KANDALLÓ HATÁSÚ ELEKTROMOS TŰZHELY

50% KEDVEZMÉNY AZONNAL AZ ÖN SZÁMÁRA!

KANDALLÓ HATÁSÚ ELEKTROMOS TŰZHELY

Akár 50 négyzetmétert is felmelegít, és nyugodt hangulatot teremt.

NINCS ELŐLEGESZÁLLÍTÁS

UTOLSÓ 7 DARAB ELÉRHETŐ

KEDVENC TERMÉK

Az új kandalló hatású elektromos kályha lehetővé teszi, hogy füst, szennyeződés és hamu nélkül, eredeti módon díszítse és fűtse otthonát.

Az új kandalló hatású elektromos kályha lehetővé teszi, hogy füst, szennyeződés és hamu nélkül, eredeti módon díszítse és fűtse otthonát.

Titka a PowerFlame rendszerben rejlik, amely kellemes, valósághű lánghatást kelt, miközben otthonát fűti, és olyan pihentető hangulatot teremt, mint egy igazi kandalló.

Könnyen beállítható, csendes, szagtalan, és az állítható termosztáttal Ön választhatja meg a hőmérsékletet.

Olasz családok használják, hogy egyedi dizájnelemekkel díszítsék otthonukat.

UTOLSÓ 7 DARAB ELÉRHETŐ

A HALOMHATÁS

Kéményhatás a hőtől független LED segítségével.

2 TELJESÍTMÉNYVÁLASZTÓ

Nagy teljesítmény 750 és 1500 W között az összes helyiség fűtéséhez, 50 m2 gyors lefedettség termosztatikus hőmérséklet-szabályozással.

BIZTONSÁGOS ÉS ZÖLD

100%-ban biztonságos még a kisgyermekek számára is, akik meg tudják érinteni anélkül, hogy megégnének.

FIGYELEM

35.900HUF

71.800HUF

UTOLSÓ 7 DARAB ELÉRHETŐ

ELEGÁNS FŰTÉS, BIZTONSÁGOS MEGTAKARÍTÁS

Objavte teplo, ktoré vás obklopí s našimi inovatívnymi elektrickými kachľami s krbovým efektom – vykurovaná možnosť pre eleganciu a pohodlie. Na rozdiel od

Fedezze fel az Önt körülvevő meleget innovatív kandallóhatású elektromos kályháinkkal – az elegancia és a kényelem fűthető opciója. A hagyományos fűtési rendszerekkel ellentétben megoldásunk nemcsak kifinomult stílust kölcsönöz otthonának, hanem jelentősen csökkenti az energiaköltségeket is.

A vonzó kialakításnak és a hatékony fűtésnek köszönhetően elektromos kályháink maximális kényelmet biztosítanak anélkül, hogy feláldozná költségvetését. Felejtse el más fűtési módszerek magas költségeit és bonyodalmait – használja elektromos kályháink modern kényelmét. Fűtse otthonát stílusosan és intelligensen, a piac leggazdaságosabb és legelegánsabb megoldását választva.

UTOLSÓ 7 DARAB ELÉRHETŐ

35.900HUF

71.800HUF

VÉLEMÉNYEK

5/5

“Az elektromos tűzhely egy igazi gyöngyszem! Amellett, hogy stílusosabbá tette az otthonom, az energiaszámláim a felére csökkentek. Praktikus és elegáns!”

5/5

“A régi fűtésrendszert cseréltem le erre az elektromos fűtőtestre, és az eredmény lenyűgözött. Azonnali meleg, nyilvánvaló megtakarítás és modern megjelenés, ami tökéletesen illik a szobámba!”

5/5

“Az elektromos tűzhely az otthonunk szíve. Amellett, hogy kellemes hangulatot biztosít, igazi vizuális ékszer. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemes lesz így fűteni!”

5/5

Hagyományos fűtési rendszerről elektromos fűtésre váltottam, és az eredmények megleptek! Azonnali meleg, látható megtakarítás és a modern megjelenés tökéletesen kiegészíti a szobámat!

FlameLight

Vyplňte formulár na zablokovanie ponuky

Takmer vyčerpaný

Csak fizetős:

35.900HUF

71.800HUF helyett

Menteni egy lenyűgöző 35.900HUF