PRIHVAĆANJE UVJETA

Kupac koji nakon izvršene narudžbe potvrdi našoj tvrtki telefonskim putem, automatski naručuje kupnju odabranih proizvoda te se obvezuje ispuniti svoje obveze u dijelu preuzimanja i plaćanja. Također izjavljujete da ste pročitali i prihvatili sve dolje navedene propise, uključujući uvjete preuzimanja, povrata i jamstva, koji će se smatrati važećim dok se nova promjena uredno ne obavijesti ili ne podnese u pisanom obliku između strana.

Prijavom i prepisivanjem osobnih podataka kupac se obvezuje da neće davati lažne ili zavaravajuće podatke, dobro svjestan da to može dovesti do kaznene prijave. Area Discounts se stoga odriče svake odgovornosti u slučaju davanja lažnih informacija i zadržava pravo podnošenja bilo kakve prijave nadležnim tijelima.

PREDSTAVITI ĆETE I KONTAKTIRATI:

• Platite putem jednog od servisa za plaćanje koje je naveo upravitelj
• Budite dostupni, u skladu s uvjetima dostavljača, za preuzimanje naručenih proizvoda
• Nemojte objavljivati ​​lažne recenzije i lažna iskustva s proizvodima, bilo na stranicama upravitelja ili stranicama trećih strana kojima tvrtka izravno ne upravlja.
NADLEŽNOST

Za dogovor između administratora stranice i kupca na snagu su stupili propisi San Marina koji se odnose na trgovinu, a posebno na elektronsku trgovinu.

KVALITETA PROIZVODA I ODGOVORNOST VODITELJA GRADILIŠTA

Proizvodi na ovoj stranici napravljeni su od prirodnih i provjerenih sastojaka. Upravitelj pogona odriče se svake odgovornosti za korištenje od strane subjekata koji nisu u savršenom zdravstvenom stanju. Informacije na stranici ni u kojem slučaju ne mogu zamijeniti liječnički savjet. Ne mogu zamijeniti medicinsku skrb. Što se uvijek mora pribjeći ako korisnik pati od utvrđenih patologija ili čak samo sumnja na njihovu moguću prisutnost.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Administrator web stranice pridržava pravo prikupljanja, u granicama utvrđenim za prikupljanje osjetljivih podataka i zaštitu privatnosti, podataka koji se odnose na korisnikove navike i preferencije pregledavanja, uključujući korištenje tehničkih kolačića.

PRETPLATE I OPSKRBE

Postavljanje online narudžbe na stranici u vlasništvu Area Discountsa ili trećih strana jednako je rezerviranju proizvoda u našem skladištu, stoga se kupac obvezuje preuzeti ih osobno ili putem trećih strana u našem uredu na adresi Via Benedetto di Giovanni n.5 – poštanski broj 47899 (RSM)

Nakon što primimo e-mail s potvrdom narudžbe, s nama je sklopljen ugovor i krećemo s fazom isporuke. Međutim, Area Discounts zadržava pravo da kasnije ne prihvati ponudu za kupnju bez snošenja kazni ili dodatnih naknada. Robu mora preuzeti kupac ili treća osoba, koja to mora naznačiti u narudžbi. Ako kupac ne navede ništa, kurira će izravno odrediti SDA.

PREUZIMANJE KURIROM

Preuzimanje putem kurirske službe, koje se obavlja u našoj poslovnici svakog radnog dana, podrazumijeva se u ime i za račun krajnjeg kupca, koji se obvezuje snositi troškove dostave prijavljene u trenutku narudžbe, kao i provjeriti cjelovitost paketa kada roba stigne u vaš dom.

Priprema dostave može kasniti, iako ne našom voljom, kao i termini dolaska, koji će ovisiti o vremenskim uvjetima, prometnoj situaciji, eventualnim praznicima itd. bez ikakve naše odgovornosti… Tijekom dostave, kupac mora potvrditi:

• broj paketa
• usklađenost pakiranja
• cjelovitost pakiranja
Svaka anomalija mora se prijaviti pismenim putem prije preuzimanja s pismenim REZERVACIJAMA KONTROLE SADRŽAJA, uz jasno navođenje razloga.

JAMSTVA

Svi proizvodi Područja popusta prethodno su pregledani kako bi se potvrdila usklađenost s opisima i integritet proizvoda.
Proizvodi koji se stavljaju na tržište regulirani su međunarodnim standardima koji su danas na snazi. Sve pritužbe moraju se poslati preporučenom poštom u naš ured na adresi Via Benedetto di Giovanni n.5 – CAP 47899 (RSM)

Discount Area svojim kupcima nudi besplatnu pomoć za kupljene proizvode. Proizvodi se moraju poslati i preuzeti uz troškove dostave koje uvijek snosi kupac u našem sjedištu, naši zaposlenici će nakon odgovarajuće procjene pružiti uslugu zamjene za oštećene ili neispravne proizvode na takav način da je njihova ispravna uporaba ugrožena.

ZAMJENE

Zahtjevi za zamjenu proizvoda koji se kupcu ne sviđaju moraju biti poslani u naš ured u roku od 15 dana od datuma isporuke i nakon provjere ispravnosti proizvoda i pakiranja. Troškove povrata i ponovne dostave uvijek snosi kupac. Proizvodi koje treba zamijeniti bit će zamijenjeni za robu iste vrijednosti bez troškova dostave.

PRIVATNOST

U skladu s važećim zakonodavstvom o zaštiti osobnih podataka, krajnji korisnik izjavljuje da je upoznat i suglasan da se dostavljeni podaci unose u bazu Područja popusta i mogu se koristiti u komercijalne i/ili promotivne svrhe i koristiti za statistiku. putem konzultacija, obrade ili usporedbe te za slanje promotivnih materijala elektroničkim putem.
Krajnji korisnik izjavljuje da će koristiti Područje popusta za priopćavanje podataka unesenih u banci trećim osobama, ako se isti koriste u iste svrhe. U skladu s važećim zakonima, zainteresirana strana može bez ikakvog opterećenja zahtijevati izmjene, ažuriranja, dopune i brisanja podataka.

Oskudno

U slučaju sporova, tvrtka zadržava pravo pristupa nadležnim pravosudnim tijelima u Mađarskoj.