Novi uređaj za brzo i ekonomično sušenje rublja kod kuće.

Kada dođe zima, sušenje rublja postaje problem, no sada ga možete riješiti bez kupnje skupe i bučne tradicionalne sušilice zahvaljujući SuperDry.

Alexej Dušek 24. August 2023

Sušilica nije jedino rješenje

Nitko ne poriče da je dobra sušilica beskorisna, ali za kupnju kvalitetne sušilice jako je bitan trošak i nije sigurno da u kući ima mjesta za njezino postavljanje.

Hoćemo li razgovarati o buci? Koliko god vaša kuća bila velika, bučna je i ako je morate koristiti noću, postaje stvarno neugodno.

Ne manjka ni velika potrošnja električne energije, što je uz sve veće cijene energije u posljednjem razdoblju čini vrlo skupom za korištenje.

Postoji li alternativa?

To je pitanje na koje smo pokušali odgovoriti, a to smo pronašli u SuperDryu, alternativnom uređaju koji definitivno rješava problem sušenja odjeće zimi.

SuperDry – Suši odjeću bešumno, jeftino i brzo

Iz istraživanja tima tehničkih stručnjaka na području elektro-zahtjeva dolazi prvi štedljiv, štedljiv i tih uređaj koji će vam pružiti suhe krpe i zimi.

Na prvi pogled može izgledati kao obična užad za rublje, ali zapravo krije doista revolucionarnu tehnologiju. U dijelu za stopala ugrađen je motor za grijanje niske potrošnje koji ispušta vrući zrak i iskorištava prirodno kretanje vrućeg zraka koji se nastoji podići kako bi osušio obješene krpe.

Povrh svega, nalazimo neku vrstu mekane plastične kupole koja može stvoriti neku vrstu efekta staklenika dodatno pospješujući proces sušenja, koji će se odvijati puno brže: za najlakše odjevne predmete čak 30 minuta može biti dovoljno!

Zaboravite glačalo!

Jedna od drugih stvari koje svi mrzimo je glačanje: odjeća obješena unutar SuperDry nakon što se osuši ne treba glačati. Zapravo, SuperDry iskorištava dva druga prirodna elementa: silu gravitacije koja čini odjeću prirodno ravnom i paru koju odjeća ispušta tijekom sušenja, što pomaže u uklanjanju nabora.

Vi spavate, SuperDry radi za vas

Zamislimo da ste upravo oprali rublje s odjećom koja vam je prijeko potrebna sljedeće jutro. Sve što trebate učiniti je staviti ih u SuperDry, uključiti ga i sljedećeg jutra ih možete nositi: bit će suhi i bez nabora, stvarno velika pogodnost?

Zašto je SuperDry tako genijalan

Dobro je za sve! Za one koji trebaju osušiti samo nekoliko odjevnih predmeta i ne žele trošiti puno energije sa sušilicom ili kada je sušilica već napunjena, ali imate druge odjevne predmete za sušenje, ali i za one koji jednostavno nemaju sušilicu i nemam namjeru kupiti je!

Kad ne treba, ode!

Jeste li ikada pokušali složiti svoju sušilicu i staviti je u ormar kada vam ne treba? Naravno da se šalimo!

S SuperDryjem, s druge strane, to možete učiniti bez problema; zapravo, dizajniran je da se sklopi i spremi u kut, u ormarić, bez krađe prostora iz vašeg života. Stvarno genijalno

Posebna promocija za vas!

SuperDry se može kupiti samo online putem poveznice u nastavku, a sada ga možete dobiti uz 50% popusta plus besplatnu dostavu i sigurnost online plaćanja. Promocija traje ograničeno vrijeme, kliknite na gumb ispod i provjerite vrijedi li još uvijek!

Ograničena dostupnost

50% popusta

Ova web stranica nije novina, web stranica s vijestima ili blog. to je web stranica namijenjena promotivnim publikacijama koje tehnikom pripovijedanja ilustriraju raspon usluga i proizvoda koji se nude. stoga priča ispričana na ovoj stranici predstavlja oglas ili oglas s informativnom svrhom koji služi da ljudi razumiju potencijal onoga što se nudi.