+2168 Elégedett ügyfél

50% kedvezmény

Garantált szállítás 24/48 órán belül

MEGSZÁRÍTJA, FERTŐTLENÍTI ÉS KIVASALJA A 20 KG INGEKET.

NADRÁGOT, LEPEDŐT VAGY MÁS RUHADARABOT 30 PERC ALATT ÉS

80%-OT TAKARÍTHAT MEG AZ ÁRAMSZÁMLÁJÁN.

EGY A++ OSZTÁLYÚ HORDOZHATÓ SZÁRÍTÓ, AMELYNEK KÖSZÖNHETŐEN RUHÁI KÉSZEN, VASALVA ÉS FRISS ILLATÚAK LESZNEK OTTHON ÉS BÁRHOL, AHOVÁ CSAK ELHATÁROZZA, A TENGERPARTON VAGY A HEGYEKBEN, ANÉLKÜL, HOGY EGY HAGYOMÁNYOS SZÁRÍTÓRA KÖLTENE. AKASSZA FEL BÁRHOVÁ, ÉS AMIKOR BEFEJEZTE A HASZNÁLATÁT, HAJTSA ÖSSZE ÉS TEGYE A SZEKRÉNYBE!

Átlagos értékelés 4.9 / 5

Kihagyhatatlan ajánlat

Szárító + hordtáska

Csak 33.202 HUF

Helyett 66.404HUF-ért

CSAK 5 DARAB VAN RAKTÁRON

Átlagos értékelés 4.9 / 5

5-SZÖR KEVESEBBET FOGYASZT, MINT EGY HAGYOMÁNYOS SZÁRÍTÓGÉP, ÉS 30 PERC ALATT MEGSZÁRÍT, KIVASAL ÉS FERTŐTLENÍT 20 KG SZENNYEST.

Az új hordozható elektromos szárító leegyszerűsíti a ruhaszárítás folyamatát, időt és energiát takarít meg. Ráadásul kis méretének köszönhetően nagyon kevés helyet foglal, és használat közben egyszerűen felakaszthatja oda, ahová csak akarja!

Gyorsan megszárítja a ruhákat, és megszabadítja őket a baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól, bárhol is legyen: a tengerparton, a hegyekben, egy szállodai szobában. Függőleges szárítási rendszere nem gyűrődik össze a ruhája, mint a szárítóban, és nem kell vasalnia őket.

Használjon kevesebbet, mint egy szárítógép, és ruhái szárazak és vasaltak lesznek!

+2145 EMBER NEM LEHET NÉLKÜL NÉLKÜL.

5/5

Egy 70 nm-es lakásban élünk 5 fővel, ez a szárító tényleg megváltoztatta az életemet! Továbbá neki köszönhetően nem kell aggódni a vasalás miatt, mert a ruhák tökéletesek és csodás illatúak. Már egy éve használom minden nap, és tényleg nagyon sokat spórolok vele a villanyszámlán.

5/5

Amellett, hogy jól szárít, nagyon kevés helyet foglal. Mindig magammal viszem a fürdőszobából a nappaliba és még a garázsba is, csak egy konnektor kell hozzá és 30 perc alatt megszáradnak a ruhák…jobb mint a drága szárítók, amik tönkreteszik a ruhákat.

5/5

Annyira egyszerű a használata, hogy a férjem többet használja, mint én. A motor elég erős ahhoz, hogy egy teljes rakományt alig több mint fél óra alatt megszárítson. Van időzítője és kikapcsolja magát, ha végzett. Egyszer sem vasaltam, mióta megvettem….. Nagyon ajánlom.

Köszönjük a bizalmat:

50% VIP kedvezmény

Gyors rendelés visszaigazolás

Azonnali szállítás 1-3 nap

Készpénz utánvétellel

Csak akkor fizet a futárnak a vásárlásért, ha a termék az Ön kezében van. Nem kérjük el a hitelkártya adatait: Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra!

Figyelmeztetés: a készlet fogyóban

CSAK 5 DARAB VAN RAKTÁRON

A kedvezmény még rövid ideig aktív. Nincs előre fizetés. Ön közvetlenül a levélkihordónak fizet, amikor kézbesíti az Ön lakcímére.

Ingyenes szárító + hordtáska + akasztók

Csak 33.202 HUF

Helyett 66.404HUF-ért

DryFly

Töltse ki az űrlapot az ajánlat blokkolásához

Majdnem kimerült

Csak fizetős:

33.202 HUF

66.404HUF-ért helyett

Menteni egy lenyűgöző 33.202 HUF