Hitro in enostavno obrezovanje s pomočjo brezžičnih škarij FlashCut

Obrezovanje je ena najpomembnejših skrbi za zdravje in dolgo življenje vaših rastlin, hkrati pa je bilo to vedno dolgo in naporno delo, vendar bo s temi akumulatorskimi električnimi škarjami za obrezovanje vse postalo hitro, natančno in predvsem brez napora.

Aljaž Bizjak  24. marec 2024

Čisti rez

Da bodo vaše rastline med obrezovanjem ostale zdrave, je ključnega pomena kakovost reza. Ne glede na to, ali je to posledica tupega rezila ali utrujenosti, zaradi katere na koncu dneva ne morete uporabiti pravega pritiska, so rezi pogosto nenatančni, kar povzroči poškodbe vaših rastlin. Z rezalnikom FlashCutter boste vedno dobili natančne in enakomerne reze, vse do zadnjega reza ob koncu dneva.

Boleče delo

Večurno izvajanje sile na ročajih tradicionalnih vrtnih škarij postane po nekaj urah utrujajoče, in če ste nekaj let starejši, se utrujenost pogosto spremeni v bolečine, ki jih nosite s seboj še nekaj dni ali celo tednov.

Z električnimi vrtnimi škarjami FlashCut lahko končno rečete nič več: utrujenost prepustite vrtnim škarjam.

Najprej le drage in težke električne škarje ... nato odkritje

Z razvojem tehnologije so se na trgu začele pojavljati električne škarje, ki so bile z vrvico povezane z baterijo, ki se običajno nosi kot nahrbtnik ali na pasu.

To je vsekakor zanimiva rešitev za strokovnjaka, ki se mora vsak dan ukvarjati z rezanjem na tisoče rastlin, vendar ima nekaj velikih omejitev:

Teža – te vrtne škarje so lahko zelo težke (do 2 kg), baterija pa doda dodatno težo, ki obremenjuje telo.

Omejeno gibanje – Nadležna vrvica, ki električne vrtne škarje povezuje z baterijo, otežuje gibanje, zapleta se v veje … skratka, prava nadloga.

Previsoka cena – Par tovrstnih škarij skupaj z baterijo zlahka preseže 500 evrov in se lahko povzpne tudi do 1000 evrov.

FlashCut: revolucija na področju električnih vrtnih škarij

Izziv je bil res velik: prenesti lastnosti dragih profesionalnih električnih vrtnih škarij v lahko, kompaktno, a učinkovito orodje, in kar je najpomembneje, brez nadležnih kablov. Z upoštevanjem teh točk so bile razvite električne vrtne škarje FlashCut, ki dobro in brez napora strižejo brez kablov, vse to pa je v priročnem in priročnem orodju.

Če boste preizkusili orodje FlashCut, ga ne boste nikoli več imeli na voljo.

Lahka – teža, vključno z baterijo, je malo manj kot 1 kg, zaradi ergonomskega nedrsečega ročaja pa jo lahko brez težav držite.

Brez kablov – baterija s hitrim sproščanjem je vgrajena v ohišje škarij.

2 bateriji – S hitrim sproščanjem, ko se prva izprazni, uporabite drugo, medtem ko polnite prvo, zato vam nikoli ne bo zmanjkalo energije.

Učinkovitost – Ena baterija zdrži do 4,5 ure in se napolni v 1,5 ure.

Moč – Zaradi brezkrtačnega motorja brez težav reže veje s premerom več kot 30 mm.

Hitrost – En rez traja le 0,4 sekunde!

Posebna cena – Zaradi omejene akcije na zalogi imate 50 % popust in brezplačno dostavo ter lahko plačate po povzetju.

Preverite razpoložljivost FlashCut na zalogi s spodnjim gumbom

Test na terenu

Nimam velikega vrta, vendar imam nekaj vrtnic, majhno jagodno trto, nekaj kivijev in nekaj nizkih rastlin tipa grm.

Lotil sem se obrezovanja in takoj ugotovil, kako enostavno in hitro je postalo to delo, ki mi je bilo prej zelo neprijetno: Počutil sem se kot kavboj, ki s pištolo “ubija” zlobneže. Z vsakim pritiskom na sprožilec naredi zelo hiter in natančen rez.

Nazadnje sem v nekaj manj kot dveh urah končal delo, baterija pa je še vedno kazala polovico napolnjenosti. Za delo, ki običajno vzame več kot pol dneva in veliko truda, sem tokrat potreboval manj kot dve uri, in ko sem končal, sploh nisem imel občutka, da sem začel. Roke so bile spočite in brez bolečin – preprosto čudovito!

Pazite na (slabe) kopije

Kot vedno se zgodi, da ko je izdelek uspešen, ga mnogi poskušajo kopirati. Rezultat je, da dobite nekaj vprašljive kakovosti, kar verjetno ni vredno stroškov. Od teh izdelkov se distanciramo in vas pozivamo, da se izognete slabemu zapravljanju denarja.

Električnih škarij FlashCut ne boste našli v trgovini, niti na Amazonu ali kateri koli drugi spletni strani razen uradne.

Električne škarje FlashCut: samo za spletno prodajo, plačilo po povzetju

Kot smo že omenili, trenutno poteka posebna ponudba, ki vam omogoča nakup električnih škarij FlashCut s kar 50-odstotnim popustom in brez stroškov dostave. Še več, plačilo se izvede ob dostavi: ne tiščite denarnice, dokler izdelka ne dobite v roke.

Do promocije lahko dostopate na uradni spletni strani s spodnjim gumbom.

Oglejte si našo posebno ponudbo in si zagotovite vrtne škarje FlashCut s 50-odstotnim popustom.

50 % popust

Ta spletna stran ne predstavlja časopisa, spletnega mesta z novicami ali bloga. je spletna stran, namenjena promocijskim publikacijam, ki uporabljajo tehniko pripovedovanja zgodb za prikaz obsega ponujenih storitev in izdelkov. zgodba na tej strani je torej oglas ali oglas z informativnim namenom, ki ljudem pomaga razumeti potencial ponudbe.

©Progadgets24 – Vse pravice pridržane.

©Progadgets24 – Vse pravice pridržane.