Novi uređaj za brzo i ekonomično sušenje rublja kod kuće.

Sušenje rublja veliki je problem, pogotovo ako imate mali stan bez vrta ili ste često na putovanju. Peglanje je, štoviše, prava gnjavaža i dugotrajno. Srećom, stigao je proizvod koji će riješiti ova dva problema! DryFly super prijenosna sušilica!

Alexej Dušek 24. August 2023

Sklopiv, male veličine, lagan – nosite ga sa sobom cijelo vrijeme i spremate u ormar tako da ne leži po sobi kada vam ne treba.

Plus, što je najzanimljivije, 100 puta je jeftinije od tradicionalnih sušilica!

Sušilice nisu jedino rješenje

Nitko ne poriče da je dobra sušilica korisna, ali za kupnju kvalitetne sušilice vrlo je važan trošak i možda nemate mjesta u kući da je postavite.

 Što je s bukom? Koliko god kuća bila velika, sušilica je bučna, a ako je morate koristiti noću, postaje stvarno neugodno.

Ne manjka ni potrošnje električne energije, što je uz poskupljenje energenata u posljednje vrijeme čini vrlo skupim za korištenje.

Postoji li alternativa?

Na to smo pitanje pokušali odgovoriti DryFly, alternativni uređaj koji jednom zauvijek rješava problem sušenja rublja.

DryFly – Tiho, jeftino i brzo sušenje odjeće više neće biti problem. Svoju super sušilicu moći ćete uvijek imati uz sebe zahvaljujući maloj veličini i mogućnosti sklapanja tako da zauzima vrlo malo prostora!

Istraživanje tima tehničkih stručnjaka iz područja elektronike iznjedrilo je prvi štedljiv, štedljiv i tih uređaj koji će vam omogućiti sušenje odjeće gdje god se nalazili i koliko god prostora imali: sve što trebate učiniti je objesite DryFly u svoj ormar i sušenje može početi! Sve to uz ulaganje vrlo malog iznosa novca koji će vam se odmah vratiti u vidu uštede energije i brzine sušenja.

DryFly je revolucionaran u svemu – čak iu obliku! Za razliku od tradicionalnih teških i glomaznih sušilica, DryFly je mala, lagana i sklopiva. Zahvaljujući ovom posebnom obliku zauzet će vrlo malo prostora dok ga koristite (mislim da se može objesiti u ormar) i možete ga pokupiti u bilo kojem kutu kuće kako vam ne bi bio na putu kada ne trebam to. Možete ga čak spakirati u svoj kofer kako biste ga nosili sa sobom na putovanja i uvijek imali suhu, čistu i ispeglanu odjeću!

Njegov snažan, energetski učinkovit motor za grijanje ispušta vrući zrak i koristi prirodno kretanje zraka koji se nastoji podići do suhog obješenog rublja.

Povrh svega, nalazimo neku vrstu kupole od mekane plastike koja može stvoriti svojevrsni efekt staklenika, dodatno pospješujući proces sušenja, koji će se odvijati mnogo brže: za lakšu odjeću može biti dovoljno i 30 minuta!

Zaboravite glačalo!

Jedna od stvari koju svi mrzimo je glačanje: odjeću koja visi unutar DryFlyja, nakon što se osuši, ne treba je glačati. Zapravo, DryFly iskorištava dva druga prirodna elementa: silu gravitacije, koja uzrokuje da odjeća prirodno leži ravno, i paru koju odjeća ispušta dok se suši, što pomaže u uklanjanju nabora.

Vi spavate, DryFly radi za vas

Zamislimo da ste upravo oprali rublje s odjećom koja vam je potrebna sljedeće jutro. Sve što trebate učiniti je staviti ih u DryFly, uključiti ga i sljedećeg jutra ih možete nositi – bit će suhi i bez bora, prava pogodnost?

Zašto je DryFly tako genijalan

Pogodan je za svakoga! Za one koji trebaju sušiti samo nekoliko odjevnih predmeta i ne žele trošiti puno energije sa sušilicom ili kada je sušilica već napunjena, ali imate drugih odjevnih predmeta za sušenje, ali i za one koji jednostavno nemaju sušilicu i ne planirate je kupiti ili stalno putujete i umorni ste od trošenja novca na pranje rublja!

Kad ne treba, ode!

Jeste li ikada pokušali složiti svoju sušilicu i spremiti je u ormar kada vam ne treba? Naravno da se šalimo!

S DryFlyjem, s druge strane, to možete učiniti bez problema; zapravo, dizajniran je da se sklopi i spremi u kut ormara, a da ne zauzima prostor u vašem životu. Stvarno genijalno.

Posebna promocija za vas!

DryFly se može kupiti samo putem interneta putem poveznice u nastavku, a sada ga možete dobiti uz 50% popusta, uz besplatnu dostavu i sigurno online plaćanje. Promocija vrijedi ograničeno vrijeme, kliknite na gumb ispod i saznajte vrijedi li još!

Ograničena dostupnost

50% popusta

Ova web stranica nije novina, web stranica s vijestima ili blog. to je web stranica namijenjena promotivnim publikacijama koje tehnikom pripovijedanja ilustriraju raspon usluga i proizvoda koji se nude. stoga priča ispričana na ovoj stranici predstavlja oglas ili oglas s informativnom svrhom koji služi da ljudi razumiju potencijal onoga što se nudi.