50% off + Transport gratuit și numerar la livrare

Fier de călcat fără fir, economisiți timp și călcați în libertate!

RATING MEDIU 4.9 / 5

Cu baza de încărcare puternică și bateria încorporată de înaltă performanță

Puteți călca toate rufele rapid și oriunde vă aflați! Cablul a fost întotdeauna o mare limitare în timpul activităților de călcat, dar de acum înainte, datorită fierului de călcat cu abur fără fir, vei face mai puțin efort și nu vei risca să te rănești din cauza enervantului cablu electric!

SteamPro - În stoc, au mai rămas doar câteva exemplare!

Plătiți 319.00 RON

În loc de 638.00 RON

RATING MEDIU 4.9 / 5

PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE FIERULUI DE CĂLCAT CU ABUR FĂRĂ FIR:

Libertate de Mișcare

Datorită tehnologiei avansate fără fir, nu mai trebuie să vă faceți griji că vă împiedicați de cablu sau că îl ardeți în timp ce vă călcați hainele preferate. Vei putea călca cu mai multă ușurință și viteză, petrecând mai puțin timp cu această activitate nu întotdeauna îndrăgită.

Durata de Viață a Bateriei

Datorită bateriei încăpătoare, puteți călca liber timp de până la 60 de minute fără a fi nevoie să reîncărcați fierul de călcat!

Rezervor de Apă încăpător

Odată umplut, nu va trebui să vă faceți griji pentru nimic altceva. Dimensiunea mare a rezervorului vă va permite să vă călcați toate hainele fără nicio întrerupere.

Talpă XL

Datorită dimensiunii generoase a tălpii, veți putea călca chiar și cele mai mari articole de îmbrăcăminte cu puțin efort.

Design

Datorită designului său ergonomic, prinderea va fi ușoară și vă va permite să obosiți mai puțin în timpul călcatului.

Ușurința sa de utilizare este incredibilă! Ce trebuie să faceți pentru a începe să călcați?

Conectați baza de încărcare fără fir la priză și așezați fierul de călcat în suportul de călcat pentru ca bateria internă să înceapă să se încarce

După câteva minute de încărcare, luați fierul de călcat și umpleți rezervorul cu apă plată

Începeți să călcați

E ușor, nu-i așa? 

În sfârșit, nu va mai trebui să vă confruntați cu acel fir incomod! Călcatul va deveni simplu, rapid și mai puțin riscant!

Află ce părere au clienții care au cumpărat deja SteamPro. Clienții noștri nu pot da greș cu...

+873 Recenzii

5/5

“În sfârșit un fier de călcat care nu mă înnebunește cu cablul! Fier de călcat excelent, este ușor și confortabil de folosit. Baza de încărcare este foarte practică. Îl recomand cu căldură!”.

5/5

“Sunt foarte mulțumită de acest fier de călcat. Este ușor, puternic și calcă foarte bine. Durata de viață a bateriei este foarte bună. Îl recomand tuturor!”.

5/5

“Nu mai suportam ca firul de fier de călcat să se prindă peste tot. Acest fier de călcat fără fir este soluția perfectă! Calcă foarte bine și este foarte comod de utilizat.”.

5/5

“Acest fier de călcat este mai scump decât cele tradiționale, dar merită să cheltuiți mai mult pentru confortul de a nu avea cablu. Calcă foarte bine și este foarte eficient.”.

5/5

“În general, sunt mulțumită de acest fier de călcat fără fir. Este confortabil de folosit, calcă bine și bateria durează destul de mult. Îl recomand persoanelor care sunt în căutarea unui produs practic și fiabil.”.

5/5

“Dacă doriți să scăpați de inconvenientul firului și să începeți să călcați confortabil și să economisiți timp, aceasta este marea voastră șansă! Pentru o cheltuială mică veți avea în mâini un fier de călcat inovator care va face din călcat o activitate mai ușoară și mai rapidă, oferindu-vă mult mai mult timp liber pentru pasiunile dumneavoastră!“.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată:

50% reducere VIP

Confirmare rapidă a comenzii

Livrare imediată 1-3 zile

În numerar la livrare

Nu vă solicităm detaliile cardului de credit.

SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ PRINCIPALĂ.

Nu uitați că această ofertă specială este valabilă doar în limita stocului disponibil, așa că grăbiți-vă pentru că Cordless Iron Steam se duce repede!

Ultimele 6 bucăți

Plătiți 319.00 RON

În loc de 638.00 RON

RATING MEDIU 4.9 / 5

SteamPro

Completați formularul pentru a bloca oferta

Majdnem kimerült

Numai cu plată:

319.00 RON

În loc de 638.00 RON

Economisiți un impresionant 319.00 RON