RESPECTAREA CONDIȚIILOR

Clientul care, după plasarea unei comenzi, dă confirmarea telefonică către societatea noastră, comandă automat achiziționarea produselor selectate și se angajează să își îndeplinească obligațiile de colectare și plată a acestora. De asemenea, acesta declară că a citit și a acceptat toate reglementările prezentate mai jos, inclusiv condițiile de colectare, returnare, garanție, care se înțeleg valabile până la o nouă variație comunicată în mod corespunzător sau pusă în scris între părți.

Prin înregistrarea și transcrierea datelor cu caracter personal, clientul se angajează să nu furnizeze date false sau înșelătoare, știind foarte bine că acest lucru ar putea duce la urmărire penală, Area Sconti își declină, prin urmare, orice responsabilitate în cazul furnizării de date false și își rezervă dreptul de a face orice plângere la autoritățile competente.

SĂ FIE IDENTIFICAT ȘI CONTACTAT:

– Plătiți prin intermediul unuia dintre serviciile de plată indicate de operator
– Să fie disponibil, în conformitate cu condițiile operatorului de transport, pentru primirea produselor comandate
– Să nu furnizeze recenzii false și experiențe false atunci când utilizează produsele, fie pe site-ul operatorului, fie pe site-urile unor terțe părți care nu sunt operate direct de către companie
JURISDICȚIE

Pentru acordul dintre operatorul site-ului și cumpărător, se consideră că sunt în vigoare reglementările din San Marino privind comerțul și, în special, comerțul electronic.

CALITATEA PRODUSELOR ȘI RESPONSABILITATEA OPERATORULUI SITE-ULUI

Produsele de pe acest site sunt realizate cu ingrediente naturale și testate. În ceea ce privește utilizarea de către persoane care nu se află într-o stare de sănătate perfectă, operatorul site-ului își declină orice responsabilitate. Informațiile de pe acest site nu înlocuiesc în niciun caz sfatul medicului. Ele nu pot înlocui sfatul medicului. Este întotdeauna necesar să se solicite un sfat medical în cazul în care utilizatorul suferă de o afecțiune medicală stabilită sau chiar și numai suspectează posibila prezență a uneia.

PROTECȚIA VIEȚII PRIVATE

Operatorul site-ului își rezervă dreptul de a colecta, în limitele stabilite pentru colectarea de date sensibile și protecția vieții private, date privind, inclusiv prin utilizarea de cookie-uri tehnice, obiceiurile și preferințele de navigare ale utilizatorului.

RETRAGERI ȘI LIVRĂRI

Efectuarea unei comenzi online pe un site deținut de Area Sconti sau de o terță parte echivalează cu rezervarea produselor în depozitul nostru, prin urmare clientul se va angaja să le ridice personal sau prin intermediul unei terțe părți la sediul nostru situat în Via Benedetto di giovanni n.5 – CAP 47899 (RSM)

Odată ce primim e-mailul de confirmare a comenzii, contractul se înțelege ca fiind din partea noastră și vom începe faza de livrare. Cu toate acestea, Area Sconti își rezervă dreptul de a nu accepta propunerea de achiziție chiar și la o dată ulterioară, fără a suporta penalități sau taxe suplimentare. Ridicarea bunurilor va fi efectuată de către client sau de către o terță parte pe care acesta o va indica în mod corespunzător în momentul comenzii. În cazul în care nu indică niciuna, clientul va da instrucțiuni direct curierului SDA.

COLECTARE PRIN CURIER

Ridicarea prin curier, care are loc la sediul nostru în fiecare zi lucrătoare, se face în numele și în contul clientului final, care se angajează astfel să accepte taxele de livrare indicate în momentul comenzii, precum și să verifice integritatea coletelor la sosirea bunurilor la domiciliul său.

Pregătirea livrărilor poate fi întârziată, chiar dacă nu din voința noastră, la fel ca și orele de sosire, care sunt supuse, fără răspunderea noastră, condițiilor meteorologice, stării drumurilor, sărbătorilor legale etc. În timpul livrării, clientul este obligat să verifice

– numărul de colete
– conformitatea coletelor
– integritatea coletelor
orice anomalie trebuie să fie semnalată în scris înainte de colectare, cu o RESERVĂ DE VERIFICARE A CONȚINUTULUI, precizând în mod expres motivul.

GARANȚII

Toate produsele Area Sconti sunt verificate în prealabil în ceea ce privește conformitatea cu descrierile și integritatea produsului.
Produsele comercializate sunt guvernate de standardele internaționale în vigoare până în prezent. Orice reclamație trebuie trimisă prin scrisoare recomandată la sediul nostru central situat în Via Benedetto di giovanni n.5 – CAP 47899 (RSM)

Area Sconti oferă clienților săi asistență gratuită pentru produsele achiziționate. Produsele trebuie trimise și ridicate cu costuri de transport suportate întotdeauna de client la sediul nostru, angajații noștri, după o evaluare adecvată, se vor ocupa de serviciul de înlocuire a produselor deteriorate sau defecte în așa fel încât să afecteze utilizarea corectă a acestora.

ÎNLOCUINȚĂRI

Cererile de înlocuire a produselor care nu sunt pe placul clientului trebuie să fie trimise la sediul nostru în termen de 15 zile de la data sosirii și după verificarea integrității atât a produsului, cât și a ambalajului. Costurile de returnare și reexpediere sunt întotdeauna suportate de către client. Produsele care urmează să fie înlocuite vor fi schimbate cu bunuri de valoare egală, excluzând costurile de transport.

CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu reglementările în vigoare privind protecția vieții private, utilizatorul final declară că este conștient și aprobă faptul că datele furnizate sunt introduse în baza de date a Area Sconti și pot fi utilizate în scopuri comerciale și/sau promoționale și folosite în scopuri statistice prin consultare, prelucrare sau comparare, precum și pentru trimiterea electronică de materiale promoționale.
Utilizatorul final declară că autorizează Area Sconti să comunice datele introduse în bancă unor terți, cu condiția ca acestea să fie utilizate în aceleași scopuri. Partea interesată poate, așa cum este reglementat de legile în vigoare, să solicite modificări, actualizări, completări și anulări de date fără niciun cost.

CONTESTAȚII

În caz de litigii, compania își rezervă dreptul de a accesa instanțele competente situate în Ungaria.