Nova naprava za hitro in varčno sušenje tkanin na domu.

S prihodom zime postane sušenje perila težava, vendar jo lahko zdaj rešite, ne da bi morali kupiti drag in hrupen klasični sušilni stroj, saj vam je na voljo SuperDry.

Alexej Dušek 24. Avgust 2023

Sušilni stroj ni edina rešitev

Nihče ne zanika, da je dober sušilni stroj odveč, vendar je njegov nakup res velik strošek in ni nujno, da je v hiši dovolj prostora zanj.

Ali lahko govorimo o hrupu? Ne glede na to, kako velika je vaša hiša, je še vedno hrupna, in če se zgodi, da jo morate uporabljati ponoči, postane res nadležna.

Poleg tega je zaradi velike porabe električne energije, ki se je ob povišanju cen energije v zadnjem času zelo podražila, njena uporaba zelo draga.

Ali obstaja alternativa?

Poskušali smo odgovoriti na to vprašanje in ga našli v SuperDryju, alternativni napravi, ki zagotovo rešuje problem sušenja perila pozimi.

SuperDry– tiho, varčno in hitro suši perilo

Iz raziskav ekipe tehničnih strokovnjakov na področju električnega pranja izhaja prva varčna, priročna in tiha naprava, s katero bodo vaša oblačila suha tudi pozimi.

Na prvi pogled je morda videti kot običajna vrv za perilo, vendar v resnici skriva resnično revolucionarno tehnologijo. V nožni del je vgrajen grelni motor z majhno močjo, ki sprošča topel zrak in izkorišča naravno gibanje toplega zraka, ki se ponavadi dviga navzgor, da posuši obešene tkanine.

Poleg tega je vgrajena mehka plastična kupola, ki lahko ustvari nekakšen učinek rastlinjaka, kar dodatno pripomore k hitrejšemu sušenju: za lažja oblačila je lahko dovolj že 30 minut!

Pozabite na likalnik!

Ena od stvari, ki jih vsi sovražimo, je likanje: oblačil, obešenih v sušilni stroj SuperDry, po sušenju ni treba likati. Sistem SuperDry namreč izkorišča dva druga naravna elementa: gravitacijo, ki omogoča, da oblačila naravno ležijo ravno, in paro, ki jo oblačila oddajajo med sušenjem in pomaga odstraniti gube.

Predstavljajmo si, da ste pravkar dali oblačila v pralni stroj in jih naslednje jutro nujno potrebujete. Preprosto jih položite v napravo SuperDry, jo vklopite in naslednje jutro jih lahko oblečete – bila bodo suha in brez gub, res veliko udobje?

Zakaj je SuperDry tako odličen

Primeren je za vsakogar! Za tiste, ki morajo posušiti le nekaj oblačil in ne želijo porabiti veliko energije s sušilnim strojem, ali ko je sušilni stroj že naložen, vi pa morate posušiti še druga oblačila, pa tudi za tiste, ki preprosto nimajo sušilnega stroja in ga ne nameravajo imeti!

Če ga ne potrebujete, se umaknite!

Ste že kdaj poskusili zložiti sušilni stroj in ga shraniti v omaro, ko ga ne potrebujete? Seveda se šalimo!

S sušilnim strojem SuperDry pa to lahko storite brez težav; pravzaprav je zasnovan tako, da ga lahko zložite in shranite v kotu, v omari, ne da bi zasedel prostor. Resnično domiseln

Posebne promocije za vas!

Sušilnik SuperDry je mogoče kupiti samo prek spleta na spodnji povezavi, zdaj pa ga lahko dobite s 50-odstotnim popustom ter brezplačno dostavo in varnim spletnim plačilom. Akcija velja omejen čas, kliknite spodnji gumb in preverite, ali je še veljavna!

Omejena razpoložljivost

50-odstotni popust

To spletno mesto ni časopis, novičarska spletna stran ali blog. je spletno mesto, namenjeno promocijskim publikacijam, ki uporabljajo tehnike pripovedovanja zgodb za ponazoritev ponudbe storitev in izdelkov. zgodba na tem spletnem mestu je torej oglas ali reklama z informativnim namenom, ki ljudem pomaga razumeti potencial ponudbe.