ΑΠΟΔΟΧΉ ΤΩΝ ΌΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΩΝ

Ο πελάτης που, μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, επιβεβαιώνει τηλεφωνικά στην εταιρεία μας, παραγγέλνει αυτόματα την αγορά των επιλεγμένων προϊόντων και αναλαμβάνει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά τη συνδρομή και την πληρωμή. Δηλώνει επίσης ότι έχει διαβάσει και αποδέχεται όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων των όρων και προϋποθέσεων παραλαβής, επιστροφής και εγγύησης, οι οποίοι θεωρούνται ότι ισχύουν μέχρις ότου κοινοποιηθεί δεόντως ή κατατεθεί εγγράφως νέα αλλαγή μεταξύ των μερών.

Με την εγγραφή και τη μεταγραφή των προσωπικών στοιχείων, ο πελάτης συμφωνεί να μην παρέχει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινικές κατηγορίες. Ως εκ τούτου, η Area Discounts αποποιείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση παροχής ψευδών στοιχείων και διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αναφορά στις αρμόδιες αρχές.

ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΊΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ:

– Πληρώστε μέσω μιας από τις υπηρεσίες πληρωμών που αναφέρονται από τον διαχειριστή
– Να είστε διαθέσιμοι, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών, για να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν
– Να μην δημοσιεύετε ψευδείς κριτικές και ψευδείς εμπειρίες χρήσης των προϊόντων, είτε στον ιστότοπο του Διαχειριστή είτε σε ιστότοπους τρίτων που δεν διαχειρίζεται άμεσα η Εταιρεία.
ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Για τη συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή της ιστοσελίδας και του αγοραστή, έχουν τεθεί σε ισχύ οι κανονισμοί του Αγίου Μαρίνου σχετικά με το εμπόριο και ειδικότερα το ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΎ ΤΌΠΟΥ

Τα προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο παρασκευάζονται από φυσικά και δοκιμασμένα συστατικά. Όσον αφορά τη χρήση τους από άτομα με όχι τέλεια υγεία, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αποποιείται κάθε ευθύνη. Οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν τις ιατρικές συμβουλές. Δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις ιατρικές συμβουλές. Στην οποία πρέπει πάντα να καταφεύγει ο χρήστης εάν πάσχει από διαπιστωμένες παθολογίες, ή έστω απλώς υποψιάζεται την πιθανή παρουσία τους.

ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΖΩΉΣ

Ο διαχειριστής του ιστότοπου διατηρεί το δικαίωμα να συλλέγει, εντός των ορίων που έχουν τεθεί για τη συλλογή ευαίσθητων δεδομένων και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, δεδομένα που αφορούν, επίσης μέσω τεχνικών cookies, τις συνήθειες και τις προτιμήσεις περιήγησης του χρήστη.

ΣΥΝΔΡΟΜΈΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΌΣΕΙΣ

Η υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας σε ιστότοπο που ανήκει στην Area Discounts ή σε τρίτους ισοδυναμεί με κράτηση προϊόντων στην αποθήκη μας, επομένως ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να τα παραλάβει αυτοπροσώπως ή μέσω τρίτων στα γραφεία μας στη διεύθυνση Via Benedetto di Giovanni n.5 – ΤΚ 47899 (RSM)

Μόλις λάβουμε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, η σύμβαση συνάπτεται μαζί μας και ξεκινάμε τη φάση της παράδοσης. Ωστόσο, η Area Discounts διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την πρόταση αγοράς ακόμη και σε μεταγενέστερη ημερομηνία, χωρίς να επιβαρυνθεί με κυρώσεις ή πρόσθετες χρεώσεις. Η παραλαβή των εμπορευμάτων πρέπει να γίνεται από τον πελάτη ή από τρίτους, οι οποίοι πρέπει να το δηλώσουν κατάλληλα κατά την υποβολή της παραγγελίας. Εάν ο πελάτης δεν προσδιορίσει κανέναν, θα πρέπει να ορίσει απευθείας έναν ταχυμεταφορέα της SDA.

ΣΥΝΉΘΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΉ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ

Η παραλαβή με courier, η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία μας κάθε εργάσιμη ημέρα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι γίνεται για λογαριασμό και για λογαριασμό του τελικού πελάτη, ο οποίος αναλαμβάνει έτσι να αναλάβει τα έξοδα παράδοσης, όπως αυτά αναφέρονται κατά την παραγγελία, καθώς και να ελέγξει την ακεραιότητα των δεμάτων κατά την άφιξη στο σπίτι του.

Η προετοιμασία των παραδόσεων ενδέχεται να καθυστερήσει, αν και όχι με δική μας υπαιτιότητα, καθώς και οι χρόνοι άφιξης, οι οποίοι εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες, τις κυκλοφοριακές συνθήκες, τις πιθανές αργίες κ.λπ. χωρίς καμία ευθύνη εκ μέρους μας… Κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ο πελάτης υποχρεούται να επαληθεύσει:

– τον αριθμό των δεμάτων
– τη συμμόρφωση της συσκευασίας
– την ακεραιότητα της συσκευασίας
Οποιαδήποτε ανωμαλία πρέπει να αναφέρεται εγγράφως πριν από την παραλαβή, με γραπτό ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΥ, αναφέροντας ρητά τον λόγο.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα της Discount Area ελέγχονται εκ των προτέρων για να εξακριβωθεί η συμμόρφωσή τους με τις περιγραφές και η ακεραιότητα του προϊόντος.
Τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά διέπονται από τα διεθνή πρότυπα που ισχύουν σήμερα. Κάθε παράπονο πρέπει να αποστέλλεται με συστημένη επιστολή στα γραφεία μας στη διεύθυνση Via Benedetto di Giovanni n.5 – CAP 47899 (RSM)

Η Discount Area προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν βοήθεια για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί. Τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται και να παραλαμβάνονται με τα έξοδα αποστολής πάντα με έξοδα του πελάτη στην έδρα μας, το προσωπικό μας θα φροντίσει για την υπηρεσία αντικατάστασης των κατεστραμμένων ή ελαττωματικών προϊόντων μετά την κατάλληλη αξιολόγηση, ώστε να μην διακυβεύεται η ορθή χρήση τους.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα αιτήματα αντικατάστασης των προϊόντων που δεν αρέσουν στον πελάτη πρέπει να αποστέλλονται στα γραφεία μας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και αφού ελεγχθεί η ακεραιότητα του προϊόντος και της συσκευασίας. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής βαρύνουν πάντα τον πελάτη. Τα προς αντικατάσταση προϊόντα θα ανταλλάσσονται με προϊόντα ίσης αξίας χωρίς έξοδα αποστολής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων, ο τελικός χρήστης δηλώνει ότι γνωρίζει και συμφωνεί ότι τα δεδομένα που παρέχει καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του Discount Area και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς ή/και διαφημιστικούς σκοπούς και να χρησιμοποιηθούν για στατιστικές μέσω διαβούλευσης, επεξεργασίας ή σύγκρισης και για την ηλεκτρονική αποστολή διαφημιστικού υλικού.
Ο τελικός χρήστης δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει την Περιοχή Εκπτώσεων για να γνωστοποιήσει τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί στην Τράπεζα σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν για τους ίδιους σκοπούς. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να ζητήσει τροποποιήσεις, ενημερώσεις, προσθήκες και διαγραφές δεδομένων χωρίς καμία επιβάρυνση.

SPORY

Σε περίπτωση διαφορών, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προσφύγει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές της Ουγγαρίας.