Alexej Dušek 24 Ιανουαρίου 2024

Βαριά, άβολα και με αυτό το καλώδιο πάντα έτοιμο να ενοχλήσει: όσο κι αν ένας μύλος είναι ένα σχεδόν απαραίτητο εργαλείο, είναι ταυτόχρονα πολύ άβολος στη χρήση, αλλά τώρα έφτασε ο ασύρματος γωνιακός μύλος και όλα όσα ξέρατε για τους μύλους γίνονται παλιά σε μια στιγμή.

Η τεχνολογία κάνει μεγάλα βήματα προόδου σε όλα

Με την εξέλιξη των ασύρματων εργαλείων, την αποδοτικότητα των ηλεκτροκινητήρων και κυρίως των μπαταριών, ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί κανείς δεν είχε βγάλει ακόμα στην αγορά έναν ασύρματο γωνιακό λειαντήρα χωρίς καλώδιο.

Σε αντίθεση με ένα τρυπάνι-κατσαβίδι, ένας μύλος πρέπει να μπορεί να αποδίδει ταχύτητα περιστροφής του δίσκου και ταυτόχρονα να μπορεί να εξουδετερώνει την τριβή που δημιουργεί το έργο του δίσκου καθώς κόβει. Αυτό απαιτεί πολλή δύναμη και επομένως ενέργεια.

Γωνιακός λειαντήρας χωρίς καλώδιο

Αντί να κατασκευάσει κάτι άβολο και βαρύ, μια ομάδα ισραηλινών μηχανικών προχώρησε στις μελέτες και την έρευνά της μέχρι να καταλήξει στον Γωνιακό λειαντήρα χωρίς καλώδιο, ο οποίος είναι ένας ασύρματος λειαντήρας που λειτουργεί με μπαταρία και έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού, αλλά με το πλεονέκτημα ότι είναι ελαφρύς, συμπαγής και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ.

Το καλώδιο: πρώτη αιτία ατυχημάτων κατά τη χρήση γωνιακών λειαντήρων

Αρκεί μια μικρή αφηρημάδα, το καλώδιο κολλάει κάτω από κάτι, ίσως ένα πόδι, μετακινείτε τον γωνιακό λειαντήρα, ο οποίος σε αυτό το σημείο γλιστράει από τα χέρια σας, και όλα όσα συμβαίνουν στη συνέχεια δεν θέλουμε να τα διηγηθούμε, γιατί συχνά γεμίζουν τις σελίδες των τοπικών ειδήσεων και τους διαδρόμους των τμημάτων επειγόντων περιστατικών… και όλα αυτά εξαιτίας αυτού του καταραμένου καλωδίου!

Τώρα με τον ασύρματο γωνιακό τροχό, δεν έχετε πια δικαιολογίες για να ρισκάρετε!

Για να καταλάβετε πρέπει να το δοκιμάσετε!

Από περιέργεια, αποφάσισα να παραγγείλω έναν ασύρματο γωνιακό λειαντήρα, δεδομένης και της προσφοράς που παρέχει έκπτωση έως και 50% με τη δεύτερη μπαταρία δωρεάν και δωρεάν αποστολή. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ευκολία της αντικαταβολής είναι κάτι πραγματικά ανώτερο.

Επειδή θα θέλετε κι εσείς να επωφεληθείτε, μπορείτε να φτάσετε στη σελίδα της προσφοράς από το παρακάτω κουμπί.

Η δοκιμή πεδίου

Δεν είμαι αυτό που θα λέγατε μάγος του DIY, μάλλον ο μέσος χρήστης που όταν του παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνει λίγη δουλειά στο σπίτι προσπαθεί, με στόχο να γλιτώσει το κόστος του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ανοίγοντας τη συσκευασία βρήκα μέσα μια θήκη με τον ασύρματο γωνιακό λειαντήρα, ένα σετ δίσκων κοπής, έναν φορτιστή και δύο μπαταρίες. Μέχρι στιγμής όλα όπως υποσχέθηκε η σελίδα πωλήσεων.

Παρατηρώ αμέσως ότι οι μπαταρίες είναι σχεδόν πλήρως φορτισμένες, οπότε βάζω τη μία στη φόρτιση και την άλλη την εγκαθιστώ αμέσως στον λειαντήρα και πατάω το κουμπί λειτουργίας ακόμα χωρίς να έχω τοποθετήσει τον δίσκο και… λειτουργεί! Περιστρέφεται πολύ δυνατά.

Αφού έγινε αυτό, εγκαθιστώ τον δίσκο ξύλου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και προσπαθώ να κόψω ένα πηχάκι τετράγωνης διατομής 5 εκατοστών: καμία προσπάθεια και κόβει σαν βούτυρο.

Τώρα ήρθε η ώρα του μετάλλου: Έχω μια σιδερένια ράβδο του είδους που χρησιμοποιείται για τον οπλισμό του σκυροδέματος διαμέτρου περίπου 1cm, και μόλις εγκατέστησα τον σωστό δίσκο, και πάλι η κοπή ήταν ασφαλής και γρήγορη.

Κάνοντας μια παύση για λίγο για να σκεφτώ, παλεύω να καταλάβω πώς μια τόσο ελαφριά και συμπαγής συσκευή και ειδικά χωρίς τροφοδοσία σύρματος θα μπορούσε να είναι τόσο ισχυρή, αλλά η δοκιμή με έπεισε και έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω, ως την αγορά της χρονιάς!

Εν κατακλείδι.

Ο ασύρματος γωνιακός λειαντήρας δεν είναι ένας συνηθισμένος λειαντήρας. Έχει μεγαλύτερη ισχύ και ταχύτητα από τους ανταγωνιστές του στην αγορά, σας δίνει δεύτερη μπαταρία και ένα σετ δίσκων κοπής και σαν να μην έφταναν αυτά, τον πληρώνετε στη μισή τιμή χάρη στην ειδική προσφορά.

Εκμεταλλευτείτε την τώρα, προτού εξαντληθούν τα κομμάτια που προορίζονται για την προσφορά.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

50% έκπτωση

Αυτός ο δικτυακός τόπος δεν είναι εφημερίδα, ειδησεογραφικός δικτυακός τόπος ή ιστολόγιο. είναι ένας δικτυακός τόπος σχεδιασμένος για διαφημιστικές δημοσιεύσεις που χρησιμοποιούν τεχνικές αφήγησης για να απεικονίσουν το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. η ιστορία που αφηγείται αυτός ο δικτυακός τόπος είναι επομένως διαφήμιση ή εμπορική για ενημερωτικούς σκοπούς, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις δυνατότητες της προσφοράς.