V-Max Porszívó

Azt teszi, amit akar, és olyan áron, amilyet akar!

Nagy teljesítményű motor, hosszú élettartamú akkumulátor és pehelysúly, a V-Max tökéletes választás azoknak, akik a legtöbbet akarják a legkevesebbért!

Mentés 50% , csak amíg a készlet tart

Ultra vékony és rugalmas kefe, hogy minden sarkot elérjen

Az ágy alatt

Az asztal alatt

A kanapé alatt

V-Max

Praktikus és könnyű

Ráadásul a mindössze 890 grammos súlyának köszönhetően észre sem fogja venni, hogy a kezében tartja, és még drága zsákokat sem kell vásárolnia, mert nincs rá szüksége.

Egy töltés akár 2 ór is tarthat, és 150 négyzetméternyi területet fedhet le. A mellékelt USBkábelen keresztül körülbelül 1,5 óra alatt töltheti fel.

És a szűrő? A legkisebb részecskéket is visszatartja, és ismétlem, nem kell cserélni: csak mossa ki csapvíz alatt!

V-Max

Keményen dolgozik, és ez meg is látszik rajta!

Az erős, német tervezésű 500 wattos motorjának köszönhetően a V-Max kompromisszumok nélkül képes megfelelni a háztartási takarítási igényeinek.

A tartozékkészlet és a különböző módon történő összeszerelés lehetősége nagyban megkönnyíti az életét. Akár elektromos seprűre van szüksége a padlóhoz és a szőnyegekhez, akár kompakt porszívóra a kanapéhoz, a székekhez vagy az autó belsejéhez, mindig megtalálja a megfelelő konfigurációt.

Megköszönni a bizalmat, amit kapni fogsz:

50% VIP kedvezmény

Gyors rendelés visszaigazolás

Villámszállítás 1-3 nap

Készpénz utánvétellel

Ön csak akkor fizet a futárnak, amikor a termék már a kezében van. Nem kérjük, hogy adja meg a hitelkártya adatait: az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra!

A V-Max porszívó nyerő jellemzői

Európában már több ezren vásárolták meg a V-Max porszívót!

5/5

Több akkus porszívó kipróbálása után végre megtaláltam azt, amit kerestem. A V-Max nagy teljesítményű és csendes, tökéletes a ház takarítására anélkül, hogy bárkit is zavarna. Padlót, szőnyeget és még a kanapét is porszívóztam vele, és nagyon elégedett voltam az eredménnyel.

5/5

A V-Max tökéletes az egész ház takarítására. Nagyon elégedett voltam a sokoldalúságával és a könnyű használatával. A megrendelés után mindössze 2 napon belül megérkezett!

5/5

A V-Max nagyon könnyű és könnyen használható. Minden erőfeszítés nélkül, villámgyorsan kitakaríthatom a házat. Tökéletes a hozzám hasonló embereknek, akiknek nagy házuk van, vagy mozgáskorlátozottak.

5/5

Kiváló minőség és verhetetlen ár. Nagyon meglepett az ára a teljesítményéhez képest. Ajánlom mindenkinek, aki egy nagy teljesítményű, csendes és sokoldalú vezeték nélküli porszívót keres. Jó, hogy utánvéttel tudok fizetni, mivel nem szeretem a hitelkártya adataimat az interneten.

5/5

Van egy macskám, aki rengeteg szőrt hullat. Ez a porszívó sikeresen eltávolítja az összes szőrt a kanapémról. elégedett vagyok és ajánlom minden más állattartónak.

Használja ki az ajánlatot!

A V-Max a készlet erejéig az 50%-os kedvezménynek köszönhetően 158 euró helyett csak 79 euróért lehet az Öné, amíg a készlet tart. Ráadásul a szállítás ingyenes, és Ön kényelmesen fizet a kiszállításkor.

Megkapja:

Töltse ki az űrlapot az ajánlat blokkolásához

A kimerülésben

Ez csak fizet

€79

Ahelyett, hogy €158

Mentsd jól €79