Електрическа ножица Flashcut

Подстригвайте до 10 пъти по-бързо, отколкото с ръчна ножица, и без усилие.

Силен
двигател

Винаги
остър

Бързо
презареждане

FlashCut превръща рязането в детска игра!

Работата, която преди ви е отнемала толкова много време, оставяла ви е уморени или, още по-лошо, с възпалени ръце и мишци, става бърза и лесна, а когато приключите, дори няма да разберете, че сте започнали.

Защо да изберете електрическата ножица FlashCut?

Мощен двигател

Благодарение на най-модерния 700-ватов двигател можете да режете клони над 30 мм, сякаш режете масло, без усилие.

Леки и удобни за работа

Тежат по-малко от 1 кг и благодарение на ергономичната нехлъзгаща се дръжка работата с тях е удобна и не уморява ръцете и снагата ви.

safety_certificate_line

Безопасността на първо място

За да се избегнат рисковете и да се направи по-безопасно, ножицата е оборудвана с предпазен превключвател, който трябва да се отключи, за да започне рязането.

Дълготрайна 21V батерия

2000 mAh батерия осигурява до 4 часа работа и се зарежда за около час и половина.

Професионални остриета

Изработени са от високо въглеродна японска стомана SK5 - те не губят остротата си с течение на времето и продължават да осигуряват чисти и прецизни срезове, които са от съществено значение за здравето на вашите растения.

Специална оферта, която не продължава вечно.

Докато има наличности, ще получите специална отстъпка от 50% и ще платите удобно при доставка, а освен това ще получите:

Пазете се от имитации!

Електрическите ножици FlashCut могат да бъдат закупени само от нашия официален уебсайт. На пазара обаче има няколко съмнителни алтернативи. Пазете се от продукти, които рекламират по-високо напрежение на батерията: това често са подвеждащи реклами и могат да струват дори повече.

Технически спецификации

Технически спецификации

Често задавани въпроси!

Абсолютно не! Просто инсталирайте батерията и можете да започнете да режете веднага. Продуктът пристига вече сглобен и готов за употреба.

Зареждането отнема до 4 часа и може да варира в зависимост от вида на дървесината и диаметъра на рязаните клони. Бързото зареждане обаче позволява пълно зареждане за около час и половина.

Определено не, считайте, че е много по-лека от обикновена акумулаторна отвертка.

Всички наши продукти се съхраняват в националния ни склад, така че от момента, в който поръчката ви бъде потвърдена, ще получите продукта в рамките на 2 работни дни.

Разбира се, и това е единственият начин на плащане, който приемаме. Искаме да сте спокойни, че можете да сложите ръка в портфейла си едва когато продуктът пристигне.

Разполагате с 14 дни от получаването на продукта, за да го върнете, ако не сте доволни от него, и с 2-годишна гаранция срещу повреди, причинени от производствени дефекти.

Отзиви

5/5

Купих си тази електрическа ножица и трябва да кажа, че рязането стана много лесно и бързо, почти забавно!

5/5

Поръчах ги във вторник, пристигнаха в четвъртък и в петък вече работеха. Леки и лесни за използване, покупка, която горещо препоръчвам!

5/5

Страдам от артрит и с всяка изминала година рязането ставаше все по-трудно, затова исках да пробвам тези FlashCuts и за щастие не бях толкова предпазлив, както обикновено, защото реших голям проблем за себе си.

5/5

Атрактивната офертна цена ме убеди да изпробвам тези FlashCuts и съм много доволен. Дори и най-големите клони се режат като по масло.

5/5

Бях скептично настроен относно живота на батерията, но в крайна сметка реших да ги изпробвам и трябва да кажа, че посочените четири часа употреба са реални, може би с около десет минути по-малко.

Ограничена наличност

Попълнете формуляра, за да блокирате офертата

179.00 BGN

358.00 BGN