Električne škarje Flashcut

Strižite do 10-krat hitreje kot z ročnimi škarjami in brez napora.

Zmogljiv
motor

Vselej
oster

Hitro
polnjenje

S programom FlashCut je rezanje enostavno!

Delo, ki vam je včasih vzelo veliko časa, vas utrudilo ali, še huje, poškodovalo roke in dlani, postane hitro in enostavno, in ko končate, sploh ne veste, da ste začeli.

Zakaj izbrati električne škarje FlashCut?

Zmogljiv motor

Z najsodobnejšim 700-vatnim motorjem lahko režete veje skozi 30 mm, kot da bi rezali maslo, brez napora.

Lahka in enostavna za uporabo

Ergonomski nedrseči ročaj, ki tehta manj kot 1 kg, omogoča udobno uporabo in ne utruja vaših rok in dlani.

safety_certificate_line

Varnost na prvem mestu

Za preprečevanje nevarnosti in varnejše rezanje so škarje opremljene z varnostnim stikalom, ki ga je treba za začetek rezanja odkleniti.

Baterija 21 V z dolgo življenjsko dobo

Baterija s kapaciteto 2000 mAh zagotavlja do 4 ure dela in se napolni v približno uri in pol.

Profesionalna rezila

Narejena so iz visokoogljičnega japonskega jekla SK5 - sčasoma ne bodo izgubila ostrine in bodo še naprej zagotavljala čiste in natančne reze, ki so bistveni za zdravje vaših rastlin.

Posebna ponudba, ki ne traja večno.

Dokler zaloge še trajajo, izkoristite poseben 50-odstotni popust in plačajte priročno ob dostavi, poleg tega pa prejmite:

Pazite se ponaredkov!

Električne škarje FlashCut lahko kupite samo na našem uradnem spletnem mestu. Vendar je na trgu več dvomljivih alternativ. Pazite na izdelke, ki oglašujejo višjo napetost baterije: to je pogosto zavajajoče oglaševanje in je lahko še dražje.

Tehnične specifikacije

Tehnične specifikacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Nikakor ne! Samo namestite baterijo in takoj lahko začnete rezati. Izdelek je že sestavljen in pripravljen za uporabo.

Polnjenje traja do 4 ure in se lahko razlikuje glede na vrsto lesa in premer rezanih vej. S hitrim polnjenjem pa se naprava popolnoma napolni v približno eni uri in pol.

Nikakor ne, saj je veliko lažji od običajnega akumulatorskega izvijača.

Vsi naši izdelki so na zalogi v našem nacionalnem skladišču, zato boste od trenutka, ko je vaše naročilo potrjeno, izdelek prejeli v 2 delovnih dneh.

Seveda in to je edini način plačila, ki ga sprejemamo. Želimo vam zagotoviti, da lahko roko v denarnico položite šele po dostavi izdelka.

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh od prejema vrnete, poleg tega pa imate na voljo dveletno garancijo za poškodbe zaradi proizvodnih napak.

Mnenja

5/5

Kupil sem te električne strižnike in moram reči, da je striženje postalo zelo enostavno in hitro, skoraj zabavno!

5/5

Trpim za artritisom in z vsakim letom je postajalo striženje vse težje, zato sem želel preizkusiti te FlashCuts in na srečo nisem bil tako previden kot ponavadi, saj sem rešil velik problem.

5/5

Bil sem skeptičen glede trajanja baterije, vendar sem se na koncu odločil, da jih preizkusim, in moram reči, da so deklarirane štiri ure uporabe realne, morda deset minut manj.

5/5

Naročil sem jih v torek, prispeli so v četrtek in bili v uporabi v petek. Lahki in preprosti za uporabo, nakup, ki ga toplo priporočam!

5/5

Privlačna ponudbena cena me je prepričala, da preizkusim te FlashCuts, in sem zelo zadovoljen. Celo tudi največje vejice so odrezane kot ura.

Omejena razpoložljivost

Izpolnite obrazec za blokiranje ponudbe

€79.90

€159.80