ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕЧКА С ЕФЕКТ НА КАМИНА

50% ОТСТЪПКА ВЕДНАГА ЗА ВАС!

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕЧКА С ЕФЕКТ НА КАМИНА

Отоплява до 50 квадратни метра и създава спокойна атмосфера

БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ 7 ЕДИНИЦИ

ЛЮБИМ ПРОДУКТ

Новата електрическа печка с ефект на камина ви позволява да декорирате и отоплявате дома си по оригинален начин, без дим, мръсотия и пепел.

Тайната ѝ се крие в системата PowerFlame, която създава приятен, реалистичен ефект на пламъка, докато отоплява дома ви и създава релаксираща атмосфера като истинска камина.

Тя е лесна за настройка, тиха, без мирис и можете да избирате температурата с помощта на регулируемия термостат.

Италианските семейства я използват, за да украсят домовете си с уникални дизайнерски елементи.

НАЛИЧНИ СА ПОСЛЕДНИТЕ 7 БРОЯ

ЕФЕКТЪТ НА ГРЪМОТЕВИЦАТА

Ефект на комина, при който се използват независими от топлината светодиоди.

2 СЕЛЕКТОРА ЗА МОЩНОСТ

Висока мощност от 750 до 1500 W за отопление на всички помещения, бързо покритие от 50 m2 с термостатичен контрол на температурата.

БЕЗОПАСНО И ШУМНО

Той е 100% безопасен дори за малки деца, които могат да го докосват, без да се изгорят.

ВНИМАНИЕ

189.00BGN

378BGN

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ 7 БРОЯ

ЕЛЕГАНТНО ОТОПЛЕНИЕ, СИГУРНИ ИКОНОМИИ

Открийте топлината, която ви заобикаля, с нашата иновативна електрическа печка с ефект на камина – опция за отопление за елегантност и комфорт. За разлика от традиционните отоплителни системи, нашето решение не само придава изискан стил на вашия дом, но и значително намалява разходите за енергия.

С атрактивен дизайн и ефективно отопление нашите електрически печки осигуряват максимален комфорт, без да жертвате бюджета си. Забравете за високите разходи и усложненията на други методи за отопление – възползвайте се от модерното удобство на нашите електрически печки. Отоплявайте дома си със стил и интелигентност, като изберете най-икономичното и елегантно решение на пазара.
НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ 7 БРОЯ

189.00BGN

378BGN

5876 КУПУВАЧИ НЕ МОГАТ ДА СГРЕШАТ!

5/5

“Електрическата печка е истинско бижу! Освен че направи дома ми по-стилен, сметките ми за комунални услуги бяха намалени наполовина. Практична и елегантна!”

5/5

“Замених старата си отоплителна система с този електрически нагревател и съм впечатлена от резултата. Незабавна топлина, очевидни икономии и модерен външен вид, който идеално пасва на стаята ми!”

5/5

“Електрическата печка е сърцето на нашия дом. Освен че осигурява приятна атмосфера, тя е истинско визуално бижу. Никога не съм си представял, че отоплението по този начин ще бъде толкова приятно!”

5/5

Преминах от традиционна отоплителна система към електрически нагревател и резултатите ме изненадаха! Незабавна топлина, видими икономии и модерен външен вид, който допълва перфектно стаята ми!

FlameLight

Попълнете формуляра, за да блокирате оферта

Takmer vyčerpaný

Само платени:

189BGN

Вместо 378BGN

Спестете впечатляващите 189BGN