Тази акумулаторна прахосмукачка е ненадмината!

Мощен двигател, рекордна автономия, ниско тегло и убийствена цена!

Виктор Негрилов 24 август 2023 г.

Мислех, че това е просто мода, но когато изпробвах най-популярната от акумулаторните прахосмукачки, бях изумен колко удобна и ефективна е тя и затова бях убеден да си купя такава, докато не разбрах, че струват прекалено скъпо!

“Глупости! Наемането на прислужница ми струва по-малко, а и си спестявам неприятностите!” – помислих си, преди да си тръгна от магазина.

За щастие, търсейки, открих изключението.

Връщайки се вкъщи с празни ръце, започнах да търся в интернет дали има евтини акумулаторни прахосмукачки и попаднах на уебсайта на нова компания, която наскоро пусна на пазара първата високоефективна акумулаторна прахосмукачка за всички бюджети.

Има много неща, които ме учудиха в V-Max, на първо място цената: благодарение на стартовата промоция, предлагаща 50% отстъпка, тя струва 129 BGN вместо 258 BGN с безплатна доставка и плащане при доставка.

V-Max е оборудвана с високопроизводителен безчетков мотор с две нива на засмукване, разработен в Германия, допълнен от литиева батерия с голям капацитет, предлагаща до 2 часа засмукване. Къщата ми е 110 квадратни метра и мога да я почистя цялата, без да се налага да я презареждам.

Предлага се с набор от аксесоари, които улесняват трансформирането му в мини прахосмукачка за автомобили или превръщането му в перфектния инструмент за прахосмукиране на килими и дивани.

От популярните модели тя наследява и контейнера за прах без торбичка, а тъй като е прозрачен, е лесно да се разбере кога е време да го изпразните.

Много умен е изборът да не се оборудва със специално зарядно устройство, а да се позволи зареждане на батерията чрез USB кабел.

Колкото повече го разглеждах, толкова повече се убеждавах, че си заслужава да се пробва и че няма да ми се налага да мисля толкова много, тъй като отстъпката от 50% е обвързана с наличностите, и затова го купих.

След 2 дни пристигна моят нов V-Max, който исках веднага да изпробвам.

На пода във всекидневната веднага ми направи добро впечатление: дори при ниска скорост на засмукване работеше без усилие, засмуквайки всичко, но нещото, което ме учуди, беше теглото.

Когато изпробвах известния модел за почти 1000 евро, нямаше какво да кажа за производителността, но беше адски тежък! 

V-Max е перо и всъщност поставен на кантара, той тежи само 890 грама. Истинско удоволствие е да го използвате дълго време, защото по никакъв начин не уморява ръцете и снагата ви.

Вторият тест направих на дивана с една от включените в комплекта четки и тя с лекота премахна всички косми, които котката ми решава да ми подари всеки ден.

Третият експеримент направих в колата, като махнах всички удължители и използвах приставката с тънката човка, която може да достигне практически навсякъде.

В този момент беше време да я изпразня и благодарение на специалната конструкция на резервоара това стана лесно, бързо и без да си изцапам пръста.

Бих ли си го купил отново?

Мисля, че разбрахте колко повече от доволен съм и бих си го купил отново дори на пълна цена, но тъй като отстъпката все още беше налице, се възползвах от възможността да си купя още две! 

Първата подарих на майка ми за Коледа и тя е възхитена от нея, а втората реших да държа в чанта в багажника на колата, когато отивам на автомивка, за да избегна харченето на пари за прахосмукачки с монети, които често работят зле.

Честно казано, не знам колко дълго ще е активна промоцията, но ще ви оставя линк към страницата на продавача, където можете да я проверите, но моят съвет е, че ако промоцията е активна, по-добре я грабнете, защото със сигурност няма да съжалявате.

Мога ли да го намеря в магазина или в Amazon?

За да запази цената на V-Max толкова ниска, компанията е решила да го продава само директно, избягвайки да таксува клиента допълнително за комисионни от други посредници.

Като се има предвид огромният успех, в интернет се появяват няколко клонинга на V-Max със съмнително качество, които често са още по-скъпи. Единственият оригинален V-Max може да бъде поръчан от бутона по-долу.

Ограничена наличност

50% отстъпка

тази уебстраница не представлява вестник, новинарски сайт или блог. тя е уебстраница, предназначена за рекламни публикации, които използват техниката на разказване на истории, за да илюстрират обхвата на предлаганите услуги и продукти. следователно историята, разказана на тази страница, представлява рекламен материал или реклама с информационна цел, която служи, за да накара хората да разберат потенциала на това, което се предлага.

©Progadgets24 – Всички права запазени.