Nova naprava za hitro in varčno sušenje oblačil doma.

Sušenje oblačil je velik problem, zlasti če imate majhno stanovanje brez vrta ali če pogosto potujete. Poleg tega je likanje prava nadloga in zahteva veliko časa. Na srečo je prišel izdelek, ki bo rešil ti dve težavi! Super prenosni sušilni stroj DryFly!

Alexej Dušek 24. Avgust 2023

Zložljiv, majhnih dimenzij, lahek – lahko ga vzamete ves čas s seboj in ga shranite v omaro, da ne bo ležal po sobi, ko ga ne boste potrebovali.

Poleg tega, in to je najbolj zanimivo, je 100-krat cenejši od običajnih sušilnih strojev!

Sušilniki niso edina rešitev

Nihče ne zanika, da je dober sušilni stroj utilr, vendar je za nakup kakovostnega strošek zelo pomemben, morda pa v hiši nimate prostora, kamor bi ga postavili.

 Kaj pa hrup? Ne glede na to, kako velika je hiša, je sušilni stroj hrupen, in če ga morate uporabljati ponoči, postane res neprijetno.

Prav tako ne manjka porabe električne energije, ki je zaradi dviga cen energije v zadnjem času res draga za uporabo.

Ali obstaja alternativa?

Na to vprašanje smo skušali odgovoriti in ga našli v napravi DryFly, alternativni napravi, ki enkrat za vselej rešuje problem sušenja oblačil.

DryFly – tiho, poceni in hitro sušenje oblačil ne bo več težava. Svoj super sušilni stroj boste lahko imeli vedno pri sebi, saj je majhen in ga lahko zložite tako, da zavzame zelo malo prostora!

Raziskave skupine tehničnih strokovnjakov s področja elektronike so rodile prvo varčno, varčno in tiho napravo, ki vam bo omogočila sušenje oblačil, kjer koli ste in kolikor prostora imate: vse, kar morate storiti, je, da DryFly obesite v omaro in sušenje se lahko začne! Vse to z zelo majhnim vložkom, ki se vam bo takoj povrnil v obliki prihranka energije in hitrosti sušenja.

DryFly je revolucionaren v vseh pogledih – tudi po obliki! V nasprotju s tradicionalnimi težkimi in okornimi sušilniki je DryFly majhen, lahek in zložljiv. Zaradi te posebne oblike bo med uporabo zavzel zelo malo prostora (pomislite, da ga lahko obesite v omaro), poleg tega pa ga lahko poberete v katerem koli kotičku hiše, tako da vam ne bo na poti, ko ga ne boste potrebovali. Lahko ga celo zapakirate v kovček, tako da ga lahko vzamete s seboj na potovanje in imate vedno suha, čista in zlikana oblačila!

Njegov zmogljiv in energetsko učinkovit grelni motor sprošča vroč zrak in za sušenje visečega perila uporablja naravno gibanje zraka, ki se običajno dviga.

Za povrh najdemo še nekakšno kupolo iz mehke plastike, ki lahko ustvari nekakšen učinek tople grede, kar še dodatno izboljša proces sušenja, ki bo potekal veliko hitreje: za lažja oblačila bo morda dovolj tudi 30 minut!

Pozabite na likalnik!

Ena od stvari, ki jih vsi sovražimo, je likanje: oblačil, ki visijo v sušilnem stroju DryFly, ko se posušijo, ni treba likati. Pravzaprav sistem DryFly izkorišča dva druga naravna elementa: silo gravitacije, zaradi katere oblačila naravno ležijo ravno, in paro, ki jo oblačila oddajajo med sušenjem in ki pomaga odpraviti gube.

Vi spite, DryFly dela za vas

Predstavljajte si, da ste pravkar opravili pralni stroj z oblačili, ki jih potrebujete naslednje jutro. Vse, kar morate storiti, je, da jih položite v napravo DryFly, jo vklopite in naslednje jutro jih lahko oblečete – bila bodo suha in brez gub, pravo udobje?

Zakaj je DryFly tako domiseln

Primeren je za vsakogar! Za tiste, ki morajo posušiti le nekaj oblačil in ne želijo porabiti veliko energije s sušilnim strojem, ali ko je sušilni stroj že naložen, vi pa morate posušiti še druga oblačila, pa tudi za tiste, ki preprosto nimajo sušilnega stroja in ga ne nameravajo kupiti ali so vedno na potovanjih in so naveličani zapravljati denar za pranje perila!

Ko ga ne potrebujete, gre stran!

Ste že kdaj poskusili zložiti sušilni stroj in ga shraniti v omaro, ko ga ne potrebujete? Seveda se šalimo!

Z napravo DryFly pa to lahko storite brez težav; pravzaprav je zasnovana tako, da jo lahko zložite in shranite v kotu omare, ne da bi vam zavzela prostor v življenju. Resnično domiselno

Posebna promocija za vas!

DryFly lahko kupite samo prek spleta na spodnji povezavi, zdaj pa ga lahko dobite s 50-odstotnim popustom ter brezplačno dostavo in varnim spletnim plačilom. Promocija velja omejen čas, zato kliknite spodnji gumb in preverite, ali je še veljavna!

Omejena razpoložljivost

50-odstotni popust

To spletno mesto ni časopis, novičarska spletna stran ali blog. je spletno mesto, namenjeno promocijskim publikacijam, ki uporabljajo tehnike pripovedovanja zgodb za ponazoritev ponudbe storitev in izdelkov. zgodba na tem spletnem mestu je torej oglas ali reklama z informativnim namenom, ki ljudem pomaga razumeti potencial ponudbe.