+2168 zadovoljnih strank

50-odstotni popust

Zagotovljena dostava v 24/48 urah

POSUŠI, RAZKUŽI IN ZLIKA 20 KG SRAJC

HLAČ, RJUH ALI DRUGIH OBLAČIL V 30 MINUTAH IN

PRIHRANITE 80 % RAČUNA ZA ELEKTRIKO.

PRENOSNI SUŠILNI STROJ RAZREDA A++, S KATERIM BOSTE IMELI PRIPRAVLJENA, ZLIKANA IN SVEŽE DIŠEČA OBLAČILA DOMA IN KJERKOLI SE ODLOČITE, NA PLAŽI ALI V GORAH, NE DA BI PORABILI ZA OBIČAJEN SUŠILNI STROJ. OBESITE GA KAMOR KOLI IN KO GA NEHATE UPORABLJATI, GA ZLOŽITE IN POSPRAVITE V OMARO!

Povprečna ocena 4,9 / 5

Neverjetna PONUDBA

Sušilni stroj + torba za prenašanje

Samo za 77€

Namesto 154€

SAMO 5 KOSOV NA ZALOGI

Povprečna ocena 4,9 / 5

PORABI 5-KRAT MANJ KOT OBIČAJNI SUŠILNI STROJ TER V 30 MINUTAH POSUŠI, ZLIKA IN RAZKUŽI 20 KG PERILA.

Novi prenosni električni sušilni stroj poenostavi postopek sušenja oblačil ter prihrani čas in trud. Poleg tega zaradi svoje majhnosti zavzame zelo malo prostora, ko ga uporabljate, pa ga lahko preprosto obesite, kamor koli želite!

Hitro posuši oblačila ter jih znebi bakterij in neprijetnih vonjav, kjer koli ste: na plaži, v gorah, v hotelski sobi. Njegov navpični sistem sušenja ne bo zmečkal vaših oblačil kot sušilni stroj, zato vam jih ne bo treba likati.

Uporabite manj kot sušilni stroj, vaša oblačila pa bodo ostala suha in zlikana!

+2145 LJUDJE NE MOREJO VEČ BREZ NEGA.

5/5

Živimo v 70 kvadratnih metrov velikem stanovanju s petimi osebami, ta sušilni stroj mi je resnično spremenil življenje! Tudi zaradi njega ni treba skrbeti za likanje, saj so oblačila popolna in čudovito dišijo. Že eno leto ga uporabljam vsak dan in res mi prihrani toliko pri računu za elektriko.

5/5

Poleg tega, da dobro suši, zavzame zelo malo prostora. Vedno ga vzamem s seboj iz kopalnice v dnevno sobo in celo v garažo, dovolj je vtičnica in oblačila so suha v 30 minutah … bolje kot dragi sušilni stroji, ki uničijo oblačila.

5/5

Uporaba je tako preprosta, da ga moj mož uporablja pogosteje kot jaz. Motor je dovolj močan, da posuši polno prtljago v nekaj več kot pol ure. Ima časovnik in se po končanem sušenju sam izklopi. Odkar sem ga kupil, ga nisem likal niti enkrat…. Zelo ga priporočam.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje:

50-odstotni popust za VIP

Hitra potrditev naročila

Takojšnja dostava 1-3 dni

Dobava po povzetju

Kurirju za nakup plačate šele, ko izdelek prejmete v roke. Ne zahtevamo podatkov o vaši kreditni kartici: Vaša varnost je za nas najpomembnejša!

Opozorilo: zaloge so na koncu.

SAMO 5 KOSOV NA ZALOGI

Popust je še vedno aktiven za kratek čas. Predplačila ni. Pošiljatelju plačate neposredno, ko vam ga dostavi na domači naslov.

Brezplačen sušilnik + torba za prenašanje + obešalniki

Samo 77€

Namesto 154€

DryFly

Izpolnite obrazec za blokiranje ponudbe

Prawie wyczerpany

Samo plačljivo:

€77

Namesto €154

Prihranite neverjetnih €77