušilice za rublje i nećete je morati glačati.

Koristi manje od sušilice za rublje i vaša će odjeća izaći suha i izglačana!

BRZO SE SUŠI I ISTOVREMENO ŠTEDI ENERGIJU!

Njegova tajna je poseban sustav sušenja Vortex70 koji ispušta vrući zrak temperature do 70°, brzo suši vašu odjeću i oslobađa je od bakterija i neugodnih mirisa.

Sušite i peglajte odjeću i zimi!

Prijenosna električna sušilica može sigurno i nježno osušiti vašu odjeću, zahvaljujući ovom proizvodu vaša će odjeća biti svježa, čista i meka. Nakon završetka ciklusa dovoljno ih je staviti.

Mnoge su ga obitelji već kupile.

Prijenosna električna sušilica može sušiti vašu odjeću sigurno i nježno, zahvaljujući ovom proizvodu vaša odjeća je svježa, čista i meka

+2145 ljudi odlučilo je prestati peglati

5/5

Živimo u stanu od 70m sa 5 ljudi, ova sušilica mi je stvarno promijenila život! Također eliminira neugodno peglanje jer odjeća ispadne savršena i lijepo miriše. Koristim ga svaki dan već godinu dana i stvarno mi puno štedi na računu za struju.

5/5

Osim što se dobro suši, zauzima jako malo prostora. Stalno ga selim iz kupatila u dnevnu pa čak i garažu, samo ladica i rublje je suho za 30 minuta… bolje od skupih sušilica koje kvare rublje.

5/5

Toliko je jednostavan za korištenje da ga moj muž koristi više nego ja. Motor je dovoljno snažan da osuši puno opterećenje za nešto više od pola sata. Ima tajmer i sam se isključuje kada završi. Otkad sam ga kupila, nisam ga niti jednom ispeglala… Toplo ga preporučam.

Hvala na povjerenju:

50% VIP popusta

Brza potvrda narudžbe

Brza dostava 1-3 dana

Plaćanje pouzećem

Dostavnoj službi plaćate kupnju tek kada je proizvod već u vašim rukama. Ne tražimo od vas da date podatke o svojoj kreditnoj kartici: Vaša sigurnost nam je najvažnija!

Pažnja: zalihe su pri kraju

SAMO 5 KOMADA NA STANJU

Popust je aktivan još kratko vrijeme. Nema plaćanja unaprijed. Plaćate direktno poštaru kada vam je dostavi na kućnu adresu.

Gratis sušilica + transportna torba + vješalice

Samo 99€

Umjesto 198

SuperDry

Ispunite obrazac za blokiranje ponude

Gotovo iscrpljen

Plaćeno samo:

€99

Umjesto €198

Uštedite impresivnih €99