+2168 доволни клиенти

50% отстъпка

Гарантирана доставка в рамките на 24/48 часа

ИЗСУШЕТЕ, ДЕЗИНФЕКЦИРАЙТЕ И ИЗГЛАДЕТЕ 20 КГ РИЗИ,

ПАНТАЛОНИ, ЧАРШАФИ ИЛИ ДРУГИ АРТИКУЛИ ЗА 30 МИНУТИ И

СПЕСТЕТЕ 80% ОТ СМЕТКАТА СИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ.

ШКАФНА СУШИЛНЯ С КЛАС А++, КОЯТО ЩЕ ПОДДЪРЖА ДРЕХИТЕ ВИ ГОТОВИ, ИЗГЛАДЕНИ И СЪС СВЕЖ МИРИС ДОРИ И ПРИ ЗИМЕН ДЪЖД, БЕЗ РАЗХОДИТЕ ЗА ОБИКНОВЕНА СУШИЛНЯ.

Средна оценка 4,9 / 5

Неприемлива оферта

Сушилня + чанта за пренасяне + безплатни закачалки

Само за 197BGN

вместо за 394BGN

САМО 5 БРОЯ НА СКЛАД

Средна оценка 4,9 / 5

Спестете 80% от сметките за енергия в сравнение с обикновена сушилня и изсушете, изгладете и дезинфекцирайте 20 кг пране за 30 минути.

Новата стояща електрическа сушилня опростява процеса на сушене и спестява време и усилия.

Тайната ѝ е специалната система за сушене Vortex70, която освобождава горещ въздух с температура до 70°, като изсушава прането бързо и го отървава от бактериите и неприятните миризми. Нейната вертикална система за сушене не мачка дрехите ви като барабанната сушилня и няма да ви се налага да ги гладите.

ой изразходва по-малко енергия от барабанната сушилня, а дрехите ви ще излязат сухи и изгладени!

ИЗСУШАВА БЪРЗО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ!

Тайната ѝ е в специалната система за сушене Vortex70, която освобождава горещ въздух с температура до 70°, като изсушава дрехите ви бързо и ги отървава от бактериите и неприятните миризми.

Сушете и гладете дрехите си дори през зимата!

Преносимата електрическа сушилня може безопасно и нежно да изсуши дрехите ви, като благодарение на този продукт дрехите ви ще бъдат свежи, чисти и меки. Когато цикълът приключи, просто ги облечете.

Много семейства вече са го закупили.

Преносимата електрическа сушилня може да изсуши дрехите ви безопасно и нежно, благодарение на този продукт дрехите ви ще бъдат свежи, чисти и меки.

+2145 души са решили да спрат да гладят

5/5

Живеем в апартамент от 70 фута с 5 души, тази сушилня наистина промени живота ми! Освен това тя премахва притеснението от гладенето, защото дрехите са перфектни и миришат приятно. Използвам я всеки ден от една година насам и наистина ми спестява много от сметката за ток.

5/5

Освен че суши добре, тя заема много малко място. Непрекъснато го премествам от банята в хола и дори в гаража, просто го включвам и за 30 минути дрехите са сухи… по-добре от скъпите сушилни, които съсипват дрехите.

5/5

Толкова е лесна за използване, че съпругът ми я използва повече от мен. Моторът е достатъчно мощен, за да изсуши пълен товар за малко повече от половин час. Има таймер и се изключва, когато приключи. Откакто я купих, не съм гладила нито веднъж… Горещо я препоръчвам.

Благодарим ви за доверието:

50% VIP отстъпка

Бързо потвърждение на поръчката

Незабавна доставка 1-3 дни

Наложен платеж при доставка

Плащате на куриера за покупката си едва след като продуктът е в ръцете ви. Ние не изискваме данни за кредитната ви карта: Вашата сигурност е най-важна за нас!

Предупреждение: запасите са на изчерпване

САМО 5 БРОЯ НА СКЛАД

Отстъпката все още е активна за кратко време. Без предварително плащане. Платете директно на пощальона, когато той го достави на домашния ви адрес.

Сушилня за дрехи + чанта за багаж + безплатни закачалки

Само 197BGN

вместо 394BGN

SuperDry

Попълнете формуляра, за да блокирате офертата

Почти изтощен

Само платени:

197BGN

Вместо 394BGN

Спестете впечатляващите 197BGN