+2168 доволни клиенти

50% отстъпка

Гарантирана доставка в рамките на 24/48 часа

ИЗСУШАВА, ДЕЗИНФЕКЦИРА И ГЛАДИ 20 КГ РИЗИ

ПАНТАЛОНИ, ЧАРШАФИ ИЛИ ДРУГИ ДРЕХИ ЗА 30 МИНУТИ И

СПЕСТЯВА 80% ОТ СМЕТКАТА ВИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ.

ПРЕНОСИМА СУШИЛНЯ ОТ КЛАС А++, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО ЩЕ ИМАТЕ ГОТОВИ, ИЗГЛАДЕНИ И СВЕЖО АРОМАТИЗИРАНИ ДРЕХИ У ДОМА И КЪДЕТО И ДА РЕШИТЕ ДА ОТИДЕТЕ, НА МОРЕТО ИЛИ В ПЛАНИНАТА, БЕЗ ДА ХАРЧИТЕ ЗА ОБИКНОВЕНА СУШИЛНЯ. ЗАКАЧЕТЕ Я НАВСЯКЪДЕ И КОГАТО ПРИКЛЮЧИТЕ С ИЗПОЛЗВАНЕТО Й, СГЪНЕТЕ Я И Я ПРИБЕРЕТЕ В ГАРДЕРОБА!

Средна оценка 4,9 / 5

Невероятна ОФЕРТА

Сушилня за дрехи + транспортна чанта

Само за 197BGN

вместо за 394BGN

САМО 5 БРОЯ НА СКЛАД

Средна оценка 4,9 / 5

КОНСУМИРА 5 ПЪТИ ПО-МАЛКО ЕНЕРГИЯ ОТ ОБИКНОВЕНА СУШИЛНЯ И ИЗСУШАВА, ГЛАДИ И ДЕЗИНФЕКЦИРА 20 КГ ПРАНЕ ЗА 30 МИНУТИ.

Новата преносима електрическа сушилня опростява процеса на сушене на дрехите и спестява време и усилия. Нещо повече, малкият ѝ размер означава, че заема много малко място, а когато я използвате, можете просто да я закачите, където пожелаете!

Той изсушава дрехите бързо и ги избавя от бактериите и неприятните миризми, където и да се намирате: на плажа, в планината, в хотелската стая. Вертикалната система за сушене не мачка дрехите като сушилнята и не е необходимо да ги гладите.

Използвайте по-малко от сушилня, а дрехите ви излизат сухи и изгладени!

+2145 ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ БЕЗ НЕЯ

5/5

Живеем в апартамент с площ 70 м2 с 5 души, тази сушилня наистина промени живота ми! Също така, благодарение на нея няма нужда да се притеснявам за гладенето, защото дрехите са перфектни и ухаят прекрасно. Използвам я всеки ден от една година насам и наистина ми спестява много пари от сметката за ток.

5/5

Освен че суши добре, тя заема много малко място. Винаги я нося със себе си от банята до хола и дори до гаража, трябва ми само контакт и дрехите са сухи за 30 минути… по-добре от скъпите сушилни, които съсипват дрехите.

5/5

Толкова е лесна за използване, че съпругът ми я използва повече от мен. Моторът е достатъчно мощен, за да изсуши пълен товар за малко повече от половин час. Има таймер и се изключва сама, когато приключи. Не съм гладил нито веднъж, откакто го купихһттр://…. Горещо го препоръчвам.

Благодарим ви за доверието:

50% VIP отстъпка

Бързо потвърждение на поръчката

Незабавна доставка 1-3 дни

Наложен платеж при доставка

Плащате на куриера за покупката си едва след като продуктът е в ръцете ви. Ние не изискваме данни за кредитната ви карта: Вашата сигурност е най-важна за нас!

Внимание: наличностите са на изчерпване

САМО 5 БРОЯ НА СКЛАД

Отстъпката все още е активна за кратко време. Не се изисква предварително плащане. Плащате директно на пощальона, когато той я достави на домашния ви адрес.

Безплатен сушилник + транспортна чанта + закачалки

Само 197BGN

вместо 394BGN

DryFly

Попълнете формуляра, за да блокирате офертата

Почти изтощен

Само платени:

197BGN

Вместо 394BGN

Спестете впечатляващите 197BGN