Alexej Dušek 24 януари 2024 г.

На старите ъглошлайфи се отчитат часовете.

Тежки, неудобни и с този кабел, който винаги е готов да ви подразни: колкото и да е незаменим инструмент, в същото време е много неудобен за използване, но сега се появи акумулаторният ъглошлайф и всичко, което знаехте за шлайфовете, в един момент става старо.

Технологиите правят големи крачки във всичко

С развитието на акумулаторните инструменти, ефективността на електродвигателите и особено на батериите беше трудно да се разбере защо никой все още не е пуснал на пазара акумулаторен ъглошлайф.

За разлика от винтоверта, шлайфът трябва да може да осигури скорост на въртене на диска и същевременно да може да противодейства на триенето, което генерира работата на диска при рязане. Това изисква голяма сила и следователно енергия.

Акумулаторни ъглошлайфи

Вместо да конструират нещо неудобно и тежко, екип от израелски инженери продължава проучванията и изследванията си, докато стигне до безжичния ъглошлайф, който представлява безжичен ъглошлайф, захранван от батерия, с всички характеристики на традиционния, но с предимството, че е лек, компактен и най-вече БЕЗЖИЧЕН.

Жицата: първата причина за злополуки при използването на ъглошлайфи

Достатъчно е малко разсейване, жицата се заклещва под нещо, може би под крак, вие премествате шлайфа, който в този момент се изплъзва от ръцете ви, и всичко, което се случва след това, не искаме да разказваме, защото то често изпълва страниците на местните новини и залите на спешните отделения… и всичко това заради тази проклета жица!

Сега с акумулаторния ъглошлайф вече нямате оправдание да рискувате!

За да разберете, трябва да опитате!

От любопитство реших да поръчам Акумулаторния ъглошлайф, като се има предвид и промоцията, която осигурява отстъпка от цели 50% с втората батерия безплатно и безплатна доставка. Сякаш това не е достатъчно, удобството на наложения платеж е нещо наистина превъзходно.

Тъй като и вие ще искате да се възползвате, можете да стигнете до страницата на промоцията от бутона по-долу.

Тестът на място

Аз не съм това, което може да се нарече “направи си сам” магьосник, по-скоро средностатистически потребител, който, когато се появи възможност да свърши малко работа вкъщи, опитва, с цел да спести разходи за специализиран персонал.

Отваряйки опаковката, открих вътре калъф с акумулаторния ъглошлайф, комплект режещи дискове, зарядно устройство и две батерии. Засега всичко е както е обещано на страницата за продажби.

Веднага забелязвам, че батериите са почти напълно заредени, така че поставям едната на заряд, а другата веднага инсталирам на шлайфа и натискам бутона за включване все още без да съм поставил диска и… работи! Завърта се много силно.

Това е направено, инсталирам диска за дървесина за секунди и се опитвам да отрежа рейка с квадратно сечение от 5 см: без усилие и реже като по масло.

Сега е време за метал: Имам железен прът от вида, който се използва за армиране на бетон, с диаметър около 1 см, и след като инсталирах правилния диск, отново рязането беше сигурно и бързо.

Спирайки за момент да размисля, се мъча да разбера как такова леко и компактно устройство и особено без подаване на тел може да бъде толкова мощно, но тестът ме убеди и затова мога да нарека това, като покупката на годината!

В заключение.

Акумулаторният ъглошлайф не е обикновен шлайф. Той има повече мощност и скорост от конкурентите си на пазара, дава ви втора батерия и комплект режещи дискове, а сякаш това не е достатъчно, плащате половин цена за него благодарение на специалната промоция.

Възползвайте се от нея сега, преди да са свършили бройките, предназначени за офертата.

Ограничена наличност

50% отстъпка

Този уебсайт не е вестник, новинарски уебсайт или блог. той е уебсайт, предназначен за рекламни публикации, използващ техники за разказване на истории, за да илюстрира гамата от предлагани услуги и продукти. следователно историята, разказана на този уебсайт, е реклама или търговска информация с информационна цел, предназначена да помогне на хората да разберат потенциала на офертата.