+2168 zadovoljnih kupaca

50% Popusta

Zajamčena dostava unutar 24/48 sati

SUŠI, DEZINFICIRA I ISPEGLAČE 20KG KOŠULJA

HLAČE, PLAHTE ILI DRUGI PREDMET ZA 30 MINUTA E

UŠTEDITE 80% NA RAČUNU ZA ​​STRUJU.

PRIJENOSNA SUŠILICA KLASE A++ ZAHVALJUJUĆI KOJOJ ĆETE VAŠU ODJEĆU IMATI SPREMNU, ISPEGLANU I SVJEŽE NAMIRISANU KOD KUĆE I KAMO god ODLUČILI OTIĆI, NA MORE ILI PLANINE, BEZ TROŠKANJA NA OBIČNU SUŠILICU. OBJESITE GA BILO GDJE I, KADA GA ZAVRŠITE KORISTITI, SAVIJTE GA I STAVITE U ORMAR!

Prosječna ocjena 4,9 / 5

Nevjerojatna PONUDA

Sušilica + torba za nošenje

Za samo 76.00€

Umjesto za 152.00€

SAMO 5 KOMADA NA STANJU

Prosječna ocjena 4,9 / 5

TROŠI 5 PUTA MANJE OD OBIČNE SUŠILICE TE SUŠI, ISPEGLAČA I DEZINFICIRA 20 KG RUBLJA U 30 MINUTA.

Nova prijenosna električna sušilica pojednostavljuje proces sušenja rublja i štedi vrijeme i trud. Nadalje, njegova mala veličina omogućuje vam da zauzme vrlo malo prostora, a kada ga koristite, možete ga jednostavno objesiti gdje god želite!

Brzo suši odjeću i oslobađa je od bakterija i neugodnih mirisa gdje god se nalazili: na moru, u planini, u hotelskoj sobi. Njegov vertikalni sustav sušenja ne gužva vašu odjeću kao sušilica i nećete je morati glačati.

Koristite manje od sušilice i vaša će odjeća izaći suha i izglačana!

+2145 LJUDI VIŠE NE MOGU BEZ TOGA

5/5

Živimo u stanu od 70m2 sa 5 ljudi, ova sušilica mi je stvarno promijenila život! Nadalje, zahvaljujući njemu nema potrebe za brigom oko glačanja jer je odjeća savršena i prekrasno miriše. Koristim ga svaki dan već godinu dana i stvarno mi puno štedi na računu za struju.

5/5

Osim što se dobro suši, zauzima jako malo prostora. Uvijek ga nosim sa sobom od kupatila do dnevnog boravka pa čak i garaže, treba samo utičnica i odjeća je suha za 30 minuta…bolje nego skupe sušilice koje kvare odjeću.

5/5

Toliko je jednostavan za korištenje da ga moj suprug koristi više od mene. Motor je dovoljno snažan da osuši puno opterećenje za nešto više od pola sata. Ima tajmer i sam se isključuje kada završi. Nisam ga niti jednom opeglala otkad sam ga kupila… toplo ga preporučam.

Hvala na povjerenju:

50% VIP popusta

Brza potvrda narudžbe

Brza dostava 1-3 dana

Plaćanje pouzećem

Dostavnoj službi plaćate kupnju tek kada je proizvod već u vašim rukama. Ne tražimo od vas da date podatke o svojoj kreditnoj kartici: Vaša sigurnost nam je najvažnija!

Pažnja: zalihe su pri kraju

SAMO 5 KOMADA NA STANJU

Popust je aktivan još kratko vrijeme. Bez avansnog plaćanja. Plaćate direktno poštaru kada vam je dostavi na kućnu adresu.

Gratis sušilica + torba + vješalice

Samo 76.00€

Umjesto 152.00€

DryFly

Ispunite obrazac za blokiranje ponude

Gotovo iscrpljen

Plaćeno samo:

76.00€

Umjesto 152.00€

Uštedite impresivnih 76.00€