Alexej Dušek 24 August 2023

Grele, incomode și cu acel cablu mereu gata să deranjeze: oricât de mult ar fi un polizor este o unealtă practic indispensabilă, este în același timp foarte incomod de folosit, dar acum a sosit polizorul unghiular fără fir și tot ce știai despre polizoare devine vechi într-o clipă.

Tehnologia face pași mari în tot ceea ce

Odată cu evoluția uneltelor fără fir, cu eficiența motoarelor electrice și mai ales a bateriilor, era greu de înțeles de ce nimeni nu scosese încă pe piață un polizor fără fir cu acumulator.

Spre deosebire de o mașină de găurit cu șurubelniță, un polizor trebuie să poată oferi o viteză de rotație a discului și, în același timp, să poată contracara frecarea pe care o generează lucrul discului în timp ce taie. Acest lucru necesită multă forță și, prin urmare, energie.

Polizor unghiular fără fir

În loc să construiască ceva incomod și greu, o echipă de ingineri israelieni a continuat studiile și cercetările până când au ajuns la TurboGrind, care este un polizor unghiular fără fir, alimentat cu baterii, cu toate caracteristicile unuia tradițional, dar cu avantajul de a fi ușor, compact și mai ales FĂRĂ CABLURI.

Firul: prima cauză a accidentelor în utilizarea polizoarelor unghiulare

Este nevoie doar de o mică distragere a atenției, firul se blochează sub ceva, poate un picior, mutați polizorul, care în acest moment vă scapă din mâini, și tot ce se întâmplă în continuare nu vrem să povestim, pentru că umple adesea paginile știrilor locale și holurile camerelor de urgență… totul din cauza firului ăluia blestemat!

Now, with TurboGrind, you have no excuse to take risks!

Pentru a înțelege trebuie să o încerci!

Curioasă, am decis să comand un TurboGrind, având în vedere și promoția care oferă o reducere de până la 50%, cu a doua baterie gratuită și transport gratuit. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, comoditatea transportului ramburs este ceva cu adevărat superior.

Pentru că și tu vei dori să profiți, poți ajunge la pagina promoției din butonul de mai jos.

Testul pe teren

Nu sunt ceea ce s-ar putea numi un magician al bricolajului, mai degrabă utilizatorul obișnuit care atunci când i se prezintă ocazia de a face o mică lucrare acasă încearcă, cu scopul de a economisi costurile cu personalul specializat.

Deschizând pachetul am găsit înăuntru o carcasă cu polizorul unghiular fără fir, un set de discuri de tăiere, un încărcător și două baterii. Până aici totul așa cum se promitea pe pagina de vânzări.

Observ imediat că bateriile sunt aproape complet încărcate, așa că pun una la încărcat, iar pe cealaltă o instalez imediat pe polizor și apăs butonul de pornire tot fără să fi pus discul și…funcționează! Se învârte foarte tare.

Acestea fiind făcute, instalez discul de lemn în câteva secunde și încerc să tai o șarpantă de 5 cm pătrați de secțiune: niciun efort și taie ca untul.

Acum e timpul pentru metal: Am o tijă de fier de genul celor folosite pentru armarea betonului cu diametrul de aproximativ 1cm și, odată ce am instalat discul corect, din nou tăierea a fost sigură și rapidă.

Făcând o pauză de reflecție, mă chinui să înțeleg cum un dispozitiv atât de ușor și compact și mai ales fără alimentare cu sârmă poate fi atât de puternic, dar testul m-a convins și astfel pot numi acest lucru, ca fiind achiziția anului!

În concluzie.

TurboGrind nu este un polizor obișnuit. Are mai multă putere și viteză decât concurenții săi de pe piață, îți oferă o a doua baterie și un set de discuri de tăiere și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, o plătești la jumătate de preț datorită promoției speciale.

Profitați de ea acum, înainte ca piesele destinate ofertei să se epuizeze.

Disponibilitate limitată

50% reducere

Acest site web nu este un ziar, un site web de știri sau un blog. este un site web conceput pentru publicații promoționale care utilizează tehnici de povestire pentru a ilustra gama de servicii și produse oferite. povestea spusă pe acest site web este, prin urmare, o reclamă sau un spot publicitar cu scop informativ, care are rolul de a ajuta oamenii să înțeleagă potențialul ofertei.