Električne škare Flashcut

Režite do 10 puta brže nego s ručnim škarama i bez napora.

Snažan
motor

Uvijek
oštar

Brzo
punjenje

FlashCut olakšava rezanje!

Posao koji vam je prije oduzimao puno vremena, umarao vas ili, još gore, škodio rukama i dlanovima, postaje brz i lak, a kada završite, ni ne znate da ste započeli.

Zašto odabrati FlashCut električne škare?

Snažan motor

S najsuvremenijim motorom od 700 W možete rezati grane 30 mm poput rezanja maslaca, bez napora.

Lagan i jednostavan za korištenje

Ergonomska neklizajuća ručka, koja teži manje od 1 kg, omogućuje udobno korištenje i ne umara vaše ruke i dlanove.

safety_certificate_line

Sigurnost na prvom mjestu

Kako bi se spriječile opasnosti i rezanje učinilo sigurnijim, škare su opremljene sigurnosnim prekidačem koji se mora otključati da bi se počelo rezati.

21 V baterija s dugim vijekom trajanja

Baterija kapaciteta 2000 mAh osigurava do 4 sata rada, a puni se za oko sat i pol.

Profesionalne oštrice

Izrađene od visokougljičnog japanskog SK5 čelika - neće izgubiti svoju oštrinu tijekom vremena i nastavit će pružati čiste i precizne rezove koji su ključni za zdravlje vaših biljaka.

Posebna ponuda koja ne traje vječno.

Dok traju zalihe, iskoristite poseban popust od 50% i povoljno platite pri isporuci, te primite:

Čuvajte se lažnjaka!

Električne škare FlashCut možete kupiti samo na našoj službenoj stranici. Međutim, postoji nekoliko upitnih alternativa na tržištu. Čuvajte se proizvoda koji reklamiraju viši napon baterije: to je često obmanjujuća reklama i može biti čak i skuplja.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Često postavljana pitanja

Nema šanse! Samo instalirajte bateriju i možete odmah početi rezati. Proizvod je već sastavljen i spreman za korištenje.

Punjenje traje do 4 sata i može varirati ovisno o vrsti drva i promjeru odrezanih grana. Brzim punjenjem uređaj se u potpunosti napuni za oko sat i pol.

Nema šanse, jer je puno lakši od običnog akumulatorskog odvijača.

Svi naši proizvodi su na zalihi u našem nacionalnom skladištu, tako da ćete od trenutka potvrde vaše narudžbe proizvod dobiti u roku od 2 radna dana.

Naravno, i to je jedini način plaćanja koji prihvaćamo. Želimo biti sigurni da možete staviti ruku u novčanik tek nakon što je proizvod isporučen.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti u roku od 14 dana od dana primitka, a imate i dvogodišnje jamstvo na štetu zbog tvorničke greške.

Mišljenja

5/5

Kupio sam ove električne škare i moram reći da je šišanje postalo vrlo lako i brzo, gotovo zabavno!

5/5

Bolujem od artritisa i svake godine mi je bilo sve teže rezati, pa sam htjela isprobati ove FlashCuts i srećom nisam bila toliko oprezna kao inače, riješila sam veliki problem.

5/5

Bio sam skeptičan oko trajanja baterije, ali sam ih na kraju ipak odlučio isprobati, i moram reći da je navedenih četiri sata korištenja realno, možda desetak minuta manje.

5/5

Naručila sam ih u utorak, stigle su u četvrtak i bile u upotrebi u petak. Lagan i jednostavan za korištenje, kupnju koju toplo preporučujem!

5/5

Atraktivna cijena ponude uvjerila me da isprobam ove FlashCuts i jako sam zadovoljan. Čelo čak i najveće grančice režu se kao sat.

Ograničena dostupnost

Ispunite obrazac za blokiranje ponude

€79.90

€159.80