Acest aspirator fără fir este imbatabil!

Motor puternic, autonomie record, greutate pană și un preț de neuitat!

Cătălin Teodorescu  24 august 2023

Am crezut că este doar un moft, dar când am încercat cel mai popular aspirator fără fir, am fost uimit de cât de comod și eficient este și, astfel, am fost convins să cumpăr unul, până când am realizat că costă mult prea mult!

“Prostii! Mă costă mai puțin să angajez o menajeră și mă scutește și de bătaie de cap!” – m-am gândit înainte de a pleca din magazin.

Din fericire, căutând, am găsit excepția.

Întorcându-mă acasă cu mâinile goale, am început să cercetez online pentru a vedea dacă există aspiratoare fără fir ieftine și am dat peste site-ul unei noi companii care a lansat recent primul aspirator fără fir performant, pentru toate bugetele.

V-Max: calitate de primă clasă

Sunt multe lucruri care m-au uimit la V-Max, în primul rând prețul: datorită promoției de lansare care oferă o reducere de 50%, costă 329Ron în loc de 658Ron, cu transport gratuit și plata la livrare.

V-Max este dotat cu un motor fără perii de înaltă performanță de concepție germană, cu două niveluri de aspirație, completat de o baterie cu litiu de mare capacitate care oferă până la 2 ore de aspirare. Casa mea are 110 metri pătrați și pot curăța totul fără să fie nevoie să îl reîncarc.

Vine cu un set de accesorii care facilitează transformarea acestuia într-un mini aspirator auto sau pentru a deveni unealta perfectă pentru aspirarea covoarelor și a canapelelor.

De la modelele populare moștenește și recipientul de praf fără sac și, fiind transparent, este ușor să îți dai seama când este timpul să îl golești.

Foarte inteligentă este și alegerea de a nu îl echipa cu un încărcător specific, ci de a permite reîncărcarea bateriei prin cablu USB.

Cu cât mă documentam mai mult, cu atât mă convingeam mai mult că merită încercat și că nu va trebui să stau prea mult pe gânduri, deoarece reducerea de 50% este legată de stoc, așa că l-am cumpărat.

V-Max pus la încercare

Noul meu V-Max a sosit în două zile și am vrut să-l pun imediat la încercare.

Pe podeaua din sufragerie mi-a făcut imediat o impresie bună: chiar și la viteză mică de aspirare a funcționat fără efort, aspirând totul, dar ceea ce m-a uimit a fost greutatea.

Când am încercat faimosul model de aproape 1000 de euro nu am avut nimic de spus despre performanțe, dar era al naibii de greu!

V-Max este o pană și, de fapt, pus pe cântar, cântărește doar 890 de grame. O adevărată plăcere să-l folosești mult timp, pentru că nu-ți obosește în niciun fel mâinile și brațele.

Cel de-al doilea test l-am făcut pe canapea cu una dintre periuțele furnizate și a îndepărtat cu ușurință tot părul pe care pisica mea decide să mi-l dea în fiecare zi.

Al treilea experiment l-am făcut în mașină, îndepărtând toate extensiile și folosind atașamentul cu cioc subțire care poate ajunge practic oriunde.

În acest moment a fost momentul să îl golesc și datorită construcției speciale a rezervorului a fost ușor, rapid și fără să mă murdăresc

L-aș cumpăra din nou?

Cred că ați înțeles cât de mai mult decât mulțumită sunt și l-aș mai cumpăra încă o dată chiar și la preț întreg, dar cum reducerea era încă acolo am profitat de ocazie pentru a mai cumpăra două!

Pe primul l-am dăruit mamei mele de Crăciun și este încântată de el, iar pe al doilea am decis să-l țin într-o pungă în portbagajul mașinii pentru când merg la spălătorie, evitând astfel să cheltuiesc bani pe aspiratoarele cu monede care de multe ori funcționează prost.

Încă mai puteți beneficia de reducerea de 50%.

Sincer, nu știu cât timp va mai fi activă promoția, dar vă las linkul către pagina vânzătorului unde o puteți verifica, dar sfatul meu este, că dacă promoția este activă, ar fi bine să o luați pentru că sigur nu veți regreta.

O pot găsi în magazin sau pe Amazon?

Pentru a menține prețul V-Max atât de scăzut, compania a decis să îl vândă doar direct, evitând să perceapă clientului comisioane suplimentare de la alți intermediari.

Având în vedere succesul uriaș, mai multe clone V-Max de calitate îndoielnică apar pe internet și sunt adesea chiar mai scumpe. Singurul V-Max original poate fi comandat de la butonul de mai jos.

Disponibilitate limitată

50% reducere

Această pagină web nu reprezintă un ziar, un site de știri sau un blog. este o pagină web destinată publicațiilor promoționale care utilizează tehnica povestirii pentru a ilustra amploarea serviciilor și produselor oferite. povestea relatată pe această pagină constituie, prin urmare, un advertorial sau o reclamă cu scop informativ, care are rolul de a-i face pe oameni să înțeleagă potențialul a ceea ce se oferă.

©Progadgets24 – Toate drepturile rezervate.