Poskusite to svetilko in zavrgli boste vse, kar ste uporabljali do zdaj!

Od trenutka, ko so svetilke LED preplavile trg, je vsakdo kupil vsaj eno, vendar je bil pogosto nezadovoljen z močjo in učinkovitostjo. Tako sem imel priložnost preizkusiti Solar FlashLight in svetilke, ki sem jih kupil prej, so končale v škatli na podstrešju!

Alexey Dushek 24. Marec 2024

Ni dovolj, da rečemo LED, da bi imeli kakovost

Ne vedo vsi, da obstaja na desetine in desetine vrst diod LED z zelo različnimi zmogljivostmi in kot pri vsem je ločnica cena.

Če ste torej tako kot jaz kupovali svetilke po nepremagljivih cenah, ste se pogosto znašli v položaju, ko ste imeli svetilko, opremljeno z nezaslišanimi diodami LED, ki so razočarale glede svetilnosti in tudi glede avtonomije.

Kaj naj počnem z baterijo LED, ki daje malo svetlobe in ima preprosto smešno življenjsko dobo baterije?

Solar FlashLight - Ekstremno v vsem

Naveličan slabo delujočih svetilk sem začel iskati izdelek, ki bi me lahko spremljal v vsaki situaciji.

Nisem se želel prilagajati lastnostim svetilke, temveč ravno obratno.

Na koncu sem naletel na svetilko Solar FlashLight, ki nima le absurdne moči, enake ali večje od avtomobilskih dolgih luči, in rekordne avtonomije do 25 ur, temveč jo je mogoče zaradi vgrajene sončne plošče polniti tudi s sončno svetlobo. Polni se tudi, če je oblačno, saj zadostuje dnevna svetloba.

Ker je bil Solar FlashLight na voljo samo na spletu in ga je bilo mogoče dobiti po nori ceni zaradi 50-odstotnega popusta, brezplačne dostave in varnosti nakupa po povzetju, sem se odločil, da ga takoj naročim.

Če želite tudi vi kupiti Solar FlashLight s 50-odstotnim popustom, kliknite tukaj ali na spodnji gumb.

Terenski test

Moja svetilka Solar FlashLight je prispela z že 75-odstotno napolnjeno baterijo, zato sem se odločil, da jo preizkusim zvečer, ko sem prišel domov iz službe, in učinek je bil neverjeten: še nikoli nisem mogel ostro in bleščeče osvetliti nečesa z razdalje 300 metrov, toda s to pošastno močjo se zdi vse tako enostavno in naravno!

Ima tudi običajne varnostne funkcije, ki jih imajo vse svetilke, kot so SOS, stroboskopska luč, utripanje itd… vse funkcije, za katere upam, da jih vi ali jaz nikoli ne bomo potrebovali.

Ponudba, ki je ne smete zamuditi

S 50-odstotnim popustom, ki velja za omejeno zalogo svetilk, ki se hitro izteka, je Solar FlashLight najboljši nakup za vse, ki iščejo vrhunsko svetilko.

Razpoložljivost akcije lahko preverite na spodnjem gumbu in če je, ne izgubljajte časa z razmišljanjem o njej, saj popusta morda ne boste več našli!

Omejena razpoložljivost

50-odstotni popust

To spletno mesto ni časopis, novičarska spletna stran ali blog. gre za spletno mesto, namenjeno oglaševalskim publikacijam, ki uporabljajo tehnike pripovedovanja zgodb za ponazoritev ponudbe storitev in izdelkov. zato je zgodba na tem spletnem mestu oglas ali oglas v informativne namene, ki ljudem pomaga razumeti potencial ponujenih storitev in izdelkov.