Новото устройство за бързо и икономично сушене на кърпи у дома.

Когато дойде зимата, сушенето на прането се превръща в проблем, но сега можете да го решите, без да се налага да купувате скъпа и шумна традиционна сушилня, благодарение на SuperDry.

Alexej Dušek 24 януари 2024 г.

Сушилнята не е единственото решение

Никой не отрича, че добрата сушилня е безполезна, но за да си купите качествена такава, разходът е наистина важен, а и не е сигурно, че в къщата има място, където да я поставите.

 Да поговорим ли за шума? Без значение колко голяма е къщата ви, тя е шумна и ако се случи да се наложи да я използвате през нощта, става наистина неприятно.

Не липсва и високото потребление на електроенергия, което при нарастващите цени на енергията през последния период прави използването ѝ наистина скъпо.

Има ли алтернатива?

Това е въпросът, на който се опитахме да отговорим, и го открихме в SuperDry – алтернативното устройство, което определено решава проблема със сушенето на дрехи през зимата.

SuperDry – Суши дрехите безшумно, евтино и бързо

От изследванията на екип от технически експерти в областта на електродомакинството идва първото икономично, икономично и безшумно устройство, което ще ви осигури сухи дрехи дори през зимата.

На пръв поглед то може да изглежда като обикновена линия за дрехи, но всъщност крие наистина революционна технология. В частта за краката тя включва отоплителен мотор с ниска консумация, който освобождава горещ въздух и използва естественото движение на горещия въздух, който има тенденция да се издига, за да изсуши закачените платове.

На всичкото отгоре има мек пластмасов купол, който може да създаде своеобразен парников ефект, който допълнително засилва процеса на сушене, който ще протича много по-бързо: за най-леките дрехи може да са достатъчни дори 30 минути!

Забравете за ютията!

Едно от другите неща, които всички мразим, е гладенето: дрехите, окачени в SuperDry, след като са изсушени, не се нуждаят от гладене. Всъщност SuperDry се възползва от два други природни елемента: силата на гравитацията, която кара дрехите естествено да лежат плоски, и парата, която дрехите отделят по време на сушенето и която помага за премахването на гънките.

Вие спите, а SuperDry работи за вас

Нека си представим, че току-що сте изпирали в пералнята с дрехи вътре, които са ви абсолютно необходими на следващата сутрин. Всичко, което трябва да направите, е да ги поставите вътре в DryFly, да я включите и на следващата сутрин можете да ги носите: те ще бъдат сухи и без нито една гънка, наистина голямо удобство?

Защо SuperDry е толкова изобретателен

Той е полезен за всички! За тези, които имат нужда да изсушат само няколко дрехи и не искат да изразходват много енергия със сушилнята или когато сушилнята вече е натоварена, но имате други дрехи за сушене, но също и за тези, които просто нямат сушилня и нямат намерение да си купуват такава!

Когато нямате нужда от нея, тя си отива!

Опитвали ли сте някога да сгънете сушилнята си и да я приберете в шкафа, когато не ви е необходима? Разбира се, че се шегуваме!

С SuperDry, от друга страна, можете да го направите без проблем; всъщност тя е проектирана така, че да се сгъва и съхранява в ъгъла, в шкафа, без да краде място от живота ви. Наистина гениално

Специална промоция за вас!

SuperDry може да бъде закупен само онлайн от връзката по-долу, а сега можете да го получите с 50% отстъпка плюс безплатна доставка и сигурността на онлайн плащането. Промоцията е в сила за ограничен период от време, кликнете върху бутона по-долу и вижте дали все още е приложима!

Obmedzená dostupnosť

50% отстъпка

Този уебсайт не е вестник, новинарски уебсайт или блог. той е уебсайт, предназначен за рекламни публикации, които използват техники за разказване на истории, за да илюстрират гамата от предлагани услуги и продукти. следователно историята, разказана на този уебсайт, е реклама или реклама с информационна цел, която служи, за да помогне на хората да разберат потенциала на това, което се предлага.