Gyors és könnyed metszés a FlashCut vezeték nélküli ollónak köszönhetően

A metszés az egyik legfontosabb ápolás a növények egészségének és hosszú életének biztosítása érdekében, ugyanakkor mindig is hosszú és fárasztó munka volt, de ezeknek a vezeték nélküli elektromos metszőollóknak köszönhetően minden gyors, precíz és mindenekelőtt könnyed lesz.

Áron Mészáros  Augusztus 24. 2023

Tiszta vágás

Ahhoz, hogy növényei egészségesek maradjanak a metszés során, a vágások minősége kulcsfontosságú. Akár a tompa penge, akár a fáradtság , nap végén sokszor a vágások pontatlanná válnak, ami növénysérüléseket okoz. A FlashCutterrel mindig pontos, egyenletes vágásokat kap, egészen a nap utolsó vágásáig.

Fájdalmas munka

A hagyományos metszőolló nyeleinek erőltetésével töltött órák néhány óra elteltével fárasztóvá válnak, és ha néhány évvel idősebb, a fáradtság gyakran fájdalommá válik, amelyet napokig vagy akár hetekig magával cipel.

A FlashCut elektromos ollónak köszönhetően végre : hagyja a fáradtságot az ollóra.

Először csak drága és nehéz elektromos olló...aztán az áttörés...

A technológia fejlődésével kezdtek megjelenni a piacon az elektromos metszőollók, amelyek egy kábelen keresztül csatlakoznak egy akkumulátorhoz, amelyet általában hátizsákként vagy övön hordanak.

Ez minden bizonnyal érdekes megoldás egy olyan szakember számára, akinek naponta több ezer növényt kell metszeni, de óriási korlátokkal rendelkezik:

1) Súly – Ezek a metszőollók nagyon nehezek lehetnek (akár 2 kg is), és az akkumulátor további súlyt ad, ami a testet is megnehezíti.

2) Korlátozott mozgások – Az idegesítő kábel, amely az elektromos ollót az akkumulátorhoz köti, megnehezíti a mozgásokat, beleakad az ágakba… egyszóval igazi kínszenvedés.

3) Ár – Egy ilyen típusú olló az akkumulátorral együtt könnyen meghaladja az 500 eurót, és akár 1000 euróra is emelkedhet.

FlashCut: forradalom az elektromos metszőollók között

A kihívás igazán nagy volt: a drága professzionális elektromos olló tulajdonságait egy könnyű, kompakt, mégis hatékony eszközbe vinni, és mindenekelőtt idegesítő kábelek nélkül. Ezekből kiindulva született meg a FlashCut elektromos olló, amely jól, könnyedén és kábelek nélkül képes vágni, mindezt egy kényelmes és kézreálló eszközben.

Miért van az, hogy ha kipróbálja a FlashCut-ot, soha többé nem tudja nélkülözni?

Könnyű – A súlya az akkumulátorral együtt alig 1 kg alatt van, és az ergonomikus, csúszásmentes fogantyúnak köszönhetően könnyedén kézben tarthatja.

Nincs kábel – A gyorskioldó akkumulátor magába az olló testébe van integrálva.

2 Akkumulátor – Gyorskioldó, ha az első lemerül, használja a másodikat, miközben a másodikat tölti, így soha nem fog kifogyni az áramból.

Hatékonyság – Egy akkumulátor akár 4,5 órán át is bírja, és 1,5 óra alatt feltöltődik.

Teljesítmény – A kefe nélküli motornak köszönhetően könnyedén vágja a 30 mm-nél nagyobb átmérőjű ágakat.

Sebesség – Egyetlen vágás mindössze 0,4 másodpercig tart!

Akciós ár – A korlátozott raktáron lévő akciónak köszönhetően 50%-os kedvezményt kap, valamint ingyenes kiszállítást és utánvétes fizetést.

Helyszíni teszt

Nincs hatalmas kertem, de van néhány rózsatövem, egy kis szőlő, néhány kivi és néhány alacsony bokor jellegű növény.

Elkezdtem metszeni, és rögtön rájöttem, hogy milyen gyors lett a munka, amit korábban nagyon nem szerettem: Úgy éreztem magam, mint egy cowboy, aki pisztollyal öli a rosszfiúkat. Minden egyes ravaszhúzással nagyon gyors és precíz vágást végez.

Végül alig két óra alatt végeztem a munkával, és az akkumulátor még mindig fél. Egy olyan munkához képest, ami általában több mint fél napot és sok erőfeszítést igényel, kevesebb mint két óra alatt végeztem, és amikor befejeztem, nem is éreztem, hogy elkezdtem volna. Pihent kezek fájdalom nélkül – egyszerűen nagyszerű!

Vigyázz a (rossz) másolatokkal!

Mint mindig, amikor egy termék sikeres, sokan megpróbálják lemásolni. Az eredmény az, hogy valami kétes minőségű terméket kínálnak, ami valószínűleg nem éri meg a kiadást. Elhatárolódunk ezektől a termékektől, és arra kérjük Önt, hogy ne költse a pénzét.

Az elektromos olló xx-et nem fogja megtalálni a boltban, sem az Amazonon vagy más, a hivatalos.

FlashCut elektromos olló: csak online eladó, utánvétes fizetés.

Mint már említettük, jelenleg egy különleges ajánlat fut, amely lehetővé teszi, hogy a FlashCut elektromos ollót nem kevesebb, mint 50 százalékos kedvezménnyel és szállítási költség nélkül vásárolja meg.

Ráadásul a fizetés utánvétellel történik: csak akkor nyúl a pénztárcájába, amikor már a kezében van a termék.

Az akciót a hivatalos weboldalon az alábbi gombra kattintva érheti el.

Nézze meg az akciós ajánlatot, hogy 50% kedvezménnyel szerezze be a FlashCut metszőollót.

50% kedvezmény

Ez a weboldal nem újság, nem híroldal és nem blog. ez a weboldal olyan promóciós kiadványok számára készült, amelyek a történetmesélés technikáját használják a kínált szolgáltatások és termékek körének bemutatására. az ezen az oldalon elmesélt történet tehát tájékoztató célú hirdetésnek vagy reklámnak minősül, amely azt szolgálja, hogy az emberek megértsék a kínált termékekben rejlő lehetőségeket.

©Progadgets24 – Tutti i diritti riservati.

©Progadgets24 – Minden jog fenntartva.