Flashcut Elektromos olló

Akár 10-szer gyorsabban és könnyen metszhet, mint a kézi ollóval.

Motor
Teljesítményes

Mindig
élesítve

Gyors újratöltés
Gyors

A FlashCut a metszést!

Egy olyan munka, amely korábban rengeteg időt vett igénybe és , vagy még rosszabb esetben fájó kézzel és karral , most gyorsan és egyszerűen elvégezhetővé válik, és amikor végzett, , hogy elkezdte.

Miért válassza a FlashCut elektromos ollót?

Erőteljes motor

A legmodernebb 700 wattos motornak köszönhetően könnyedén, vajként vágja át a 30 mm-nél nagyobb ágakat.

Könnyű és könnyen kezelhető

Kevesebb, mint 1 kg-os súlya és a csúszásmentes, ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a kezelés kényelmes, és nem fárasztja el a kezeket és a karokat.

safety_certificate_line

Első a biztonság

A kockázatok elkerülése és a nagyobb biztonság érdekében az olló biztonsági kapcsolóval van ellátva, amelyet a vágás megkezdéséhez ki kell nyitni.

Hosszú élettartamú 21 V-os akkumulátor

A 2000 kapacitású akkumulátor akár 4 órányi munkát biztosít, és körülbelül másfél óra alatt feltöltődik.

Professzionális pengék

SK5 magas széntartalmú japán acélból készültek, így idővel sem veszítik el élességüket, és továbbra is tiszta, pontos vágásokat biztosítanak, ami elengedhetetlen a növények egészsége szempontjából.

Egy különleges ajánlat, amely nem tart örökké

Amíg a készlet tart, különleges, 50%-os kedvezményt kap, és kényelmesen fizethet utánvétellel, ráadásul:

Óvakodjon az utánzatoktól!

A FlashCut elektromos ollót csak a hivatalos weboldalunkon lehet megvásárolni, azonban több kétes minőségű alternatíva is van a piacon. Óvakodjon a magasabb akkumulátorfeszültséggel bemutatkozó termékektől: ezek gyakran félrevezető reklámot jelentenek, és akár többe is kerülhetnek.

Műszaki specifikációk

Műszaki specifikációk

Gyakran ismételt kérdések

Egyáltalán nem! Csak be az akkumulátort, és máris vághat. A termék már összeszerelve és használatra készen érkezik.

Egy töltés legfeljebb 4 órán át tart, ami a fa típusától és a vágott ágak átmérőjétől függően változhat. A gyorstöltés azonban lehetővé teszi a teljes feltöltést körülbelül másfél óra alatt.

Egyáltalán nem, vegye figyelembe, hogy sokkal könnyebb, mint egy közönséges akkumulátoros csavarhúzó.

Minden termékünket az országos raktárban tároljuk, így a rendelés visszaigazolásától számítva 2 munkanapon belül megkapja a terméket.

Természetesen, és ez az egyetlen fizetési mód, amit elfogadunk. Azt szeretnénk, hogy nyugodt legyen, és csak akkor nyúljon a pénztárcájába, amikor a termék már a kezében van.

A termék átvételétől számított 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje a terméket, ha nem elégedett vele, és 2 év garanciát vállalunk a gyártási hibákból eredő hibákra.

Vélemények

5/5

Megvettem ezeket az elektromos metszőollókat és azt kell mondanom, hogy a metszés nagyon könnyű és gyors lett, szinte szórakoztató!

5/5

Ízületi gyulladásban szenvedek és évről évre egyre nehezebbé vált a metszés, ezért ki akartam próbálni ez a FlashCut ollót és szerencsére nem voltam olyan óvatos, mint máskor, mert nagy problémát oldott meg számomra.

5/5

Szkeptikus voltam az akkumulátor élettartamával kapcsolatban, de végül úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és azt kell mondanom, hogy a feltüntetett négy óra használat valós, talán körülbelül tíz perccel kevesebb.

5/5

Kedden rendeltem, csütörtökön érkezett meg és pénteken már a munkahelyemen. Könnyű és könnyen használható, ajánlott !

5/5

A vonzó ajánlati ár meggyőzött arról, hogy kipróbáljam a , és nagyon elégedett vagyok. Még a legnagyobb ágakat is úgy vágja, mintvaj.

Korlátozott elérhetőség

Töltse ki az űrlapot az ajánlat blokkolásához

30.990 HUF

61.980 HUF