Aspiratorul V-Max

Face tot ceea ce aveți nevoie la prețul dorit!

Motor de înaltă performanță, baterie cu durată lungă de viață și “greutate pană”, V-Max este alegerea perfectă pentru cei care vor mai mult la un preț cât mai mic!

Economisiți 50% , numai în limita stocului disponibil

Perie ultra subțire și flexibilă pentru a ajunge în fiecare colț

Sub pat

Sub masă

Sub canapea

V-Max

Practic și simplu

În plus, datorită greutății sale de numai 890 de grame, nici nu veți observa că îl aveți în mâini și nici nu va trebui să cumpărați saci scumpi, pentru că nu aveți nevoie de ei.
O singură încărcare poate dura până la 2 ore și poate acoperi o suprafață de 150 de metri pătrați. Îl puteți reîncărca prin intermediul cablului USB inclus în aproximativ 1,5 ore.
Și filtrul? Reține chiar și cele mai mici particule și, din nou, nu este nevoie să îl înlocuiți: pur și simplu spălați-l sub apă de la robinet!

V-Max

Muncește din greu și se vede!

Datorită motorului său puternic de 500w de concepție germană, V-Max este capabil să răspundă nevoilor dumneavoastră de curățenie în gospodărie fără compromisuri.

Kitul de accesorii și posibilitatea de a-l asambla în diferite moduri vă vor face viața mult mai ușoară. Fie că aveți nevoie de o mătură electrică pentru podele și covoare sau de un aspirator compact pentru canapea, scaune sau interiorul mașinii, veți găsi întotdeauna configurația potrivită.

Pentru a vă mulțumi pentru încrederea pe care o veți avea:

50% reducere VIP

Confirmare rapidă a comenzii

Livrare fulger 1-3 zile

În numerar la livrare

Plătiți achiziția către curier doar atunci când produsul este deja în mâinile dumneavoastră. Nu vă cerem să introduceți datele cardului de credit: securitatea dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi!

Caracteristicile câștigătoare ale aspiratorului

V-Max

Mii de oameni au cumpărat aspiratorul V-Max în Europa!

5/5

După ce am încercat mai multe aspiratoare fără fir, în sfârșit l-am găsit pe cel pe care îl căutam. V-Max este puternic și silențios, perfect pentru a curăța casa fără a deranja pe nimeni. L-am folosit pentru a aspira podelele, covoarele și chiar și canapeaua și am fost foarte mulțumită de rezultate.

5/5

V-Max este perfect pentru curățarea întregii case. Am fost foarte mulțumit de versatilitatea și ușurința de utilizare. A sosit în doar 2 zile de la comandă!

5/5

V-Max este foarte ușor și simplu de utilizat. Pot curăța casa într-o clipită, fără niciun efort. Este perfect pentru persoanele ca mine, care au o casă mare sau au probleme de mobilitate.

5/5

Calitate ridicată și preț imbatabil. Am fost foarte surprinsă de prețul său având în vedere performanța sa. Îl recomand tuturor celor care caută un aspirator fără fir puternic, silențios și versatil. Este plăcut să pot plăti în numerar la livrare, deoarece nu îmi place să îmi pun detaliile cardului de credit pe internet.

5/5

Am o pisică care aruncă mult păr. Acest aspirator reușește să îndepărteze tot părul de pe canapeaua mea. Sunt super mulțumit și îl recomand tuturor celorlalți proprietari de animale de companie.

Profitați de ofertă!

V-Max poate fi al tău la doar 79 de euro în loc de 158 de euro, datorită reducerii de 50%, în limita stocului disponibil. În plus, transportul este gratuit și plătiți convenabil la livrare.

Obțineți:

Completați formularul pentru a bloca oferta

În epuizare

Doar cu plată:

Ron329

În loc de Ron658

Economisiți bine Ron329​