Brzo podrezivanje bez napora zahvaljujući FlashCut akumulatorskim škarama

Orezivanje je jedna od najvažnijih briga za zdravlje i dug život vaših biljaka, ujedno je to uvijek bio dug i naporan posao, ali zahvaljujući ovim akumulatorskim električnim škarama za rezidbu sve će biti brzo, precizno i posebno bez napora.

Luka Kovac 24. Ožujka 2024

Čist rez

Kako bi vaše biljke ostale zdrave tijekom rezidbe, kvaliteta reza je presudna. Bilo da je to zbog tupe oštrice ili umora koji vas sprječava da koristite pravi pritisak na kraju dana, rezovi često postaju neprecizni, uzrokujući ozljede vaših biljaka. S FlashCutterom uvijek dobivate precizne i ujednačene rezove, sve do posljednjeg reza na kraju dana.

Bolan posao

Provoditi sate pritiskajući ručke tradicionalnih škara već nakon nekoliko sati postaje zamorno, a ako ste koju godinu stariji, umor se često pretvori u bol koju ćete nositi sa sobom danima ili čak tjednima.

Zahvaljujući električnim škarama FlashCut konačno ne možete ništa više reći o tome: prepustite umor škarama.

Prvo samo skupe i teške električne škare...onda otkriće

Kako je tehnologija napredovala, na tržištu su se počele pojavljivati električne škare koje su kablom bile spojene na bateriju koja se inače nosi kao ruksak ili o pojasu.

Ovo je svakako zanimljivo rješenje za profesionalce koji se svakodnevno moraju baviti rezanjem tisuća biljaka, ali ima neka velika ograničenja:

1) Težina – Ove škare mogu biti vrlo teške (do 2 kg), a baterija dodaje dodatnu težinu koja će opteretiti tijelo.

2) Ograničeno kretanje – dosadni kabel koji povezuje električne škare s baterijom otežava kretanje, zapinje za grane… ukratko, prava smetnja.

Previsoke cijene – Ovakve škare, zajedno s baterijom, lako prelaze 500 eura, a mogu se popeti i do 1000 eura.

FlashCut: revolucija u električnim škarama

Izazov je bio doista velik: prenijeti značajke skupih profesionalnih električnih škara u lagan, kompaktan, a učinkovit alat, i što je najvažnije, bez dosadnih kablova. Imajući ove točke na umu, razvijene su električne škare FlashCut koje mogu rezati dobro, bez napora i bez kablova, a sve u praktičnom i praktičnom alatu.

Zašto, ako isprobate FlashCut, više nikada nećete biti bez njega?

Lagan – Težina, uključujući bateriju, je nešto ispod 1 kg, a zahvaljujući ergonomskoj ručki koja ne klizi, možete ga držati bez napora.

Bez kablova – baterija s brzim otpuštanjem integrirana je u tijelo samih škara

2 baterije – s brzim otpuštanjem, kada se prva isprazni, koristite drugu dok punite prvu, tako da nikada nećete ostati bez energije.

Učinkovitost – Jedna baterija traje do 4,5 sata, a puni se za 1,5 sat.

Snaga – zahvaljujući motoru bez četkica, bez napora reže grane promjera preko 30 mm.

Brzina – jedan rez traje samo 0,4 sekunde!

Posebna cijena – zahvaljujući ograničenoj promociji na zalihama, dobivate 50% popusta plus besplatnu dostavu i možete platiti prilikom isporuke.

Provjerite dostupnost FlashCuta na zalihama pomoću gumba ispod

Test na terenu

Nemam veliki vrt, ali imam nekoliko biljaka ruža, malu lozu jagode, nekoliko biljaka kivija i neke biljke niskog grma.

Primio sam se rezidbe i odmah shvatio koliko je lak i brz postao taj posao koji prije nisam volio: osjećao sam se kao kauboj koji pištoljem “ubija” negativce. Sa svakim povlačenjem obarača, on vrlo brzo i precizno reže.

Konačno sam za nešto manje od dva sata završio posao, a baterija je i dalje pokazivala pola napunjenosti. Za posao koji je obično oduzimao više od pola dana i puno truda, ovoga puta trebalo je manje od dva sata, a kad sam završila, nisam ni imala osjećaj da sam počela. Ruke odmorne i bez boli – jednostavno divno!

Čuvajte se (loših) kopija

Kao što uvijek biva, kada je proizvod uspješan, mnogi ga pokušavaju kopirati. Rezultat je da ste dobili nešto upitne kvalitete što vjerojatno nije vrijedno troška. Distanciramo se od ovih proizvoda i potičemo vas da izbjegavate loše trošenje novca.

Električne škare FlashCut nećete pronaći u trgovini, niti na Amazonu ili bilo kojoj drugoj stranici osim službene.

Električne škare FlashCut: samo online prodaja, plaćanje pouzećem

Kao što je gore navedeno, trenutno je u tijeku posebna ponuda koja vam omogućuje kupnju električnih škara FlashCut uz popust od čak 50% i bez troškova dostave. Štoviše, plaćanje se vrši pri isporuci: ne petljajte po novčaniku dok ne dobijete proizvod u ruci.

Promociji se može pristupiti sa službene web stranice pomoću gumba ispod.

Pogledajte našu posebnu ponudu i nabavite FlashCut vrtne škare uz 50% popusta.

50% popusta

Ova web stranica ne predstavlja novine, stranicu s vijestima ili blog. to je web stranica namijenjena promotivnim publikacijama koje tehnikom pričanja priča ilustriraju opseg usluga i proizvoda koji se nude. priča ispričana na ovoj stranici stoga predstavlja advertorial ili oglas s informativnom svrhom, funkcionalan za razumijevanje potencijala onoga što je predloženo.

©Progadgets24 – Sva prava pridržana.

©Progadgets24 – Sva prava pridržana.