Foarfece electric Flashcut

Tundeți de până la 10 ori mai repede decât cu foarfecele manual și fără efort.

Motor
Puternic

Întotdeauna
ascuțite

Reîncărcare
rapidă

FlashCut transformă tăierea într-o joacă de copil!

O treabă care obișnuia să vă ia atât de mult timp, să vă lase obosit sau, chiar mai rău, cu dureri de mâini și brațe, devine rapidă și ușoară, iar când ați terminat nici nu veți ști că ați început.

De ce să alegeți foarfecele electrice FlashCut?

Motor puternic

Datorită motorului de ultimă generație de 700w puteți tăia crengi de peste 30mm ca și cum ați tăia untul, fără efort.

Ușor și simplu de manevrat

Cântărind mai puțin de 1 kg iar datorită mânerului ergonomic antiderapant, manevrarea este confortabilă și nu obosește mâinile, nici brațele.

safety_certificate_line

Siguranța înainte de toate

Pentru a evita riscurile și a le face mai sigure, foarfecele este echipat cu un întrerupător de siguranță care trebuie deblocat pentru a începe tăierea.

Baterie de 21v de lungă durată

Bateria de 2000 mah asigură până la 4 ore de lucru și se reîncarcă în aproximativ o oră și jumătate.

Lame profesionale

Fabricate din oțel japonez SK5 cu conținut ridicat de carbon-nu își vor pierde ascuțimea în timp și vor continua să asigure tăieturi curate și precise, esențiale pentru sănătatea plantelor tale.

O ofertă specială care nu durează la nesfârșit.

Până la epuizarea stocului, veți beneficia de o reducere specială de 50% și veți putea plăti convenabil la livrare, în plus veți primi:

Feriți-vă de imitații!

Foarfecele electric FlashCut pot fi achiziționat doar de pe site-ul nostru oficial. Cu toate acestea, există mai multe alternative dubioase pe piață. Fiți atenți la produsele care se prezintă cu tensiuni mai mari ale bateriei: acestea reprezintă adesea publicitate înșelătoare și pot costa chiar mai mult.

Specificații tehnice

Specificații tehnice

Întrebări frecvente

Absolut deloc! Trebuie doar să instalați bateria și puteți începe să tăiați imediat. Produsul sosește deja asamblat și gata de utilizare.

O încărcare durează până la 4 ore și poate varia în funcție de tipul de lemn și de diametrul ramurilor tăiate. Cu toate acestea, încărcarea rapidă permite o încărcare completă în aproximativ o oră și jumătate.

Categoric nu, considerați că este mult mai ușoară decât o șurubelniță fără fir obișnuită.

Toate produsele noastre sunt stocate în depozitul național, deci, din momentul în care comanda este confirmată, veți primi produsul în 2 zile lucrătoare.

Bineînțeles și este singura metodă de plată pe care o acceptăm. Vrem să fiți liniștit și să băgați mâna în portofel doar atunci când produsul a ajuns la dumneavoastră.

Aveți la dispoziție 14 zile de la primire pentru a returna produsul dacă nu sunteți mulțumit de el și o garanție de 2 ani împotriva daunelor cauzate de defecte de fabricație.

Recenzii

5/5

Am cumpărat acest foarfece de grădină electric și trebuie să spun că tăierea a devenit foarte ușoară și rapidă, aproape distractivă!

5/5

Sufăr de artrită și cu fiecare an care trecea, devenea din ce în ce mai dificil să tai, așa că am vrut să încerc aceste FlashCuts și, din fericire, nu am fost atât de precaută ca de obicei, pentru că mi-am rezolvat o mare problemă.

5/5

Am fost sceptică în privința duratei de viață a bateriei, dar până la urmă am decis să le încerc și trebuie să spun că cele patru ore de utilizare indicate sunt reale, poate cu vreo zece minute mai puțin.

5/5

Comandate marți, au sosit joi și vineri erau deja la treabă. Ușoare și simplu de folosit, o achiziție pe care o recomand cu incredere!

5/5

Prețul atractiv al ofertei m-a convins să încerc aceste FlashCuts și sunt foarte mulțumită. Chiar și cele
mai mari crengi se taie ca untul.

Disponibilitate limitată

Completați formularul pentru a bloca oferta

395RON

794RON


® 2024 FlashCut Toate drepturile rezervate.