SOBĂ ELECTRICĂ CU EFECT DE ȘEMINEU

50% REDUCERE INSTANTANEU PENTRU TINE!

SOBĂ ELECTRICĂ CU EFECT DE ȘEMINEU

Vyhrieva až 50 metrov štvorcových a vytvára uvoľnenú atmosféru

FĂRĂ DEPOZIT

ULTIMELE 7 UNITĂȚI DISPONIBILE

PRODUSUL PREFERAT

Noua sobă electrică cu efect de șemineu vă va permite să vă decorați și să vă încălziți casa într-un mod original, fără fum, murdărie și cenușă.

Secretul său constă în sistemul PowerFlame, care creează un efect de flacără plăcut și realist în timp ce vă încălzește locuința și creează o atmosferă relaxantă ca un șemineu adevărat.

Este ușor de configurat, silențios, fără miros și puteți alege temperatura cu ajutorul termostatului reglabil.

Familiile italiene îl folosesc pentru a-și decora casele cu elemente de design unice.

ULTIMELE 7 UNITĂȚI DISPONIBILE

EFECTUL DE GRĂMADĂ

Efect de șemineu care utilizează LED-uri independente de căldură.

2 SELECTORI DE PUTERE

Putere mare de la 750 la 1500 W pentru încălzirea tuturor încăperilor, acoperire rapidă de 50 m2 cu reglare termostatică a temperaturii.

SIGUR ȘI SILENȚIOS

Este 100% sigur chiar și pentru copiii mici, care îl pot atinge fără să se ardă.

ATENȚIE

449RON

898RON

ULTIMELE 7 UNITĂȚI DISPONIBILE

ÎNCĂLZIRE ELEGANTĂ, ECONOMII SIGURE

Descoperiți căldura care vă înconjoară cu sobele noastre electrice inovatoare cu efect de șemineu – o opțiune de încălzire pentru eleganță și confort. Spre deosebire de sistemele de încălzire tradiționale, soluția noastră nu numai că va adăuga un stil sofisticat locuinței dvs., dar va reduce semnificativ costurile energetice.

Datorită designului atractiv și a încălzirii eficiente, sobele noastre electrice oferă un confort maxim fără a fi nevoie să vă sacrificați bugetul. Uitați de costurile ridicate și de complicațiile altor metode de încălzire – folosiți confortul modern al sobelor noastre electrice. Încălziți-vă casa cu stil și inteligență alegând cea mai economică și elegantă soluție de pe piață.

K DISPOZÍCII JE POSLEDNÝCH 7 KUSOV

449RON

898RON

5876 CUMPĂRĂTORI NU SE POT ÎNȘELA!

5/5

“Aragazul electric este o adevărată bijuterie! Pe lângă faptul că mi-a făcut casa mai elegantă, facturile mele de energie au fost reduse la jumătate. Practic și elegant!”

5/5

“Am înlocuit vechiul sistem de încălzire cu acest încălzitor electric și am fost uimită de rezultat. Căldură instantanee, economii evidente și un aspect modern care se potrivește perfect cu camera mea!”

5/5

“Aragazul electric este inima casei noastre. Pe lângă faptul că oferă o atmosferă plăcută, este o adevărată bijuterie vizuală. Nu mi-am imaginat niciodată că încălzirea în acest mod va fi atât de plăcută!”

5/5

Am trecut de la un sistem de încălzire tradițional la un încălzitor electric și rezultatele m-au surprins! Căldură instantanee, economii vizibile și un aspect modern care îmi completează perfect camera!

FlameLight

Completați formularul pentru a bloca o ofertă

Aproape epuizat

Numai cu plată:

449RON

În loc de 898RON

Economisiți un impresionant 449RON