ELEKTRIČNI ŠTEDNJAK SA EFEKTOM KAMINA

50% ZĽAVA OKAMŽITE PRE VÁS!

ELEKTRIČNI ŠTEDNJAK SA EFEKTOM KAMINA

Grije do 50 četvornih metara i stvara opuštenu atmosferu

BEZ DEPOZITA

ZADNJIH 7 JEDINICA DOSTUPNO

OMILJENI PROIZVOD

Nova električna peć s efektom kamina omogućit će vam da uredite i zagrijete svoj dom na originalan način bez dima, prljavštine i pepela.

Njegova tajna leži u sustavu PowerFlame, koji stvara ugodan, realističan efekt plamena dok grije vaš dom i stvara opuštajuću atmosferu poput pravog kamina.

Jednostavan je za postavljanje, tih je, bez mirisa i možete odabrati temperaturu pomoću podesivog termostata.

Talijanske obitelji koriste ga za ugodu svojih domova jedinstvenim dizajnerskim elementima.

ZADNJIH 7 JEDINICA DOSTUPNO

EFEKT HRPE

Efekt dimnjaka pomoću LED-a neovisnog o toplini.

2 BIRAČ SNAGE

Velika snaga od 750 do 1500 W za grijanje svih prostorija, brzo pokrivanje 50 m2 s termostatskom regulacijom temperature.

SIGURAN I BUČAN

100% je siguran čak i za malu djecu koja ga mogu dodirnuti bez opeklina.

PAŽNJA

€94

€188

ZADNJIH 7 JEDINICA DOSTUPNO

ELEGANTNO GRIJANJE, SIGURNA UŠTEDA

Otkrijte toplinu koja vas okružuje s našim inovativnim električnim pećima s efektom kamina – grijanom opcijom za eleganciju i udobnost. Za razliku od tradicionalnih sustava grijanja, naše rješenje ne samo da će dodati sofisticirani stil vašem domu, već i značajno smanjiti troškove energije.

Zahvaljujući atraktivnom dizajnu i učinkovitom grijanju, naše električne peći pružaju maksimalnu udobnost bez potrebe da žrtvujete svoj budžet. Zaboravite visoke troškove i komplikacije drugih načina grijanja – koristite suvremeni komfor naših električnih štednjaka. Zagrijte svoj dom stilski i inteligentno odabirom najekonomičnijeg i najelegantnijeg rješenja na tržištu.

ZADNJIH 7 JEDINICA DOSTUPNO

€94

€188

5876 KUPCA NE MOŽE POGRIJEŠITI!

5/5

“Električni štednjak je pravi dragulj! Osim što moj dom čini elegantnijim, moji su računi za energiju prepolovljeni. Praktično i elegantno!”

5/5

“Vymenila som starý vykurovací systém za tento elektrický ohrievač a bola som ohromená výsledkom. Okamžité teplo, zjavná úspora a moderný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí do mojej izby!”

5/5

“Električna peć je srce našeg doma. Osim što pruža ugodnu atmosferu, ona je pravi vizualni dragulj. Nisam ni zamišljala da će grijanje na ovaj način biti tako ugodno!”

5/5

“Prešao sam s tradicionalnog sustava grijanja na električni grijač i rezultati su me iznenadili! Trenutačna toplina, vidljiva ušteda i moderan izgled savršeno nadopunjuju moju sobu!”

FlameLight

POPUNITE OBRAZAC I BLOKIRAJTE PONUDU

Gotovo iscrpljen

Plaćeno samo:

€94

Umjesto 188€

Uštedite impresivnih €94