Ez a vezeték nélküli porszívó verhetetlen!

Erős motor, rekord autonómia, pehelysúly és gyilkos ár!

Márton Barna augusztus 24. 2023

Azt hittem, hogy ez csak egy hóbort, de amikor kipróbáltam a legnépszerűbb vezeték nélküli porszívókat, , hogy mennyire kényelmes és hatékony, így meggyőztek, hogy vegyek egyet, amíg rá nem jöttem, hogy túl sokba kerülnek!

Badarság! Kevesebbe kerül, ha felveszek egy takarítónőt, és megspórolom magamnak a bosszúságot is! – gondoltam, mielőtt kisétáltam a boltból.

Szerencsére megtaláltam a kivételt.

Üres kézzel hazatérve kutatni kezdtem az interneten, hátha akadnak olcsó akkumulátoros porszívók, és rábukkantam egy új cég honlapjára, amely nemrég dobta piacra az első nagy teljesítményű, minden pénztárcának megfelelő akkumulátoros porszívót.

V-Max: első osztályú minőség

V-Max sok mindenben lenyűgözött, az ár: az 50%-os kedvezményt kínáló bevezető akciónak köszönhetően 158 euró helyett 79 euróba kerül, ingyenes szállítással és utánvétes fizetéssel.

V-Max egy német tervezésű, nagy teljesítményű, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely két szívási szinttel rendelkezik, és amelyet egy nagy kapacitású lítium akkumulátor egészít ki, akár 2 órányi szívás. A házam 110 négyzetméteres, és az egészet anélkül, hogy újra kellene töltenem.

Tartozékkészlettel érkezik, amellyel könnyen átalakítható mini autóporszívóvá, vagy tökéletes eszközzé válhat a szőnyegek és kanapék porszívózásához.

A népszerű modellektől örökölte a nélküli portartályt is, és mivel átlátszó, könnyen megállapítható, hogy mikor van itt az .

Nagyon okos döntés, hogy nem külön töltővel szerelték fel, lehetővé teszi, hogy az akkumulátort USBkábelen keresztül töltse fel.

Minél jobban utánanéztem, annál inkább meggyőződtem arról, hogy érdemes lenne kipróbálni, és hogy nem kell annyira sokat gondolkodnom rajta, mivel az 50%-os kedvezmény készlethez kötött, így megvettem.

A V-Max tesztelése

A 2 nap múlva érkező új V-Maxomat azonnal tesztelni akartam.

A nappali padlóján azonnal jó benyomást tett: még alacsony szívósebességen is könnyedén dolgozott, mindent beszívott, de ami meglepett, az a súlya volt.

Amikor a híres, majdnem 1000 eurós modellt próbáltam, a teljesítményére nem lehetett panasz, de nehéz volt!

V-Max egy tollpihe, és valójában a mérlegre téve mindössze 890 grammot nyom. Igazi öröm hosszú ideig használni, mert egyáltalán nem fárasztja a .

A második tesztet a kanapén végeztem a mellékelt kefék egyikével, és könnyedén eltávolította az összes szőrt, amit a macskám úgy dönt, hogy minden nap .

A harmadik kísérletet az autóban végeztem, eltávolítottam az összes hosszabbítót, és a vékony ellátott tartozékot használtam, amely gyakorlatilag bárhová elér.

Ekkor jött el az ürítés ideje, ami a tartály speciális kialakításának köszönhetően könnyen, gyorsan és az ujjam bepiszkolása nélkül ment.

Megvenném újra?

Azt hiszem, hogy mennyire elégedett vagyok, és teljes áron is újra megvenném, de mivel még megvolt a kedvezmény, éltem a lehetőséggel, és vettem még kettőt!

Az elsőt édesanyámnak ajándékoztam karácsonyra, aki nagyon örül neki, a másodikat pedig úgy döntöttem, hogy egy táskában a csomagtartóban, amikor autómosóba megyek, , hogy pénzt költsek a gyakran rosszul működő pénzérmés porszívókra.

Még mindig kaphat 50%-os kedvezményt

Őszintén szólva nem tudom, hogy meddig lesz aktív az akció, de az eladó oldalának linkjét, ahol , de azt tanácsolom, hogy ha az akció aktív, akkor jobb, ha , mert biztosan nem megbánni.

Megtalálható a boltban vagy az Amazonon?

Annak érdekében, hogy a V-Max árát ilyen alacsonyan tartsa, a vállalat úgy döntött, hogy csak közvetlenül értékesíti azt, elkerülve, hogy a más közvetítőktől származó jutalékokért extra díjat.

A hatalmas sikerre való tekintettel az interneten számos kétes minőségű V-Max klón bukkan fel, amelyek gyakran még drágábbak. Az egyetlen eredeti V-Max az alábbi gombra kattintva rendelhető meg.

Korlátozott elérhetőség

50% kedvezmény

Ez a weboldal nem újság, nem híroldal és nem blog. ez a weboldal olyan promóciós kiadványok számára készült, amelyek a történetmesélés technikáját használják a kínált szolgáltatások és termékek körének bemutatására. az ezen az oldalon elmesélt történet tehát tájékoztató célú hirdetésnek vagy reklámnak minősül, amely azt szolgálja, hogy az emberek megértsék a kínált termékekben rejlő lehetőségeket.

©Progadgets24 – Minden jog fenntartva.

©Progadgets24 – Minden jog fenntartva.